Повезане вести

Додик: „Ле Пен, као и ја, плаћа цену јер има подршку народа“

Додик: „Ле Пен, као и ја, плаћа цену јер има подршку народа“

Недељник 31.03.2025
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је данас да је пресуда лидерки десничарске француске странке „Национално окупљање” Марин Ле Пен, као и у његовом случају, донета због политике, а не на основу закона… »
Додик: Ле Пен осуђена због политике, баш као и ја

Додик: Ле Пен осуђена због политике, баш као и ја

Нови магазин 31.03.2025
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је данас да је пресуда лидерки десничарске француске странке "Национално окупљање” Марин Ле Пен, као и у његовом случају, донета због политике, а не на основу закона… »
Додик каже „Је суис Марине“: „Ле Пен, као и ја, плаћа цену јер има подршку народа“

Додик каже „Је суис Марине“: „Ле Пен, као и ја, плаћа цену јер има подршку народа“

Н1 Инфо 31.03.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је пресуда лидерки десничарске француске странке "Национално окупљање” Марин Ле Пен, као и у његовом случају, донета због политике, а не на основу закона. „Марин Ле Пен… »
"Је суис Марине!" Додика наљутила пресуда Марин Ле Пен: "Осуђена јер је претња систему који не зна да губи"

"Је суис Марине!" Додика наљутила пресуда Марин Ле Пен: "Осуђена јер је претња систему који не зна да губи"

Блиц 31.03.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик истакао је да је француски опозициони политичар Марин ле Пен осуђена јер је пријетња систему који не зна да губи, те да ова пресуда, као и у његовом случају, није донесена због закона… »
Додик: Марин ле Пен осуђена јер је претња систему

Додик: Марин ле Пен осуђена јер је претња систему

Еуроневс 31.03.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик поручио је данас да је лидерка десничарске француске странке Национално окупљање Марин Ле Пен осуђена јер је претња систему који не зна да губи. "Као и у мом случају, пресуда није… »
"Када ћете стати?" Додик: Марин ле Пен осуђена јер је претња систему који не зна да губи

"Када ћете стати?" Додик: Марин ле Пен осуђена јер је претња систему који не зна да губи

Вечерње новости 31.03.2025
ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик поручио је данас да је лидерка десничарске француске странке Национално окупљање Марин ле Пен осуђена јер је претња систему који не зна да губи. Фото: Тањуг/АП - Као и у мом случају… »

Вести дана »