Povezane vesti
"Razboleo sam se!" Zlatan Ibrahimović šokirao navijače - ošišao se, ovako sada izgleda (foto)
Večernje novosti 31.03.2025
ZLATAN Ibrahimović je tokom cele karijere bio poznat po frizuri. Imao je dugačku kosu koju je vezao u rep, ali sad je promenio imidž. FOTO: Profimedia Uoči utakmice Napolija i Milana (2:1) legendarni Šveđanin se pojavio sa novom frizurom i sve je… »
Ibrahimović promenio imidž, pa iznenadio rečima: „Bio sam bolestan, telo mi je bilo u šoku…“ FOTO
Nova 31.03.2025
Svi znamo da je Zlatan Ibrahimović, legendarni fudbaler, uvek imao dugačku kosu koju je vezivao u rep, ali sada je rešio da malo promeni lični opis. Uoči meča Milana i Napolija u 30. kolu Serije A (2:1), Ibra se pojavio sa novom frizurom i sve je… »
Zlatan Ibrahimović promenio lični opis: Ošišao se posle mnogo godina, pogledajte kako izgleda
Mondo 31.03.2025
Pogledajte kako sada izgleda Zlatan Ibrahimović koji je posle mnogo godina skratio kosu. Legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović već godinama je prepoznatljiv po dugačkoj kosi koju uglavnom veže u rep, ali se uoči meča Milana i Napolija pojavio sa… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava da se sutra u Srbiji očekuju lokalne nepogode sa gradom i jakim vetrom
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih

Koncentracija ambrozije je na istorijskom maksimumu: Srpski lekari daju savete kako da ublažite simptome alergije
City magazine pre 3 satajoš 12 povezanih

Nepal u plamenu: sve što treba da znaš o pobuni koja potresa svet
Mašina pre 41 minutajoš 38 povezanih

Koji su zaključci diskusije u EP o Srbiji i koje su njihove posledice?
Danas pre 17 satijoš 6 povezanih

"Mučno je i teško bilo biti na terenu..." Mitrović potpuno slomljen izašao pred novinare posle debakla: Težak udarac...
Kurir pre 1 minutjoš 64 povezane