Povezane vesti
Student iz Novog Sada: Vučević ne govori istinu, još u kafiću smo dobili upozorenje da možemo biti napadnuti
N1 Info pre 29 dana
"Pošto sam čuo razne lažne optzužbe na naš račun, čak i od Miloša Vučevića, moram da se obratim javnosti i sve da demantujem. Moja tri prijatelja i ja bili smo u kafiću. U jednom trenutku smo počeli da skandiramo - ko ne skače taj je ćaci. I… »
Student iz Novog Sada: Vučević ne govori istinu, još u kafiću smo dobili upozorenje da možemo biti napadnuti
Novi magazin pre 29 dana
"Pošto sam čuo razne lažne optzužbe na naš račun, čak i od Miloša Vučevića, moram da se obratim javnosti i sve da demantujem. Moja tri prijatelja i ja bili smo u kafiću. U jednom trenutku smo počeli da skandiramo - ko ne skače taj je ćaci. I… »
Nova pre 29 dana
Vesti dana »

Studenti danas trče do Beča, poziv za protest ispred Vlade 1. maja (blog)
Novi magazin pre 1 satjoš 11 povezanih

Fonet: Macut pristao na uslov koji je rektor Đokić postavio za održavanje sastanka
N1 Info pre 1 satjoš 8 povezanih

Tripl-dabl Jokića, Bogdan odličan, Marej sjajan - Denver poveo u seriji
B92 pre 58 minutajoš 52 povezane