Povezane vesti

"Šetam koze i vidim drugare, od sramote sam se krila u koprivama" Zvezda Granda se stidela života na selu, a danas uspešno…

"Šetam koze i vidim drugare, od sramote sam se krila u koprivama" Zvezda Granda se stidela života na selu, a danas uspešno…

Kurir 31.03.2025
Dragica Zlatić otvoreno je govorila o svojim skromnim počecima i životu na selu. U jednom trenutku svog života, Dragica se stidela seoskog života, posebno kada je trebalo da obavlja poslove poput čuvanja koza. - Ja peti-šesti razred, blam te da živiš, a… »
"Zamisli da me neko vidi kako šetam koze, od sramote sam se krila u koprivama" Pevačica se stidela života na selu, a sad je…

"Zamisli da me neko vidi kako šetam koze, od sramote sam se krila u koprivama" Pevačica se stidela života na selu, a sad je…

Blic 31.03.2025
Pevačica Dragica Zlatić otvoreno je govorila o svojim skromnim počecima i životu na selu. U jednom trenutku svog života, Dragica se stidela seoskog života, posebno kada je trebalo da obavlja poslove poput čuvanja koza. - Ja peti-šesti razred, blam te da… »

Vesti dana »