Повезане вести

Босанац купује авион, па одлучио да оде с Џиџом у Канаду: "Рекли су ми да морам да имам дозволу"

Босанац купује авион, па одлучио да оде с Џиџом у Канаду: "Рекли су ми да морам да имам дозволу"

Мондо 31.03.2025
Драган Стојковић Босанац и његова ћерка Александра Џиџа Стојковић путују у Канаду на турнеју концерата. Драган Стојковић Босанац и Александра Џиџа Стојковић путују у Канаду на турнеју где ће одржати неколико концерата. Пре… »
"Хоћу да купим авион" Босанац ускоро иде са ћерком Џиџом у Канаду: Овде кажу да ми за њега треба дозвола

"Хоћу да купим авион" Босанац ускоро иде са ћерком Џиџом у Канаду: Овде кажу да ми за њега треба дозвола

Курир 31.03.2025
Драган Стојковић Босанац и његова ћерка Александра Џиџа Стојковић ускоро путују у Канаду где ће одржати неколико концерата. Композитор, аранжер и члан жирија у "Звездама Гранда" сада је открио да жели да купи авион. - Није… »
Босанац одлучио да купио авион: Одлази са ћерком у Канаду: "Рекли су ми да морам да имам дозволу"

Босанац одлучио да купио авион: Одлази са ћерком у Канаду: "Рекли су ми да морам да имам дозволу"

Блиц 31.03.2025
Драган Стојковић Босанац и његова ћерка Александра Џиџа Стојковић ускоро путују у Канаду, а како је открио композитор жели да купи авион. Драган Стојковић Босанац и Александра Џиџа Стојковић путују у Канаду на турнеју где ће… »

Вести дана »