Povezane vesti
Danas blokada dve raskrsnice u Kragujevcu
Glas Šumadije 31.03.2025
Studenti Univerziteta u Kragujevcu najvaljuju šetnju za 1. april. Studenti će blokirati dve raskrsnice – kod Velikog parka i na Maloj vagi. Prema najavi blokada će trajati pet sati sa početkom od 11 časova.… »
Sutra saobraćajni horor u Kragujevcu: Studenti zatvaraju ključne saobraćajnice na pet sati – da li ekonomija može da izdrži?…
iKragujevac 31.03.2025
Kragujevac se sutra suočava sa potpunom saobraćajnom paralizom, nakon što su studenti šest fakulteta Univerziteta u Kragujevcu najavili petočasovnu blokadu dve najvažnije raskrsnice u gradu – kod Velikog parka i na Maloj Vagi. Blokada, koja će trajati od… »
“Mi se ne šalimo! I dalje blokiramo”: Studenti pozvaju na petočasovnu blokadu raskrsnica kod Velikog parka i na Maloj Vagi…
InfoKG 31.03.2025
Pod parolom “Mi se ne šalimo! I dalje blokiramo” studenti u blokadi Univerziteta u Kragujevcu sutra će na pet sati blokirati dve raskrsnice kod Velikog parka i Male Vage. Studenti u blokadi sa šest fakulteta kragujevačkog Univerziteta najavili su na… »
Mi se ne šalimo i dalje blokiramo: Kragujevački studenti najavili petočasovnu blokadu raskrsnica kod Velikog parka i na Maloj…
Danas 31.03.2025
Studenti kragujevačkog Univerziteta u blokadi najavili su za sutra, utorak, 1. april blokade dve raskrsnice, kod Velikog parka i na Maloj vagi. Bolokade će trajati od 11 do 16 sati. – Mi se ne šalimo! I dalje blokiramo, najavili su kragujevački studenti… »
Sutra blokada dve raskrsnice u Kragujevcu
Serbian News Media 31.03.2025
Studenti Univerziteta u Kragujevcu najvaljuju šetnju za 1. april. Studenti će blokirati dve raskrsnice – kod Velikog parka i na Maloj vagi. Prema najavi blokada će trajati pet sati sa početkom od 11 časova.… »
Vesti dana »

Dve osobe povređene u nevremenu u Novom Sadu, oluja u Zrenjaninu, polomljeno drveće u Subotici
RTS pre 2 satajoš 50 povezanih

Univerzitet u Beogradu: Polaganje prijemnih ispita od 24. do 29. jula
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih

"Jurnjava" građana i policije po kiši na Novom Beogradu: Dekan FDU sa studentima na blokadama
N1 Info pre 42 minutajoš 42 povezane

Bivši ruski ministar pronađen mrtav, Putin ga smenio nekoliko sati ranije
BBC News pre 1 satjoš 39 povezanih

Dimitrov vodio i predao meč zbog povrede, Siner u četvrtfinalu Vimbldona
RTV pre 23 minutajoš 133 povezane