Povezane vesti
Oglasio se Brnović za naše medije, prvi put nakon što je izabran za ambasadora SAD u Srbiji
Telegraf 31.03.2025
Mark Brnović koga je američki predsednik nominovao za ambasadora SAD u Srbiji izjavio je danas za Tanjug da je veoma počastvovan što ga je američki predsednik Donald Tramp predložio na tu funkciju. "Veoma sam počastvovan što me je predsednik Tramp… »
Brnović pre 2 godine posetio Mila, o njegovim patikama se i danas priča: "Želja mi je da se vratim korenima"
Telegraf 31.03.2025
Predsjednik SAD Donald Tramp imenovao je Marka Brnovića za novog ambasadora u Srbiji, koji će na tom mestu zameniti Kristofera Hila. Brnović je Amerikanac srpskog porekla, pravnik, član Republikanske stranke i dugogodišnji tužilac Arizone. Otac mu je… »
Mark Brnović je "počastvovan": Evo šta kaže novi američki ambasador u Srbiji
Pravda 31.03.2025
Mark Brnović, koga je američki predsednik nominovao za ambasadora SAD u Srbiji, kaže da je veoma počastvovan što ga je američki predsednik Donald Tramp predložio na tu funkciju. "Veoma sam počastvovan što me je predsednik Tramp predložio za tako važnu… »
"Veoma sam ponosan" Brnović prvi put komentarisao imenovanje na mesto ambasadora SAD u Srbiji
Kurir 31.03.2025
Mark Brnovič koga je američki predsednik nominovao za ambasadora SAD u Srbiji izjavio je danas da je veoma počastvovan što ga je američki predsednik Donald Tramp predložio na tu funkciju. "Veoma sam počastvovan što me je predsednik Tramp predložio za… »
Brnovič: Počastvovan sam što me Tramp predložio za ambasadora SAD u Srbiji
RTV 31.03.2025
BEOGRAD/FINIKS - Mark Brnovič, kog je američki predsednik nominovao za ambasadora SAD u Srbiji, izjavio je danas za Tanjug da je veoma počastvovan što ga je američki predsednik Donald Tramp predložio na tu funkciju. "Veoma sam počastvovan što me je… »
"Bez obzira na poreklo, sprovodiće politiku SAD": Šta Mark Brnović nudi i šta donosi odnosima Beograda i Vašingtona
Euronews 31.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp saopštio je u petak da će za novog ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji imenovati Marka Brnovića, američkog pravnika i bivšeg državnog pravobranioca Arizone srpskog porekla. Imenovanje Brnovića, jednog od… »
Mark Brnović: Veoma sam počastvovan što me Tramp predložio za ambasadora u SAD u Srbiji
Sputnik 31.03.2025
Mark Brnović, koga je američki predsednik nominovao za ambasadora SAD u Srbiji, izjavio je da je veoma počastvovan što ga je Donald Tramp predložio na tu funkciju. „Veoma sam počastvovan što me je predsednik Tramp predložio za tako važnu funkciju… »
Prva poruka marka Brnovića Počastvovan sam što me Tramp predložio za ambasadora Amerike u Srbiji
Dnevnik 31.03.2025
BEOGRAD/FINIKS: Mark Brnović koga je američki predsednik nominovao za ambasadora SAD u Srbiji izjavio je danas za Tanjug da je veoma počastvovan što ga je američki predsednik Donald Tramp predložio na tu funkciju. “Veoma sam počastvovan što me je… »
Brnović: Počastvovan sam što me Tramp predložio za ambasadora u SAD u Srbiji
Euronews 31.03.2025
Mark Brnović koga je američki predsednik nominovano za ambasadora SAD u Srbiji izjavio je danas da je veoma počastvovan što ga je američki predsednik Donald Tramp predložio na tu funkciju. "Veoma sam počastvovan što me je predsednik Tramp predložio za… »
Jovanović za Euronews Srbija: Tramp pamti ko se zalagao za njegovu pobedu, izbor Brnovića znak da mu je Srbija važna
Euronews 31.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp saopštio je da će novi ambasador SAD u Srbiji biti američki pravnik i bivši glavni tužilac Arizone Mark Brnović, koji je srpskog porekla i koji to rado i često ističe. Odabir novog ambasadora dolazi nakon što je tu… »
Ćerke mu se zovu Milena i Sofija, a psi Pivo i Rakija: U "Blic uživo" istražujemo ko je Mark Brnović i da li će biti…
Blic 31.03.2025
Dočekasmo konačno i američkog ambasadora na IĆ. Čovek pravoslavac, sin srpskih emigranata iz Crne Gore i Dalmacije. Ćerkama dao imena Milena i Sofija, a pse nazvao Pivo i Rakija. Otkrivamo: Ko je Mark Brnović i da li će biti uticajniji od Grenela! Donald… »
Detalji života marka brnovića koje malo ko zna! Evo kako je 2020. razljutio Trampa i rekao mu "ne": Tada je pokazao da se bori…
Kurir 31.03.2025
Novi ambasador SAD u Srbiji je Mark Brnović, bivši Državni tužilac Arizone, Amerikanac srpskog porekla i član Republikanske partije. Kako je u intervjuu koji je dao Kuriru u maju prošle godine naglasio, vrlo je ponosan na etničke korene. Koliko je… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA: Ruski napadi širom Ukrajine, Poljska podigla avione
RTV pre 25 minutajoš 22 povezane

Kiša će liti kao iz kabla Nevreme samo što se nije sručilo, ovi delovi Srbije prvi na udaru!
Alo pre 50 minutajoš 12 povezanih

Požar u Severnoj Makedoniji: Vatrogasci zaglavljeni u rastopljenom šećeru, povređeno četvoro
Euronews pre 25 minutajoš 11 povezanih