Povezane vesti

Bosanac kupuje avion, pa odlučio da ode s Džidžom u Kanadu: "Rekli su mi da moram da imam dozvolu"

Bosanac kupuje avion, pa odlučio da ode s Džidžom u Kanadu: "Rekli su mi da moram da imam dozvolu"

Mondo 31.03.2025
Dragan Stojković Bosanac i njegova ćerka Aleksandra Džidža Stojković putuju u Kanadu na turneju koncerata. Dragan Stojković Bosanac i Aleksandra Džidža Stojković putuju u Kanadu na turneju gde će održati nekoliko koncerata. Pre samog odlaska Dragan je… »
"Hoću da kupim avion" Bosanac uskoro ide sa ćerkom Džidžom u Kanadu: Ovde kažu da mi za njega treba dozvola

"Hoću da kupim avion" Bosanac uskoro ide sa ćerkom Džidžom u Kanadu: Ovde kažu da mi za njega treba dozvola

Kurir 31.03.2025
Dragan Stojković Bosanac i njegova ćerka Aleksandra Džidža Stojković uskoro putuju u Kanadu gde će održati nekoliko koncerata. Kompozitor, aranžer i član žirija u "Zvezdama Granda" sada je otkrio da želi da kupi avion. - Nije šala, Džidža i ja putujemo u… »
Bosanac odlučio da kupio avion: Odlazi sa ćerkom u Kanadu: "Rekli su mi da moram da imam dozvolu"

Bosanac odlučio da kupio avion: Odlazi sa ćerkom u Kanadu: "Rekli su mi da moram da imam dozvolu"

Blic 31.03.2025
Dragan Stojković Bosanac i njegova ćerka Aleksandra Džidža Stojković uskoro putuju u Kanadu, a kako je otkrio kompozitor želi da kupi avion. Dragan Stojković Bosanac i Aleksandra Džidža Stojković putuju u Kanadu na turneju gde će održati nekoliko… »

Vesti dana »