Povezane vesti
Zbogom voljeni moj Vladice: Viki Miljković sa sinom i mužem brata ispratila na večni počinak FOTO
Story 31.03.2025
Sahranjen brat Viki Miljković na Novom groblju u Nišu. Brat Viki Miljković, Vladica, preminuo je u 47. godini, a u Nišu je održana komemoracija na kojoj je o svom bratu sa puno emocija, između ostalih, govorila i pevačica. - Odakle da počnem ne znam ni… »
Ceca Ražnatović i Đorđe David nisu otišli na sahranu brata Viki Miljković: Sa komemoracije su morali da se vrate u Beograd…
Kurir 31.03.2025
Pevačica Viki Miljković sahranjuje brata Vladicu Miljkovića, koji je preminuo u petak u 47. godini nakon kraće i teške bolesti. U prepodnevnim časovima održan je komemorativni skup u Kulturnom centru u Nišu, kojem su pored članova porodice prisustvovale… »
Zbogom voljeni moj, ovo je poslednji oproštaj: Viki Miljković slomljena, sa sinom i mužem ispratila brata na večni počinak FOTO…
Svet & Skandal 31.03.2025
Sahranjen brat Viki Miljković, tuga neviđena U atmosferi duboke tuge i neverice, Viki Miljković oprostila se od svog jedinog brata Vladice, koji je preminuo u 47. godini. Komemoracija je održana u njegovom rodnom Nišu, a sala je bila ispunjena emocijama… »
"Nisam verovala da ću pisati ovo": Viki održala govor na komemoraciji rođenom bratu, suza suzu stiže
Mondo 31.03.2025
Viki Miljković se obratila bratu Vladici na komemoraciji. Pevačica Viki Miljković, održala je govor na komemoraciji svog brata Vladice, koji je dotakao i rasplakao gotovo sve prisutne. "Među vama se danas nalaze mnogi njegovi prijatelji koji su prikazani… »
(Video) Viki održala potresan govor na komemoraciji bratu: Gušila se u suzama: "Biće mi najteže kad ostanem sama"
Blic 31.03.2025
Pevačica Violeta Viki Miljković danas prolazi kroz veoma teške trenutke, a u 11 časova počela je komemoracija njenom bratu, Vladici Miljkoviću, koji je preminuo u 47. godini života. Viki je tokom komemoracije održala potresan govor, koji je nekoliko puta… »
"Čekam da se pojaviš i pitaš zašto plačemo" Govor Viki Miljković o bratu Vladici rasplakao sve na komemoraciji: Kad ostanem…
Kurir 31.03.2025
Pevačica Viki Miljković oprostila se od mlađeg brata Vladice Miljkovića govorom koji je održala na komemorativnom skupu u Kulturnom centru Niš. Njene reči, koje je jedva izgovarala dok je brisala suze, dirnule su sve u sali. Nije bilo osobe koja nije… »
Viki održala govor na komemoraciji bratu, cela sala plače! Pomenula njegove poslednje dane: "Verovala sam..."
Telegraf 31.03.2025
Pevačica Viki Miljković, održala je govor na komemoraciji svog brata Vladice, koji je dotakao i rasplakao gotovo sve prisutne. Utučena Viki nije mogla da zaustavi suze, jer bol koju oseća zbog odlaska mlađeg brata ne može rečima da opiše. - Odakle da… »
Vesti dana »

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Amerikanci predložili da se napravi pauza: Ušakov: Suspendovano pitanje nove runde pregovora između Rusije i SAD
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Rektor Đokić: Nisam politički protivnik vlasti, ali bih bio počastvovan saradnjom sa studentskom listom
Danas pre 4 satijoš 2 povezane