Povezane vesti
Vučić i svetski lideri kao animirani likovi studija Gibli Predsednik kakvog još niste videli: Priključio se popularnom TikTok…
Kurir 30.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je niz fotografija na svom TikTok nalogu koje su nastale kao deo trenda po ugledu na animirane likove poznatog japanski studio za animaciju "Gibli". - Moji TikTok pratioci su mi poslali ove fotografije tvrdeći… »
Vučić se oglasio na Tik Toku, pa objavio zanimljive fotografije: "Kažu da je u pitanju novi trend"
Telegraf 30.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom zvaničnom Tik Tok profilu zanimljive fotografije, pa istakao da je u pitanju najnoviji trend. "Moji tiktok pratioci su mi poslali ove fotografije tvrdeći da je u pitanju novi trend. Kako ja baš nisam… »
Vesti dana »

Vatrogasac povređen u eksploziji! Požar u Crnoj Gori "guta" sve pred sobom, meštani se hitno evakuišu: "Stanje je katastrofa, zahvaćene su kuće"
Blic pre 8 minutajoš 43 povezane

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 60 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih