Povezane vesti

"Morala sam da obrijem po dva prsta kose sa glave" Teodora Džehverović o operaciji ušiju, htela ulepšavanje, a evo kako se sve…

"Morala sam da obrijem po dva prsta kose sa glave" Teodora Džehverović o operaciji ušiju, htela ulepšavanje, a evo kako se sve…

Kurir 31.03.2025
Pevačica Teodora Džehverović se znatno promenila u odnosu na to kako je izgledala na početku karijere. Nedavno je i priznala koje je sve estetske intervencije radila, a sada otkriva i neke mane svega toga. Teodora je odgovarala pratiocima na Instagramu… »
"Morala sam da obrijem dva prsta kose sa obe strane": Pevačica progovorila o estetskim intervencijama, pa se požalila: "To je…

"Morala sam da obrijem dva prsta kose sa obe strane": Pevačica progovorila o estetskim intervencijama, pa se požalila: "To je…

Blic 31.03.2025
Pevačica Teodora Džehverović se znatno promenila u odnosu na to kako je izgledala na početku karijere. Nedavno je i priznala koje je sve estetske intervencije radila, a sada otkriva i neke mane svega toga. Teodora Džehverović je odgovarala pratiocima na… »

Vesti dana »

Vučić: Razgovarao sam sa Dijanom Hrkom

Vučić: Razgovarao sam sa Dijanom Hrkom

Vesti online pre 24 minutajoš 19 povezanih
Na jugu Srbije do 20 litara kiše

Na jugu Srbije do 20 litara kiše

RTV Novi Pazar pre 49 minutajoš 23 povezane