Povezane vesti

"Prosinečki nema pojma": Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine opleo po Robiju

"Prosinečki nema pojma": Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine opleo po Robiju

Večernje novosti 31.03.2025
Sukob između bivšeg fudbalera Bosne i Hercegovine Harisa Medunjanina i nekadašnjeg selektora Roberta Prosinečkog se ne stišava i dalje. FOTO: Profimedia On se osvrnuo na svoj period u reprezentaciji i način na koji je odlučio da više ne bude deo iste… »
Medunjanin ne prašta Prosinečkom: "Lagao me je, zbog njega sam napustio reprezentaciju"

Medunjanin ne prašta Prosinečkom: "Lagao me je, zbog njega sam napustio reprezentaciju"

Sportske.net 31.03.2025
Dvogodišnji mandat Roberta Prosinečkog na klupi selekcije Bosne i Hercegovine poklopio se sa završetkom reprezentativne karijere nekadašnjeg fudbalera Harisa Medunjanina čiji prevremeni rastak sa državnim timom je kumovan nesuglasicama za tadašnjim… »
Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine izvređao prosinečkog: „Nema pojma!“

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine izvređao prosinečkog: „Nema pojma!“

Hot sport 31.03.2025
Opleo je po bivšem selektoru! Nekadašnji fudbaler Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin i bivši selektor reprezentacije Robert Prosinečki ponovo su se našli u centru pažnje zbog stare nesuglasice. Bivši reprezentativac BiH, sada je otkrio razlog njihovog… »
„Prosinečki pojma nema, lagao me je“: Bivši reprezentativac opleo po legendi, evo šta ne može da mu zaboravi

„Prosinečki pojma nema, lagao me je“: Bivši reprezentativac opleo po legendi, evo šta ne može da mu zaboravi

Nova 31.03.2025
Haris Medunjanin, bivši fudbaler i reprezentativac Bosne i Hercegovine, nije u dobrim odnosima sa legendarnim Robertom Prosinečkim. Medunjanin se u podkastu za „Vijesti.ba“ osvrnuo na period kada je igrao u reprezentaciji, a selektor je od 2018. do 2019… »
Bivši reprezentativac BiH: "Prosinečki nema pojma" VIDEO

Bivši reprezentativac BiH: "Prosinečki nema pojma" VIDEO

B92 31.03.2025
Svađa između bivšeg fudbalera Bosne i Hercegovine Harisa Medunjanina i nekadašnjeg selektora Roberta Prosinečkog ponovo je postala aktuelna. Medunjanin se u podkastu za "Vijesti.ba", osvrnuo na svoj period u reprezentaciji i način na koji je odlučio da… »

Vesti dana »