Povezane vesti

Ono što je Željko Rutović ispričao u Vidimo se u čitulji priča se i danas: Bez dlake na jeziku o kriminalu

Ono što je Željko Rutović ispričao u Vidimo se u čitulji priča se i danas: Bez dlake na jeziku o kriminalu

Telegraf 31.03.2025
Željko Rutović, kontroverzni biznismen, koji je danas preminuo u jednoj bolnici u inostranstvu u 60. godini, bio je jedan od poslednjih živih aktera kultnog dokumentarca " Vidimo se u čitulji", snimljenog 1995. godine. U dokumentarnom filmu, tada… »
"Bio si pojam poštovanja!" Reper se oglasio nakon smrti Željka Rutovića, iznenadio porukom: "Legende ne umiru"

"Bio si pojam poštovanja!" Reper se oglasio nakon smrti Željka Rutovića, iznenadio porukom: "Legende ne umiru"

Telegraf 31.03.2025
Vest da je biznismen, Željko Rutović, preminuo u bolnici u inostranstvu, zatekla je mnoge. Ovim povodom oglasio se i reper Ivan Ivanović Đus, koji je putem društvene mreže Instagram objavio Rutovićevu fotografiju uz opis: - Kralju, uvek si bio… »
Ženu Željka Rutovića gledali smo u rijalitiju: Prva mis Srbije udala se za dve decenije starijeg i dobila blizance

Ženu Željka Rutovića gledali smo u rijalitiju: Prva mis Srbije udala se za dve decenije starijeg i dobila blizance

Mondo 31.03.2025
Nekadašnja misica, Mirjana Božović, maćeha je novoj Mis Srbije, Aleksandri Rutović, a mnogi je pamte po učešću na "Farmi". Akutelna Mis Srbije Aleksandra Rutović (24), je ćerka Željka Rutovića, koji je važio za opasnog momka devedsetih i… »
Ko je bio Željko Rutović? Jedan od retkih preživelih iz čitulje, a ovako je nekada govorio: Šef mafije mi sredi sastanak…

Ko je bio Željko Rutović? Jedan od retkih preživelih iz čitulje, a ovako je nekada govorio: Šef mafije mi sredi sastanak…

Kurir 31.03.2025
Jedan od aktera filma ''Vidimo se u čitulji'', Željko Rutović preminuo je u bolnici u Italiji, od teške bolesti, kako je medijima saopštio njegov prijatelj. Kako smo ranije već pisali, Željko Rutović je 2023. godine osuđen na godinu i 10 meseci… »
Umro Željko Rutović: Jedan od aktera filma "Vidimo se u čitulji" preminuo u bolnici u Italiji

Umro Željko Rutović: Jedan od aktera filma "Vidimo se u čitulji" preminuo u bolnici u Italiji

Kurir 31.03.2025
Jedan od aktera filma ''Vidimo se u čitulji'', Željko Rutović preminuo je u bolnici u Italiji. - Preminuo je od teške bolesti u Italiji u bolnici. Ne znam kada će biti sahrana - rekao je prijatelj Rutovića. - Željko je pomagao ko god da ga je pitao… »
Umro Željko Rutović

Umro Željko Rutović

Vesti online 31.03.2025
Akter filma Vidimo se u čitulji Željko Rutović preminuo je u bolnici u Italiji. Bio oženjen sa misicom. On je bolovao od teške bolesti, a sada su stigle najcrnje vesti. – Preminuo je od teške bolesti u Italiji u bolnici. Ne znam kada će biti… »
Ovako je Željko Rutović pričao u filmu "Vidimo se u čitulji": Bio je glavni akter, družio se sa Kneletom i "zvezdarskim…

Ovako je Željko Rutović pričao u filmu "Vidimo se u čitulji": Bio je glavni akter, družio se sa Kneletom i "zvezdarskim…

Blic 31.03.2025
Biznismen Željko Rutović umro je u bolnici nakon borbe sa teškom bolešću. Inače, Rutović je 90-tih godina važio za jakog člana Zvezdarskog klana, koji je široj javnosti postao poznat nakon emitovanja kultnog dokumentarnog filma "Vidimo se u… »
Preminuo Željko Rutović

Preminuo Željko Rutović

U centar 31.03.2025
Jedan od aktera filma Vidimo se u čitulji, Željko Rutović, preminuo je u bolnici u Italiji nakon teške bolesti. – Preminuo je u Italiji, u bolnici. Ne znam kada će biti sahrana – rekao je njegov prijatelj. Rutović je, prema rečima bliskih… »
Željko Rutović preminuo u bolnici u inostranstvu

Nova 31.03.2025
Kontroverzni biznismen Željko Rutović preminuo je danas. Kako Blic saznaje, Željko je preminuo u bolnici u inostranstvu. Podsećanja radi, Rutović je bio jedan od aktera filma „Vidimo se u čitulji“, a osuđen je i zbog pucnjave u kojoj je ranio… »
Preminuo kontroverzni biznismen Željko Rutović, jedan od aktera filma "Vidimo se u čitulji"

Preminuo kontroverzni biznismen Željko Rutović, jedan od aktera filma "Vidimo se u čitulji"

Dnevnik 31.03.2025
Željko Rutović, jedan od aktera poznatog filma "Vidimo se u čitulji", preminuo je u bolnici u Italiji nakon duge i teške bolesti. - Preminuo je od teže bolesti u Italiji. Ne znam kada će biti sahrana - izjavio je prijatelj pokojnog Željka… »
"Svako jutro me zvao šef mafije": Ovako je preminuli Rutović pričao o Ukrajincima i prljavim poslovima 90-ih

"Svako jutro me zvao šef mafije": Ovako je preminuli Rutović pričao o Ukrajincima i prljavim poslovima 90-ih

Mondo 31.03.2025
U filmu "Vidimo se u čitulji", Rutović je opisivao svoju saradnju sa ukrajinskom mafijom. Željko Rutović, koji je preminuo nakon teške bolesti u Italiji, u dokumentarnom filmu "Vidimo se u čitulji" prikazan je kao žestoki momak. Kad je sniman film… »

Nova 31.03.2025
Kontroverzni biznismen Željko Rutović preminuo je danas. Kako Blic saznaje, Željko je preminuo u bolnici u inostranstvu. Podsećanja radi, Rutović je bio jedan od aktera filma „Vidimo se u čitulji“, a osuđen je i zbog pucnjave u kojoj je ranio… »
Bio u filmu "Vidimo se u čitulji" i oženio crnku iz rijalitija: Ćerka Željka Rutovića nedavno proglašena za mis Srbije

Bio u filmu "Vidimo se u čitulji" i oženio crnku iz rijalitija: Ćerka Željka Rutovića nedavno proglašena za mis Srbije

Mondo 31.03.2025
Biznismen Željko Rutović preminuo u bolnici u inostranstvu. Biznismen Željko Rutović je preminuo u bolnici u inostranstvu, prenose domaći mediji. Iza sebe je ostavio suprugu i ćerku Aleksandru Rutović, mis Srbije. Željko Rutović u dokumentarnom… »
Ko je bio Rutović, žestoki momak iz "Vidimo se u čitulji": Pucao na poznatog biznismena u beogradskom hotelu

Ko je bio Rutović, žestoki momak iz "Vidimo se u čitulji": Pucao na poznatog biznismena u beogradskom hotelu

Mondo 31.03.2025
Željko Rutović, kontroverzni biznismen i akter filma ''Vidimo se u čitulji'', preminuo je nakon teške bolesti. Kako javljaju mediji Željko Rutović, jedan od aktera filma ''Vidimo se u čitulji'', preminuo je u Italiji. "Preminuo je od teške bolesti… »
Preminuo Željko Rutović

Preminuo Željko Rutović

Mondo 31.03.2025
Rutović je preminuo u Italiji. Željko Rutović, jedan od aktera filma ''Vidimo se u čitulji'', preminuo je u Italiji. "Preminuo je od teške bolesti u Italiji u bolnici. Ne znam kada će biti sahrana", rekao je prijatelj Rutovića i dodao da je Željko… »
Žena Željka Rutovića bila na "Farmi": Završila građevinu, ponela titulu mis Srbije, a život posvetila porodici

Žena Željka Rutovića bila na "Farmi": Završila građevinu, ponela titulu mis Srbije, a život posvetila porodici

Telegraf 31.03.2025
Mirjana Božović koja je predstavljala našu zemlju na izboru za Miss sveta 2007. godine u Kini postala je udovica nakon što je njen muž Željko Rutović preminuo danas u bolnici u inostranstvu. Rođena je u Lajkovcu i bila je prva zvanična "Mis… »

Vesti dana »