Povezane vesti
Bosanac kupuje avion, pa odlučio da ode s Džidžom u Kanadu: "Rekli su mi da moram da imam dozvolu"
Mondo 31.03.2025
Dragan Stojković Bosanac i njegova ćerka Aleksandra Džidža Stojković putuju u Kanadu na turneju koncerata. Dragan Stojković Bosanac i Aleksandra Džidža Stojković putuju u Kanadu na turneju gde će održati nekoliko koncerata. Pre samog odlaska Dragan je… »
"Hoću da kupim avion" Bosanac uskoro ide sa ćerkom Džidžom u Kanadu: Ovde kažu da mi za njega treba dozvola
Kurir 31.03.2025
Dragan Stojković Bosanac i njegova ćerka Aleksandra Džidža Stojković uskoro putuju u Kanadu gde će održati nekoliko koncerata. Kompozitor, aranžer i član žirija u "Zvezdama Granda" sada je otkrio da želi da kupi avion. - Nije šala, Džidža i ja putujemo u… »
Bosanac odlučio da kupio avion: Odlazi sa ćerkom u Kanadu: "Rekli su mi da moram da imam dozvolu"
Blic 31.03.2025
Dragan Stojković Bosanac i njegova ćerka Aleksandra Džidža Stojković uskoro putuju u Kanadu, a kako je otkrio kompozitor želi da kupi avion. Dragan Stojković Bosanac i Aleksandra Džidža Stojković putuju u Kanadu na turneju gde će održati nekoliko… »
Vesti dana »

Kraljevo: Kordon policije razdvaja građane i simpatizere SNS-a ispred prostorija stranke
Beta pre 39 minutajoš 29 povezanih

Beba (1) i muškarac (30) poginuli u sudaru Automobil se sudario sa teretnim vozilom kod Varaždina: Stravična saobraćajna nesreća
Kurir pre 49 minutajoš 26 povezanih

Kamčatka ne prestaje da se trese! Južnoameričke zemlje spremaju se za cunami, u toku evakuacije, eruptirao vulkan (video, foto)
Kurir pre 9 minutajoš 242 povezane