Povezane vesti

"Padaju granate, a Ceca peva u helankama na štrafte": Muzičar priznao da je krao struju kad ga je pozvao Arkan

"Padaju granate, a Ceca peva u helankama na štrafte": Muzičar priznao da je krao struju kad ga je pozvao Arkan

Mondo 31.03.2025
Milić Vukašinović je jednom prilikom otkrio kako je počela njegova saradnja sa Cecom Ražnatović. Muzičar Milić Vukašinović i Ceca Ražnatović iza sebe imaju vrlo uspešnu saradnju sa nekoliko hitova koje je napisao za nju, a saradnja je počela tako što ga… »
Željko Ražnatović mu obezbedio hotel i novac, ali Marina ga sklonila iz Cecinog života: Tajna iz devedesetih isplivala

Željko Ražnatović mu obezbedio hotel i novac, ali Marina ga sklonila iz Cecinog života: Tajna iz devedesetih isplivala

Svet & Skandal 31.03.2025
Milić Vukašinović o Ceci iskreno Roker i muzički producent Milić Vukašinović devedesetih godina ostvario je značajnu saradnju sa Svetlanom Cecom Ražnatović, kada joj je napisao nekoliko hit pesama koje su obeležile početak njene karijere. U jednom od… »
"Padaju granate, a mene zove arkan da dođem u Beograd" Roker o saradnji s Cecom i Ražantovićem: 6 meseci mi je bilo sve…

"Padaju granate, a mene zove arkan da dođem u Beograd" Roker o saradnji s Cecom i Ražantovićem: 6 meseci mi je bilo sve…

Kurir 31.03.2025
Muzičar Milić Vukašinović devedesetih godina prošlog veka ostvario je uspešnu saradnju sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović i napisao joj nekoliko velikih hitova, o čemu je svojevremeno govorio u jednom od svojih intervjua. Milić se Cece seća još iz… »

Vesti dana »