Povezane vesti
"Volim da patim" Rada Manojlović o najtežim danima života: Četiri meseca nisam ustajala iz kreveta - Pevala sam devet dana…
Kurir 31.03.2025
U novom izdanju emisije "Stars Specijal", gost je bila pevačica Rada Manojlović koja je pred kamerama Kurira progovorila o svom intimnom životu. Na pitanje voditelja da li ima trenutke u kojima u teškim trenucima samo pati, umesto objavljivanja na… »
"Mama mi je ležala bolesna kada me je pozvao": Rada Manojlović o Saši Popoviću, on joj je promenio život: "Samo sam je…
Blic 31.03.2025
Pevačica Rada Manojlović na početku karijere imala je veliku podršku od Saše Popovića, koji je i najviše zaslužan za njen uspeh, na čemu mu je večno zahvalna. Rada je progovorila sada o Saši i istakla koliko je zatečena njegovom smrću. -… »
"Mama je ležala bolesna kada je telefon zazvonio" Rada Manojlović o prvom pozivu Saše Popovića: Rekao mi je da su se…
Kurir 31.03.2025
Gošća emisije "Stars Specijal", pevačica Rada Manojlović, pred kamerama Kurira govorila je o smrti Saše Popovića koja je potresla čitavu estradu. - Saša Popović je bio čovek koji je znao da napravi šou, sve je bilo spontano. Sve se dešavalo u… »
"Za: 15.000 evra da snimam na livadi?" Radu Manojlović izbacili sa seta, pevačica poludela: "Šta ću ja sad u suncokretima?"
Blic 31.03.2025
Pevačica Rada Manojlović otkrila je kakvu je neprijatnost doživela na snimanju jednog spota, kada je vlasnik vile, koja je iznajmljena za ove potrebe, došao i isterao ih sve napolje. Rada se osvrnula na neprijatnu situaciju koju je imala njena… »
"Izbacili su me sa snimanja spota" Rada Manojlović otkrila za Kurir: Odjednom je došao čovek i rekao "svi napolje" -…
Kurir 31.03.2025
U novom izdanju emisije "Stars Specijal", gost je bila pevačica Rada Manojlović koja je pred kamerama Kurira progovorila o svom intimnom životu. - Ja zavisim od ljubavi, meni baš treba ljubav i muškarac kao muškarac. Nisam od onih žena koje mogu… »
Rada Manojlović progovorila o Princu od Vranje: "Užasno sam glupa kad se svađam, on je kao Diznijev junak"
Mondo 31.03.2025
U novom izdanju emisije "Stars Specijal", gost je bila pevačica Rada Manojlović. Rada je pred kamerama Kurira otkrila da bi volela da se takmiči na Evroviziji, a onda je dala svoje iskreno mišljenje o ovogodišnjem predstavniku Srbije i njegovoj… »
Rada Manojlović iskreno o pobedniku pze: Šta fali pesmi? Ovog poznatog srpskog glumca je pevačica pozvala na večeru…
Kurir 31.03.2025
U novom izdanju emisije "Stars Specijal", gost je bila pevačica Rada Manojlović. Ona je pred kamerama Kurira otkrila da bi volela da se takmiči na Evroviziji, a onda je dala svoje iskreno mišljenje o ovogodišnjem predstavniku Srbije i njegovoj pesmi… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi: Napadnute kolege s beogradskog Pravnog fakulteta
Moj Novi Sad pre 37 minutajoš 18 povezanih

Nove američke carine od 50 odsto za čelik i aluminijum stupile na snagu
Novi magazin pre 37 minutajoš 20 povezanih

Još malo pa će asfalt da se topi: Rhmz objavio prognozu, sledi još jedan vreli dan, očekuju se i tropske noći!
Kurir pre 27 minutajoš 24 povezane

"Ali izvinite zbog toga..." Karlos Alkaraz nakon plasmana u polufinale Rolan Garosa
Večernje novosti pre 1 satjoš 20 povezanih

Napeto na Novom Beogradu: Stanari bloka 4 blokiraju radove, došlo do guranja sa obezbeđenjem (video)
Blic pre 12 minutajoš 6 povezanih