Povezane vesti

"Ne bih volela da imam svadbu, to mi je katastrofa!" Sandra Afrika otkrila šta misli o venčanjima, boji se i zaraze: Sve može…

"Ne bih volela da imam svadbu, to mi je katastrofa!" Sandra Afrika otkrila šta misli o venčanjima, boji se i zaraze: Sve može…

Kurir 31.03.2025
Većina devojaka mašta o svom venčanju, venčanici, zaklinjanju na večnu ljubav i princa na belom konju, ali pevačica Sandra Afrika, kako kaže, ne bi volela da ima svadbu. Ona voli da se provodi na svadbenim veseljima, ali da ne vidi sebe u ulozi mlade. –… »
"Noge ti otekle, još i vaške da dobiješ" Sandra Afrika ne želi da pravi svadbu, njeno objašnjenje sve šokiralo: Komentarišu…

"Noge ti otekle, još i vaške da dobiješ" Sandra Afrika ne želi da pravi svadbu, njeno objašnjenje sve šokiralo: Komentarišu…

Kurir 31.03.2025
Sandra Afrika priznala je da ne mašta o svojoj svadbi. Pevačica je rekla da ne bi volela da ima veliko veselje, što je san mnogih devojaka. Ona voli da ide na venčanja, ali sebe ne vidi kao mladu. - Ne bih volela da imam svoju svadbu. Ne volim to. Ja… »
"Noge ti oteknu, još i vaške dobiješ": Sandra Afrika zapanjila razlozima zbog kojih neće praviti svadbu

"Noge ti oteknu, još i vaške dobiješ": Sandra Afrika zapanjila razlozima zbog kojih neće praviti svadbu

Mondo 31.03.2025
Pevačica Sandra Afrika otkrila da ne bi volela da pravi svadbu, a potom i seriju razloga o kojima svi pričaju. Pevačica Sandra Afrika, koja je nakon raskida sa menadžerom Mikišom, s kojim je bila 10 godina u vezi, provela dve godine sa Vladimirom… »
"Potrošiš pare, dođu ti i komentarišu šta si obukla! Ti ne uživaš, a noge natekle od stajanja": Srpska pevačica (36) donela…

"Potrošiš pare, dođu ti i komentarišu šta si obukla! Ti ne uživaš, a noge natekle od stajanja": Srpska pevačica (36) donela…

Blic 31.03.2025
Dok većina devojaka mašta o svom venčanju, pevačica Sandra Afrika (36) otkriva kako ne bi volela da ima svoju svadbu. Naime, Sandra Afrika kaže kako voli da se provodi na svadbenim veseljima, ali da ne vidi sebe u ulozi mlade. – Ne bih volela da imam… »

Vesti dana »

Danas sunčano i toplo, temperatura do 31

Danas sunčano i toplo, temperatura do 31

Glas Zapadne Srbije pre 49 minutajoš 19 povezanih
Kakav šok za prvaka Evrope u Pasadeni!

Kakav šok za prvaka Evrope u Pasadeni!

Sport klub pre 19 minutajoš 17 povezanih