Povezane vesti
"Govorili su da sam tatin sin i da ne znam da pevam" Nikola Rokvić otkrio sa čime se sve borio na početku karijere: Budi se…
Kurir 31.03.2025
Nikola Rokvić, pevač koji je kroz godine gradio svoju karijeru, otkrio je kako je početak njegove muzičke priče bio obeležen brojnim predrasudama i kritikama jer je sin legendarnog pevača Marinka Rokvića. Mnogi su ga smatrali „tatinim sinom“ i tvrdili da… »
"Govorili su da sam tatin sin i da ne znam da pevam": Nikola Rokvić o predrasudama da je za njegov uspeh zaslužan Marinkov…
Blic 31.03.2025
Nikola Rokvić godinama uspešno gradi karijeru, a otkriva da je na početku njegove muzičke priče bio obeležen brojnim predrasudama i kritikama. Mnogi su Nikolu Rokvića smatrali „tatinim sinom“ i tvrdili da mu je uspeh omogućio očev uticaj, dok su drugi… »
Vesti dana »
Od danas do 31. maja pojačana kotrola saobraćaja za vozače dvotočkaša i pešake
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih
Na današnji dan: Počela da važi evropska konvencija o ljudskim pravima, umro Dobrica Ćosić
Radio 021 pre 4 minutajoš 4 povezane
Vučić danas na Svetskom urbanom forumu u Bakuu, učestvuju predstavnici oko 180 zemalja
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Nastavlja se intenzivna policijska potraga za ubicom dostavljača hrane u Hrvatskoj
Danas pre 7 satijoš 4 povezane