Повезане вести

Данас блокада две раскрснице у Крагујевцу

Данас блокада две раскрснице у Крагујевцу

Глас Шумадије 31.03.2025
Студенти Универзитета у Крагујевцу најваљују шетњу за 1. април. Студенти ће блокирати две раскрснице – код Великог парка и на Малој ваги. Према најави блокада ће трајати пет сати са почетком од 11 часова.… »
Сутра саобраћајни хорор у Крагујевцу: Студенти затварају кључне саобраћајнице на пет сати – да ли економија може да издржи?…

Сутра саобраћајни хорор у Крагујевцу: Студенти затварају кључне саобраћајнице на пет сати – да ли економија може да издржи?…

иКрагујевац 31.03.2025
Крагујевац се сутра суочава са потпуном саобраћајном парализом, након што су студенти шест факултета Универзитета у Крагујевцу најавили петочасовну блокаду две најважније раскрснице у граду – код Великог парка и на Малој Ваги… »
“Ми се не шалимо! И даље блокирамо”: Студенти позвају на петочасовну блокаду раскрсница код Великог парка и на Малој Ваги…

“Ми се не шалимо! И даље блокирамо”: Студенти позвају на петочасовну блокаду раскрсница код Великог парка и на Малој Ваги…

ИнфоКГ 31.03.2025
Под паролом “Ми се не шалимо! И даље блокирамо” студенти у блокади Универзитета у Крагујевцу сутра ће на пет сати блокирати две раскрснице код Великог парка и Мале Ваге. Студенти у блокади са шест факултета крагујевачког… »
Ми се не шалимо и даље блокирамо: Крагујевачки студенти најавили петочасовну блокаду раскрсница код Великог парка и на Малој…

Ми се не шалимо и даље блокирамо: Крагујевачки студенти најавили петочасовну блокаду раскрсница код Великог парка и на Малој…

Данас 31.03.2025
Студенти крагујевачког Универзитета у блокади најавили су за сутра, уторак, 1. април блокаде две раскрснице, код Великог парка и на Малој ваги. Болокаде ће трајати од 11 до 16 сати. – Ми се не шалимо! И даље блокирамо, најавили… »
Сутра блокада две раскрснице у Крагујевцу

Сутра блокада две раскрснице у Крагујевцу

Сербиан Невс Медиа 31.03.2025
Студенти Универзитета у Крагујевцу најваљују шетњу за 1. април. Студенти ће блокирати две раскрснице – код Великог парка и на Малој ваги. Према најави блокада ће трајати пет сати са почетком од 11 часова.… »

Вести дана »