Povezane vesti
Posle ove mamine rečenice nešto se prelomilo u meni: Poznata producentkinja otkrila - Kako mi je jedna mala stvar pomogla da…
Kurir 31.03.2025
Nakit nije samo stvar estetike – on često govori o prioritetima, navikama i ličnom razvoju. Jedna poznata producentkinja podelila je na društvenim mrežama svoju priču o tome kako je godinama izbegavala nakit, sve dok nije otkrila svoj, kako kaže… »
Kako sam pronašla svoj signature nakit: Poznata producentkinja na društvenim mrežama podelila priču o transformaciji
Mondo 31.03.2025
Nakit nije samo stvar estetike – on često govori o prioritetima, navikama i ličnom razvoju. Jedna poznata producentkinja podelila je na društvenim mrežama svoju priču o tome kako je godinama izbegavala nakit, sve dok nije otkrila svoj, kako kaže… »
Vesti dana »

Apokaliptične scene u Crnoj Gori: Gori na primorju, u Podgorici i okolnim mestima, evakuisano nekoliko porodica
Euronews pre 13 minutajoš 43 povezane

Evo u koja dva grada u Srbiji je pakleno! Izmereno čak 39 stepeni, dok je na Kopaoniku drugo godišnje doba, tamo je 24!
Dnevnik pre 19 minutajoš 60 povezanih

Institut "Simo Milošević" iz minusa u plus: Neto dobit 4 miliona evra u prvom polugodištu
Blic pre 1 satjoš 24 povezane

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih