Povezane vesti
"Govorili su da sam tatin sin i da ne znam da pevam" Nikola Rokvić otkrio sa čime se sve borio na početku karijere: Budi se…
Kurir 31.03.2025
Nikola Rokvić, pevač koji je kroz godine gradio svoju karijeru, otkrio je kako je početak njegove muzičke priče bio obeležen brojnim predrasudama i kritikama jer je sin legendarnog pevača Marinka Rokvića. Mnogi su ga smatrali „tatinim sinom“ i tvrdili da… »
"Govorili su da sam tatin sin i da ne znam da pevam": Nikola Rokvić o predrasudama da je za njegov uspeh zaslužan Marinkov…
Blic 31.03.2025
Nikola Rokvić godinama uspešno gradi karijeru, a otkriva da je na početku njegove muzičke priče bio obeležen brojnim predrasudama i kritikama. Mnogi su Nikolu Rokvića smatrali „tatinim sinom“ i tvrdili da mu je uspeh omogućio očev uticaj, dok su drugi… »
Vesti dana »

Evropski parlament usvojio rezoluciju o Srbiji: Na tapetu EXPO, „ćacilend“ i „zvučni top“
Nova ekonomija pre 1 satjoš 29 povezanih

Pucnjava i požar u šatorima 'Ćacilenda': 'Teroristički napad', tvrdi Vučić
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih

Usvojen Zakon "konačno svoj na svome" Građani će napokon moći po najpovoljnijim uslovima da legalizuju nepokretnosti
Kurir pre 1 satjoš 46 povezanih

Opet pritisci i zastrašivanja prevoznika: Niški studenti pozvali građane da im pomognu oko prevoza do Novog Sada
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih

Liga mladih UEFA: Zvezda sve izdržala u Češkoj, pa i manju tuču
Sport klub pre 46 minutajoš 59 povezanih