Povezane vesti
Oglasio se Brnović za naše medije, prvi put nakon što je izabran za ambasadora SAD u Srbiji
Telegraf 31.03.2025
Mark Brnović koga je američki predsednik nominovao za ambasadora SAD u Srbiji izjavio je danas za Tanjug da je veoma počastvovan što ga je američki predsednik Donald Tramp predložio na tu funkciju. "Veoma sam počastvovan što me je predsednik Tramp… »
Brnović pre 2 godine posetio Mila, o njegovim patikama se i danas priča: "Želja mi je da se vratim korenima"
Telegraf 31.03.2025
Predsjednik SAD Donald Tramp imenovao je Marka Brnovića za novog ambasadora u Srbiji, koji će na tom mestu zameniti Kristofera Hila. Brnović je Amerikanac srpskog porekla, pravnik, član Republikanske stranke i dugogodišnji tužilac Arizone. Otac mu je… »
Mark Brnović je "počastvovan": Evo šta kaže novi američki ambasador u Srbiji
Pravda 31.03.2025
Mark Brnović, koga je američki predsednik nominovao za ambasadora SAD u Srbiji, kaže da je veoma počastvovan što ga je američki predsednik Donald Tramp predložio na tu funkciju. "Veoma sam počastvovan što me je predsednik Tramp predložio za tako važnu… »
"Veoma sam ponosan" Brnović prvi put komentarisao imenovanje na mesto ambasadora SAD u Srbiji
Kurir 31.03.2025
Mark Brnovič koga je američki predsednik nominovao za ambasadora SAD u Srbiji izjavio je danas da je veoma počastvovan što ga je američki predsednik Donald Tramp predložio na tu funkciju. "Veoma sam počastvovan što me je predsednik Tramp predložio za… »
Brnovič: Počastvovan sam što me Tramp predložio za ambasadora SAD u Srbiji
RTV 31.03.2025
BEOGRAD/FINIKS - Mark Brnovič, kog je američki predsednik nominovao za ambasadora SAD u Srbiji, izjavio je danas za Tanjug da je veoma počastvovan što ga je američki predsednik Donald Tramp predložio na tu funkciju. "Veoma sam počastvovan što me je… »
"Bez obzira na poreklo, sprovodiće politiku SAD": Šta Mark Brnović nudi i šta donosi odnosima Beograda i Vašingtona
Euronews 31.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp saopštio je u petak da će za novog ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji imenovati Marka Brnovića, američkog pravnika i bivšeg državnog pravobranioca Arizone srpskog porekla. Imenovanje Brnovića, jednog od… »
Mark Brnović: Veoma sam počastvovan što me Tramp predložio za ambasadora u SAD u Srbiji
Sputnik 31.03.2025
Mark Brnović, koga je američki predsednik nominovao za ambasadora SAD u Srbiji, izjavio je da je veoma počastvovan što ga je Donald Tramp predložio na tu funkciju. „Veoma sam počastvovan što me je predsednik Tramp predložio za tako važnu funkciju… »
Prva poruka marka Brnovića Počastvovan sam što me Tramp predložio za ambasadora Amerike u Srbiji
Dnevnik 31.03.2025
BEOGRAD/FINIKS: Mark Brnović koga je američki predsednik nominovao za ambasadora SAD u Srbiji izjavio je danas za Tanjug da je veoma počastvovan što ga je američki predsednik Donald Tramp predložio na tu funkciju. “Veoma sam počastvovan što me je… »
Brnović: Počastvovan sam što me Tramp predložio za ambasadora u SAD u Srbiji
Euronews 31.03.2025
Mark Brnović koga je američki predsednik nominovano za ambasadora SAD u Srbiji izjavio je danas da je veoma počastvovan što ga je američki predsednik Donald Tramp predložio na tu funkciju. "Veoma sam počastvovan što me je predsednik Tramp predložio za… »
Jovanović za Euronews Srbija: Tramp pamti ko se zalagao za njegovu pobedu, izbor Brnovića znak da mu je Srbija važna
Euronews 31.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp saopštio je da će novi ambasador SAD u Srbiji biti američki pravnik i bivši glavni tužilac Arizone Mark Brnović, koji je srpskog porekla i koji to rado i često ističe. Odabir novog ambasadora dolazi nakon što je tu… »
Ćerke mu se zovu Milena i Sofija, a psi Pivo i Rakija: U "Blic uživo" istražujemo ko je Mark Brnović i da li će biti…
Blic 31.03.2025
Dočekasmo konačno i američkog ambasadora na IĆ. Čovek pravoslavac, sin srpskih emigranata iz Crne Gore i Dalmacije. Ćerkama dao imena Milena i Sofija, a pse nazvao Pivo i Rakija. Otkrivamo: Ko je Mark Brnović i da li će biti uticajniji od Grenela! Donald… »
Detalji života marka brnovića koje malo ko zna! Evo kako je 2020. razljutio Trampa i rekao mu "ne": Tada je pokazao da se bori…
Kurir 31.03.2025
Novi ambasador SAD u Srbiji je Mark Brnović, bivši Državni tužilac Arizone, Amerikanac srpskog porekla i član Republikanske partije. Kako je u intervjuu koji je dao Kuriru u maju prošle godine naglasio, vrlo je ponosan na etničke korene. Koliko je… »
Vesti dana »

Vučić: Prevarili su se oni koji su mislili da će srušiti Srbiju, pobedićemo ubedljivije kada budu izbori
RTS pre 42 minutajoš 37 povezanih

Otvoren memorijalni park u Jagodini koji nosi ime Dragana Markovića Palme
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih

Više od 200 požara u Srbiji, stiglo i nevreme, žena i dete povređeni u Novom Sadu
Sputnik pre 1 satjoš 49 povezanih

Studenti "kojekude", policija svugde: Građani i studenti blokirali, pevali i poručili - ne odustajemo
Pravda pre 18 minutajoš 40 povezanih