Povezane vesti

Drama u Beogradu: Zapalio se stan, vatrogasci na terenu

Drama u Beogradu: Zapalio se stan, vatrogasci na terenu

Telegraf 30.03.2025
Danas je izbio požar u stanu na poslednjem spratu u ulici Kralja Petra u Beogradu. Kako je objavila Instagram stranica Moj Beograd, veliki broj vatrogasaca je na terenu. Za sada nije poznato kako je došlo do požara, a takođe nije poznato da li ima… »
Gori stan u centru Beograda: Veliki broj vatrogasaca na terenu (foto, video)

Gori stan u centru Beograda: Veliki broj vatrogasaca na terenu (foto, video)

Blic 30.03.2025
U centru Beograda, u Uliic kralja Petra, gori stan na poslednjem spratu. Veliki broj vatrogasaca je na terenu. Za sada nije poznato šta je uzrok požara, kao ni da li ima povređenih.… »
Požar u centru Beograda! Gori hipermarket, planule elektroinstlacije na rashladnoj vitrini

Požar u centru Beograda! Gori hipermarket, planule elektroinstlacije na rashladnoj vitrini

Kurir 30.03.2025
U Bulevaru kralja Aleksandra u centru Beograda, izbio je požar u hipermarketu. Kako se navodi na društvenim mrežama, vatrogasci su brzo stigli na lice mesta i u toku je gašenje požara. Prema prvim, nezvaničnim informacijama zapalile su se… »
Požar u centru Beograda VIDEO

Požar u centru Beograda VIDEO

B92 30.03.2025
Izbio je požar u hipermarketu "Idea", u Bulevaru kralja Aleksandra u centru Beograda. Kako navode na Instagram stranici moj_beo_grad_ vatrogasci su brzo stigli na lice mesta i u toku je gašenje požara. Prema prvim, nezvaničnim informacijama zapalile… »
Požar na Zvezdari: Dim se širi iz poznatog supermarketa, vatrogasci na terenu (video)

Požar na Zvezdari: Dim se širi iz poznatog supermarketa, vatrogasci na terenu (video)

Blic 30.03.2025
U Bulevaru kralja Aleksandra došlo je do požara, a prema prvim informacijama požar je izbio u marketu. Kako javlja Instagram stranica Moj Beograd, požar je izbio u marketu Idea na Zvezdari. Vatrogasne ekipe su brzo stigle i trenutno gase požar. Za… »

Vesti dana »