Повезане вести

"Просинечки нема појма": Бивши репрезентативац Босне и Херцеговине оплео по Робију

"Просинечки нема појма": Бивши репрезентативац Босне и Херцеговине оплео по Робију

Вечерње новости 31.03.2025
Сукоб између бившег фудбалера Босне и Херцеговине Хариса Медуњанина и некадашњег селектора Роберта Просинечког се не стишава и даље. ФОТО: Профимедиа Он се осврнуо на свој период у репрезентацији и начин на који је одлучио да… »
Медуњанин не прашта Просинечком: "Лагао ме је, због њега сам напустио репрезентацију"

Медуњанин не прашта Просинечком: "Лагао ме је, због њега сам напустио репрезентацију"

Спортске.нет 31.03.2025
Двогодишњи мандат Роберта Просинечког на клупи селекције Босне и Херцеговине поклопио се са завршетком репрезентативне каријере некадашњег фудбалера Хариса Медуњанина чији превремени растак са државним тимом је кумован… »
Некадашњи репрезентативац Босне и Херцеговине извређао просинечког: „Нема појма!“

Некадашњи репрезентативац Босне и Херцеговине извређао просинечког: „Нема појма!“

Хот спорт 31.03.2025
Оплео је по бившем селектору! Некадашњи фудбалер Босне и Херцеговине Харис Медуњанин и бивши селектор репрезентације Роберт Просинечки поново су се нашли у центру пажње због старе несугласице. Бивши репрезентативац БиХ, сада… »
„Просинечки појма нема, лагао ме је“: Бивши репрезентативац оплео по легенди, ево шта не може да му заборави

„Просинечки појма нема, лагао ме је“: Бивши репрезентативац оплео по легенди, ево шта не може да му заборави

Нова 31.03.2025
Харис Медуњанин, бивши фудбалер и репрезентативац Босне и Херцеговине, није у добрим односима са легендарним Робертом Просинечким. Медуњанин се у подкасту за „Вијести.ба“ осврнуо на период када је играо у репрезентацији, а… »
Бивши репрезентативац БиХ: "Просинечки нема појма" ВИДЕО

Бивши репрезентативац БиХ: "Просинечки нема појма" ВИДЕО

Б92 31.03.2025
Свађа између бившег фудбалера Босне и Херцеговине Хариса Медуњанина и некадашњег селектора Роберта Просинечког поново је постала актуелна. Медуњанин се у подкасту за "Вијести.ба", осврнуо на свој период у репрезентацији и… »

Вести дана »