Povezane vesti
"Bojani Lazić ćutim za 1500 evra, ona i njen muž dele pare": Milan Milošević o odnosu sa voditeljkom - a ispovest o majci kida…
Blic 30.03.2025
Voditelj rijaliti programa ''Elita'' Milan Milošević, otvorio je dušu o majci i njenoj borbi za život koja traje duže od dva meseca. On se najpre dotakao prijateljstva sa Bojanom Lazić: - Bojana ne brini ništa, ćutim za 1500 evra, ali ja ćutim. Znaš šta… »
"Bojani Lazić ću da ćutim za 1500€, ona i njen muž.." Ispovest Milana Miloševića kida dušu, progovorio o agoniji kroz koju…
Kurir 30.03.2025
Voditelj rijaliti programa ''Elita'' Milan Milošević, otvorio je dušu o majci i njenoj borbi za život koja traje duže od dva meseca. On se najpre dotakao prijateljstva sa Bojanom Lazić: - Bojana ne brini ništa, čutim za 1500 evra, ali ja ćutim. Znaš šta… »
Vesti dana »

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Beta pre 48 minutajoš 16 povezanih

Studenti održali protest ispred Prvog OJT, predali krivičnu prijavu protiv Vučića
Novi magazin pre 22 minutajoš 37 povezanih

Vučić: Jusein Bolt prvi zvanični ambasador izložbe Ekspo 2027. u Beogradu; Bolt: Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo
Insajder pre 1 satjoš 63 povezane

Policija šutirala građane u Novom Sadu: Nokaut od udaraca u glavu, šut u prepone...
Pravda pre 28 minutajoš 21 povezana