Повезане вести

Оно што је Жељко Рутовић испричао у Видимо се у читуљи прича се и данас: Без длаке на језику о криминалу

Оно што је Жељко Рутовић испричао у Видимо се у читуљи прича се и данас: Без длаке на језику о криминалу

Телеграф 31.03.2025
Жељко Рутовић, контроверзни бизнисмен, који је данас преминуо у једној болници у иностранству у 60. години, био је један од последњих живих актера култног документарца " Видимо се у читуљи", снимљеног 1995. године. У… »
"Био си појам поштовања!" Репер се огласио након смрти Жељка Рутовића, изненадио поруком: "Легенде не умиру"

"Био си појам поштовања!" Репер се огласио након смрти Жељка Рутовића, изненадио поруком: "Легенде не умиру"

Телеграф 31.03.2025
Вест да је бизнисмен, Жељко Рутовић, преминуо у болници у иностранству, затекла је многе. Овим поводом огласио се и репер Иван Ивановић Ђус, који је путем друштвене мреже Инстаграм објавио Рутовићеву фотографију уз опис: -… »
Жену Жељка Рутовића гледали смо у ријалитију: Прва мис Србије удала се за две деценије старијег и добила близанце

Жену Жељка Рутовића гледали смо у ријалитију: Прва мис Србије удала се за две деценије старијег и добила близанце

Мондо 31.03.2025
Некадашња мисица, Мирјана Божовић, маћеха је новој Мис Србије, Александри Рутовић, а многи је памте по учешћу на "Фарми". Акутелна Мис Србије Александра Рутовић (24), је ћерка Жељка Рутовића, који је важио за опасног момка… »
Ко је био Жељко Рутовић? Један од ретких преживелих из читуље, а овако је некада говорио: Шеф мафије ми среди састанак, не…

Ко је био Жељко Рутовић? Један од ретких преживелих из читуље, а овако је некада говорио: Шеф мафије ми среди састанак, не…

Курир 31.03.2025
Један од актера филма ''Видимо се у читуљи'', Жељко Рутовић преминуо је у болници у Италији, од тешке болести, како је медијима саопштио његов пријатељ. Како смо раније већ писали, Жељко Рутовић је 2023. године осуђен на… »
Умро Жељко Рутовић: Један од актера филма "Видимо се у читуљи" преминуо у болници у Италији

Умро Жељко Рутовић: Један од актера филма "Видимо се у читуљи" преминуо у болници у Италији

Курир 31.03.2025
Један од актера филма ''Видимо се у читуљи'', Жељко Рутовић преминуо је у болници у Италији. - Преминуо је од тешке болести у Италији у болници. Не знам када ће бити сахрана - рекао је пријатељ Рутовића. - Жељко је помагао ко… »
Умро Жељко Рутовић

Умро Жељко Рутовић

Вести онлине 31.03.2025
Актер филма Видимо се у читуљи Жељко Рутовић преминуо је у болници у Италији. Био ожењен са мисицом. Он је боловао од тешке болести, а сада су стигле најцрње вести. – Преминуо је од тешке болести у Италији у болници. Не знам… »
Овако је Жељко Рутовић причао у филму "Видимо се у читуљи": Био је главни актер, дружио се са Кнелетом и "звездарским кланом"…

Овако је Жељко Рутовић причао у филму "Видимо се у читуљи": Био је главни актер, дружио се са Кнелетом и "звездарским кланом"…

Блиц 31.03.2025
Бизнисмен Жељко Рутовић умро је у болници након борбе са тешком болешћу. Иначе, Рутовић је 90-тих година важио за јаког члана Звездарског клана, који је широј јавности постао познат након емитовања култног документарног филма… »
Преминуо Жељко Рутовић

Преминуо Жељко Рутовић

У центар 31.03.2025
Један од актера филма Видимо се у читуљи, Жељко Рутовић, преминуо је у болници у Италији након тешке болести. – Преминуо је у Италији, у болници. Не знам када ће бити сахрана – рекао је његов пријатељ. Рутовић је, према… »
Жељко Рутовић преминуо у болници у иностранству

Нова 31.03.2025
Контроверзни бизнисмен Жељко Рутовић преминуо је данас. Како Блиц сазнаје, Жељко је преминуо у болници у иностранству. Подсећања ради, Рутовић је био један од актера филма „Видимо се у читуљи“, а осуђен је и због пуцњаве у… »
Преминуо контроверзни бизнисмен Жељко Рутовић, један од актера филма "Видимо се у читуљи"

Преминуо контроверзни бизнисмен Жељко Рутовић, један од актера филма "Видимо се у читуљи"

Дневник 31.03.2025
Жељко Рутовић, један од актера познатог филма "Видимо се у читуљи", преминуо је у болници у Италији након дуге и тешке болести. - Преминуо је од теже болести у Италији. Не знам када ће бити сахрана - изјавио је пријатељ… »
"Свако јутро ме звао шеф мафије": Овако је преминули Рутовић причао о Украјинцима и прљавим пословима 90-их

"Свако јутро ме звао шеф мафије": Овако је преминули Рутовић причао о Украјинцима и прљавим пословима 90-их

Мондо 31.03.2025
У филму "Видимо се у читуљи", Рутовић је описивао своју сарадњу са украјинском мафијом. Жељко Рутовић, који је преминуо након тешке болести у Италији, у документарном филму "Видимо се у читуљи" приказан је као жестоки момак… »

Нова 31.03.2025
Контроверзни бизнисмен Жељко Рутовић преминуо је данас. Како Блиц сазнаје, Жељко је преминуо у болници у иностранству. Подсећања ради, Рутовић је био један од актера филма „Видимо се у читуљи“, а осуђен је и због пуцњаве у… »
Био у филму "Видимо се у читуљи" и оженио црнку из ријалитија: Ћерка Жељка Рутовића недавно проглашена за мис Србије

Био у филму "Видимо се у читуљи" и оженио црнку из ријалитија: Ћерка Жељка Рутовића недавно проглашена за мис Србије

Мондо 31.03.2025
Бизнисмен Жељко Рутовић преминуо у болници у иностранству. Бизнисмен Жељко Рутовић је преминуо у болници у иностранству, преносе домаћи медији. Иза себе је оставио супругу и ћерку Александру Рутовић, мис Србије. Жељко Рутовић… »
Ко је био Рутовић, жестоки момак из "Видимо се у читуљи": Пуцао на познатог бизнисмена у београдском хотелу

Ко је био Рутовић, жестоки момак из "Видимо се у читуљи": Пуцао на познатог бизнисмена у београдском хотелу

Мондо 31.03.2025
Жељко Рутовић, контроверзни бизнисмен и актер филма ''Видимо се у читуљи'', преминуо је након тешке болести. Како јављају медији Жељко Рутовић, један од актера филма ''Видимо се у читуљи'', преминуо је у Италији. "Преминуо… »
Преминуо Жељко Рутовић

Преминуо Жељко Рутовић

Мондо 31.03.2025
Рутовић је преминуо у Италији. Жељко Рутовић, један од актера филма ''Видимо се у читуљи'', преминуо је у Италији. "Преминуо је од тешке болести у Италији у болници. Не знам када ће бити сахрана", рекао је пријатељ Рутовића и… »
Жена Жељка Рутовића била на "Фарми": Завршила грађевину, понела титулу мис Србије, а живот посветила породици

Жена Жељка Рутовића била на "Фарми": Завршила грађевину, понела титулу мис Србије, а живот посветила породици

Телеграф 31.03.2025
Мирјана Божовић која је представљала нашу земљу на избору за Мисс света 2007. године у Кини постала је удовица након што је њен муж Жељко Рутовић преминуо данас у болници у иностранству. Рођена је у Лајковцу и била је прва… »

Вести дана »