Povezane vesti

Trump zaprijetio Putinu carinama na naftu, od Zelenskog traži dogovor o mineralima

Trump zaprijetio Putinu carinama na naftu, od Zelenskog traži dogovor o mineralima

Slobodna Evropa 30.03.2025
Američki predsjednik Donald Trump zaprijetio je Rusiji novim carinama na naftne proizvode, ukoliko bude blokirala njegove inicijative za prekid rata u Ukrajini, ističući, također, da se ukrajinski lider Volodimir Zelenski suočava s "velikim problemima"… »
"Jako sam ljut i iznerviran": Tramp pobesneo zbog Putinovih reči, sprema se da Rusiji napravi pakao

"Jako sam ljut i iznerviran": Tramp pobesneo zbog Putinovih reči, sprema se da Rusiji napravi pakao

Mondo 30.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp najavio je sankcije na rusku naftu. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u nedelju da će da uvede sekundarne carine od 25 do 50 odsto na svu rusku naftu ako zaključi da Moskva ometa njegove napore da se okonča rat… »
Tramp kipti od besa, upravo je snažno zapretio Putinu! "Ako Rusija i ja ne budemo u mogućnosti da postignemo dogovor, uvešću…

Tramp kipti od besa, upravo je snažno zapretio Putinu! "Ako Rusija i ja ne budemo u mogućnosti da postignemo dogovor, uvešću…

Kurir 30.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da se "veoma iznervirao" i da je "besan" na svog ruskog kolegu Vladimira Putina, zbog pitanja oko Ukrajine, a zapretio mu je da će uvesti nove carine na rusku naftu. "Ako Rusija i ja ne budemo u… »
"Veoma sam ljut na Putina": Tramp najavio razgovor sa predsednikom Rusije, pa mu zapretio: "Ako se ne dogovorimo, uvešću…

"Veoma sam ljut na Putina": Tramp najavio razgovor sa predsednikom Rusije, pa mu zapretio: "Ako se ne dogovorimo, uvešću…

Blic 30.03.2025
Odkad je ponovo postao predsednik SAD, Donald Tramp je više puta vodio dijaloge sa predstavnicima Rusije i Ukrajine, a sudeći po načinu na koji komunicira sa liderima ovih zemalja, može se reći da ima bolji odnos sa Vladimirom Putinom. Međutim, Tramp je… »
„Veoma me ljuti to što Putin dovodi u pitanje vladavinu Zelenskog“: Trampova oštra promena tona i pretnja uvođenjem novih…

„Veoma me ljuti to što Putin dovodi u pitanje vladavinu Zelenskog“: Trampova oštra promena tona i pretnja uvođenjem novih…

Nedeljnik 30.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp kaže da je „veoma ljut na Vladimira Putina što dovodi u pitanje predsednički mandat Volodimira Zelenskog i njegovo upravljanje Ukrajinom“. Tramp je u intervjuu za NBC oštro promenio ton prema Moskvi i rekao da će ruskom… »
Tramp besan na Putina: Preti novim carinama za rusku naftu

Vesti online 30.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se “veoma iznervirao” i da je “besan” na svog ruskog kolegu Vladimira Putina, zbog pitanja oko Ukrajine, a zapretio mu je da će uvesti nove carine na rusku naftu. – Ako Rusija i ja ne budemo u mogućnosti… »
Tramp besan na Putina preti novim carinama za rusku naftu

Novi magazin 30.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) izjavio je danas da se "veoma iznervirao" i da je "besan" na svog ruskog kolegu Vladimira Putina, zbog pitanja oko Ukrajine, a zapretio mu je da će uvesti nove carine na rusku naftu. "Ako Rusija i ja ne budemo u… »

N1 Info 30.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se "veoma iznervirao" i da je "besan" na svog ruskog kolegu Vladimira Putina, zbog pitanja oko Ukrajine, a zapretio mu je da će uvesti nove carine na rusku naftu. „Ako Rusija i ja ne budemo u mogućnosti da… »

Danas 30.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) izjavio je danas da se „veoma iznervirao“ i da je „besan“ na svog ruskog kolegu Vladimira Putina, zbog pitanja oko Ukrajine, a zapretio mu je da će uvesti nove carine na rusku naftu. „Ako Rusija i ja ne budemo u… »
Tramp: Bio sam vrlo ljut i besan kada je Putin kritikovao kredibilitet Zelenskog

Tramp: Bio sam vrlo ljut i besan kada je Putin kritikovao kredibilitet Zelenskog

NIN 30.03.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio "vrlo ljut" i "besan" kada je predsednik Rusije Vladimir Putin kritikovao kredibilitet liderstva ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, dodajući da su ti komentari bili… »

Euronews 30.03.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je bio "vrlo ljut" i "besan" kada je predsednik Rusije Vladimir Putin kritikovao kredibilitet liderstva ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, dodajući da su ti komentari bili… »

Vesti dana »