Povezane vesti
Bosanac kupuje avion, pa odlučio da ode s Džidžom u Kanadu: "Rekli su mi da moram da imam dozvolu"
Mondo 31.03.2025
Dragan Stojković Bosanac i njegova ćerka Aleksandra Džidža Stojković putuju u Kanadu na turneju koncerata. Dragan Stojković Bosanac i Aleksandra Džidža Stojković putuju u Kanadu na turneju gde će održati nekoliko koncerata. Pre samog odlaska Dragan je… »
"Hoću da kupim avion" Bosanac uskoro ide sa ćerkom Džidžom u Kanadu: Ovde kažu da mi za njega treba dozvola
Kurir 31.03.2025
Dragan Stojković Bosanac i njegova ćerka Aleksandra Džidža Stojković uskoro putuju u Kanadu gde će održati nekoliko koncerata. Kompozitor, aranžer i član žirija u "Zvezdama Granda" sada je otkrio da želi da kupi avion. - Nije šala, Džidža i ja putujemo u… »
Bosanac odlučio da kupio avion: Odlazi sa ćerkom u Kanadu: "Rekli su mi da moram da imam dozvolu"
Blic 31.03.2025
Dragan Stojković Bosanac i njegova ćerka Aleksandra Džidža Stojković uskoro putuju u Kanadu, a kako je otkrio kompozitor želi da kupi avion. Dragan Stojković Bosanac i Aleksandra Džidža Stojković putuju u Kanadu na turneju gde će održati nekoliko… »
Vesti dana »
Zašto Srbija uzima 5% NIS-a? Evo zašto će nam MOL prepustiti udeo u vlasništvu: "Blokiraćemo odluke sa kojima se ne slažemo"
Blic pre 53 minutajoš 31 povezana
(Foto) "Ja ne razumem šta radite na Grenlandu?!" Tramp objavio lične poruke evropskog lidera: "Makron"
Dnevnik pre 48 minutajoš 18 povezanih
RHMZ upalio alarm! Stiže novi haos: Evo kad kreće i kog datuma nas čeka potpuni preokret!
Telegraf pre 23 minutajoš 16 povezanih
Tri dana žalosti u Španiji zbog pogibije 40 ljudi u železničkoj nesreći
Radio 021 pre 1 satjoš 16 povezanih
Frilenseri, pazite na rok: Do 30. januara morate podneti poresku prijavu za četvrti kvartal
Telegraf pre 48 minutajoš 14 povezanih