Povezane vesti
"Govorili su da sam tatin sin i da ne znam da pevam" Nikola Rokvić otkrio sa čime se sve borio na početku karijere: Budi se…
Kurir 31.03.2025
Nikola Rokvić, pevač koji je kroz godine gradio svoju karijeru, otkrio je kako je početak njegove muzičke priče bio obeležen brojnim predrasudama i kritikama jer je sin legendarnog pevača Marinka Rokvića. Mnogi su ga smatrali „tatinim sinom“ i tvrdili da… »
"Govorili su da sam tatin sin i da ne znam da pevam": Nikola Rokvić o predrasudama da je za njegov uspeh zaslužan Marinkov…
Blic 31.03.2025
Nikola Rokvić godinama uspešno gradi karijeru, a otkriva da je na početku njegove muzičke priče bio obeležen brojnim predrasudama i kritikama. Mnogi su Nikolu Rokvića smatrali „tatinim sinom“ i tvrdili da mu je uspeh omogućio očev uticaj, dok su drugi… »
Vesti dana »

Zarade porasle 6,4 procenata realno Objavljeno kolika je prosečna plata u Srbiji
Dnevnik pre 37 minutajoš 39 povezanih

Sarkozi se oglasio nakon presude: "Mržnja nema granice. Ako baš žele da spavam u zatvoru..."
Telegraf pre 21 minutajoš 52 povezane

Studenti FILUM-a napustili Rektorat u Kragujevcu posle deset meseci blokade
Pressek pre 6 minutajoš 34 povezane

Škero: Vučić izvodi državni udar, menja ministre kao igračke, ponižava premijera
Beta pre 7 satijoš 8 povezanih

Dronovi zatvorili aerodrome u Danskoj, ministar odbrane opisao incident kao hibridni napad
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 44 povezane