Povezane vesti
Milovanović: Mladost je za ligu od 16 klubova, da smanjimo tenzije i razgovaramo
Sportski žurnal 30.03.2025
Mislim da je trenutni sistem najbolji - naglasio je Neško. - Mi smo u razgovoru sa generalnim sekretarom Fudbalskog saveza Srbije Brankom Radujkom, pre mesec dana, kad tema o skraćenju nije bila ni otvorena, naglasili da smo za to da ostane ovakav sistem… »
Treba smanjiti tenziju – Neško Milovanović: Mladost je za ligu od 16 klubova, ovakav sistem je najbolji
Dnevnik 30.03.2025
Trener fudbalera Mladosti iz Lučana Neško Milovanović govorio je o temi skraćenja Superlige. – Mi smo u razgovoru sa generalnim sekretarom Fudbalskog saveza Srbije Brankom Radujkom, pre mesec dana, kad tema o skraćenju nije bila ni otvorena, naglasili da… »
"Superliga treba da ostane sa 16 klubova"
B92 30.03.2025
Trener Mladosti iz Lučana Neško Milovanović kaže da se taj klub zalaže da u Superligi ostane 16 klubova. "Mi smo u razgovoru sa generalnim sekretarom Fudbalskog saveza Srbije Brankom Radujkom, pre mesec dana, kad tema o skraćenju nije bila ni otvorena… »
Vesti dana »
Tabaković: NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
Euronews pre 51 minutajoš 40 povezanih
NBS je dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
Forbes pre 46 minutajoš 60 povezanih
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Nova pre 16 minutajoš 14 povezanih
Sledi nam kratko otopljenje, a onda nagli pad temperature uz kišu i sneg: Nova prognoza RHMZ-a
Mondo pre 1 satjoš 48 povezanih
Objavljen snimak direktora UKC RS i velike kese droge, on tvrdi da je sve montirano, reagovao i Dodik (VIDEO)
N1 Info pre 51 minutajoš 20 povezanih