Povezane vesti

Milovanović: Mladost je za ligu od 16 klubova, da smanjimo tenzije i razgovaramo

Milovanović: Mladost je za ligu od 16 klubova, da smanjimo tenzije i razgovaramo

Sportski žurnal 30.03.2025
Mislim da je trenutni sistem najbolji - naglasio je Neško. - Mi smo u razgovoru sa generalnim sekretarom Fudbalskog saveza Srbije Brankom Radujkom, pre mesec dana, kad tema o skraćenju nije bila ni otvorena, naglasili da smo za to da ostane ovakav sistem… »
Treba smanjiti tenziju – Neško Milovanović: Mladost je za ligu od 16 klubova, ovakav sistem je najbolji

Treba smanjiti tenziju – Neško Milovanović: Mladost je za ligu od 16 klubova, ovakav sistem je najbolji

Dnevnik 30.03.2025
Trener fudbalera Mladosti iz Lučana Neško Milovanović govorio je o temi skraćenja Superlige. – Mi smo u razgovoru sa generalnim sekretarom Fudbalskog saveza Srbije Brankom Radujkom, pre mesec dana, kad tema o skraćenju nije bila ni otvorena, naglasili da… »
"Superliga treba da ostane sa 16 klubova"

"Superliga treba da ostane sa 16 klubova"

B92 30.03.2025
Trener Mladosti iz Lučana Neško Milovanović kaže da se taj klub zalaže da u Superligi ostane 16 klubova. "Mi smo u razgovoru sa generalnim sekretarom Fudbalskog saveza Srbije Brankom Radujkom, pre mesec dana, kad tema o skraćenju nije bila ni otvorena… »

Vesti dana »