Povezane vesti
Student iz Novog Sada: Vučević ne govori istinu, još u kafiću smo dobili upozorenje da možemo biti napadnuti
N1 Info 31.03.2025
"Pošto sam čuo razne lažne optzužbe na naš račun, čak i od Miloša Vučevića, moram da se obratim javnosti i sve da demantujem. Moja tri prijatelja i ja bili smo u kafiću. U jednom trenutku smo počeli da skandiramo - ko ne skače taj je ćaci. I svi su nam… »
Student iz Novog Sada: Vučević ne govori istinu, još u kafiću smo dobili upozorenje da možemo biti napadnuti
Nova 31.03.2025
"Pošto sam čuo razne lažne optzužbe na naš račun, čak i od Miloša Vučevića, moram da se obratim javnosti i sve da demantujem. Moja tri prijatelja i ja bili smo u kafiću. U jednom trenutku smo počeli da skandiramo - ko ne skače taj je ćaci. I svi su nam… »
Novi magazin 31.03.2025
Vesti dana »
Medvedev: "Zelenski će da se krije do kraja života, nakon napada na Putinovu rezidenciju"
Telegraf pre 2 satajoš 5 povezanih
Oglasilo se Više javno tužilaštvo o hapšenju advokata Čedomira Stojkovića
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Još jedna država digla bodljikavi zid na granici s Rusijom Nova "gvozdena zavesa" na istoku EU: "Štiti od napada"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Tramp ukazao da su SAD pogodile objekat vezan za brodove za koje se sumnja da prevoze drogu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana