Povezane vesti

"Morala sam da obrijem po dva prsta kose sa glave" Teodora Džehverović o operaciji ušiju, htela ulepšavanje, a evo kako se sve…

"Morala sam da obrijem po dva prsta kose sa glave" Teodora Džehverović o operaciji ušiju, htela ulepšavanje, a evo kako se sve…

Kurir 31.03.2025
Pevačica Teodora Džehverović se znatno promenila u odnosu na to kako je izgledala na početku karijere. Nedavno je i priznala koje je sve estetske intervencije radila, a sada otkriva i neke mane svega toga. Teodora je odgovarala pratiocima na Instagramu… »
"Morala sam da obrijem dva prsta kose sa obe strane": Pevačica progovorila o estetskim intervencijama, pa se požalila: "To je…

"Morala sam da obrijem dva prsta kose sa obe strane": Pevačica progovorila o estetskim intervencijama, pa se požalila: "To je…

Blic 31.03.2025
Pevačica Teodora Džehverović se znatno promenila u odnosu na to kako je izgledala na početku karijere. Nedavno je i priznala koje je sve estetske intervencije radila, a sada otkriva i neke mane svega toga. Teodora Džehverović je odgovarala pratiocima na… »

Vesti dana »