Povezane vesti
Danas blokada dve raskrsnice u Kragujevcu
Glas Šumadije 31.03.2025
Studenti Univerziteta u Kragujevcu najvaljuju šetnju za 1. april. Studenti će blokirati dve raskrsnice – kod Velikog parka i na Maloj vagi. Prema najavi blokada će trajati pet sati sa početkom od 11 časova.… »
Sutra saobraćajni horor u Kragujevcu: Studenti zatvaraju ključne saobraćajnice na pet sati – da li ekonomija može da izdrži?…
iKragujevac 31.03.2025
Kragujevac se sutra suočava sa potpunom saobraćajnom paralizom, nakon što su studenti šest fakulteta Univerziteta u Kragujevcu najavili petočasovnu blokadu dve najvažnije raskrsnice u gradu – kod Velikog parka i na Maloj Vagi. Blokada, koja će trajati od… »
“Mi se ne šalimo! I dalje blokiramo”: Studenti pozvaju na petočasovnu blokadu raskrsnica kod Velikog parka i na Maloj Vagi…
InfoKG 31.03.2025
Pod parolom “Mi se ne šalimo! I dalje blokiramo” studenti u blokadi Univerziteta u Kragujevcu sutra će na pet sati blokirati dve raskrsnice kod Velikog parka i Male Vage. Studenti u blokadi sa šest fakulteta kragujevačkog Univerziteta najavili su na… »
Mi se ne šalimo i dalje blokiramo: Kragujevački studenti najavili petočasovnu blokadu raskrsnica kod Velikog parka i na Maloj…
Danas 31.03.2025
Studenti kragujevačkog Univerziteta u blokadi najavili su za sutra, utorak, 1. april blokade dve raskrsnice, kod Velikog parka i na Maloj vagi. Bolokade će trajati od 11 do 16 sati. – Mi se ne šalimo! I dalje blokiramo, najavili su kragujevački studenti… »
Sutra blokada dve raskrsnice u Kragujevcu
Serbian News Media 31.03.2025
Studenti Univerziteta u Kragujevcu najvaljuju šetnju za 1. april. Studenti će blokirati dve raskrsnice – kod Velikog parka i na Maloj vagi. Prema najavi blokada će trajati pet sati sa početkom od 11 časova.… »
Vesti dana »
Rusija napala Kijev projektilima i dronovima, poginulo najmanje 10 osoba
Beta pre 57 minutajoš 29 povezanih
Sportski svet je zgrožen! Evo kako je Donald Tramp izbrisao crveni karton američkom fudbaleru na Mundijalu
Večernje novosti pre 57 minutajoš 39 povezanih
Ovako se povredio reprezentativac Engleske: Slavio pobedu na Mundijalu, pa završio u bolnici
Mondo pre 46 minutajoš 28 povezanih
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Glas Zaječara pre 42 minutajoš 18 povezanih
Superstar u nastajanju: I Amerikanci čestitali Nikoli Kusturici
Sport klub pre 22 minutajoš 28 povezanih