Povezane vesti
"Kajem se zbog svega što sam uradio Ani" Korda lagao da se nije dopisivao s cimerkom, sad čini sve da se pomiri s devojkom…
Kurir 31.03.2025
Novoizabrani vođa u "Eliti 8" Stefan Korda podelio je budžete, a prvi je dao svojoj devojci Ani Nikolić, s kojom je u zategnutim odnosima jer se na dan sahrane njenog oca dopisivao sa bivšom cimerkom Aleksandrom. - Prvi veliki budžet za moju lepoticu Anu… »
"Kajem se za sve što sam joj uradio": Zadrugar se udvarao drugoj dok je njegova devojka sahranjivala oca: Sad hoće pod svaku…
Blic 31.03.2025
Novoizabrani vođa u "Eliti 8" Stefan Korda podelio je budžete, a prvi je dao svojoj devojci Ani Nikolić, s kojom je u zategnutim odnosima jer se na dan sahrane njenog oca dopisivao sa bivšom cimerkom Aleksandrom. - Prvi veliki budžet za moju lepoticu Anu… »
Vesti dana »
Treći i poslednji dan male mature: Osmaci od 9 sati polažu 1 od 5 predmeta, sledi još jedan veoma važan datum: Evo svih detalja
Blic pre 1 minutjoš 13 povezanih
Energetski stručnjak o NIS: Rešen deo problema - nađen potencijalni kupac, ali kontekst i dalje dosta kompleksan
N1 Info pre 50 minutajoš 11 povezanih
"Mesi je lud čovek" Haland zapalio mreže - objava o slavnom Argentincu izazvala je lavinu reakcija!
Kurir pre 31 minutajoš 81 povezana
SAD i Iran pred potpisivanjem sporazuma; iranski tankeri krenuli ka Ormuskom moreuzu
RTS pre 1 minutjoš 12 povezanih