Povezane vesti
"Dekanka bi trebalo da me voli, pomilovao sam je od krivičnog gonjenja" Vučić: Veoma sam se pokajao zbog toga
Dnevnik 31.03.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje u Nacionalnom dnevniku TV Pink. Kako je najavljeno, predsednik govori o aktuelnoj političkoj situaciji, izazovima s kojima se Srbija suočava, i o njenoj budućnosti. - Ja sam uputio pismo svih nosiocama… »
Predsednik Vučić: Pregovori o vladi od srede do petka
Insajder 31.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavljuje da će konsultacije o formiranju vlade formalno početi u sredu i biti završene do petka, a da se pet ili šest lista prijavilo da želi na njima da učestvuje. Gostujući na Pinku, dodao je da je već poslao pismo… »
"Rektori i dekani su prolazni, država je večna": Vučić o Đokiću: "Ja sam veran i lojalan državni službenik, lojalan svojoj…
Blic 31.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će konsultacije o formiranju nove vlade formalno početi u sredu i biti završene do petka, a da se pet ili šest lista prijavilo da želi na njima da učestvuje. Vučić je na pitanje da li ćemo dobiti… »
Vučić: Privredni rast će biti tri odsto, umesto 3,8, direktno odgovorni blokaderi
Euronews 31.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će stopa privrednog rasta u Srbiji u prvom kvartalu, prema fleš procenama, biti tri odsto, a mogla je biti 3,6 ili 3,8, i istakao da su blokaderi direktno odgovorni za to što je rast srpske ekonomije… »
Vučić: Konsultacije o novoj Vladi od 2. aprila
Vreme 31.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u ponedeljak (31. mart) da u sredu (2. april) počinju konsultacije o novoj Vladi i rekao da se pet ili šest lista prijavilo da dođe na razgovor. Iako je prvobitno najavio da će konsultaciji o novoj Vladi… »
Vučić najavio: U naredna dva meseca očekujem susret sa Donaldom Trampom
Dnevnik 31.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se nada da će u narednih dva meseca imati susret sa američkim predsednikom Donaldom Trampom. "Očekujem da imam taj susret. On je suviše zauzet, uvek je moguće da se nešto promeni, nije još uvek… »
"Rektori i dekani su veoma prolazni, a država je večna i važnija od svakog od nas" Vučić: Ja sam lojalan svojoj državi, a…
Kurir 31.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se večeras na izjavu rektora Vladana Đokića koji je rekao u intervjuu za "Politiku" da je bilo i biće novih pokušaja vlasti da univerzitet svede na svoju ispostavu, ali da je vlast prolazna, a da univerzitet… »
Vučić najavio susret sa Trampom: Očekujem ga u naredna dva meseca, to bi bila ogromna čast za nas
Euronews 31.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se nada da će u narednih dva meseca imati susret sa američkim predsednikom Donaldom Trampom. "Očekujem da imam taj susret. On je suviše zauzet, uvek je moguće da se nešto promeni, nije još uvek… »
Vučić: U sredu počinju konsultacije o formiranju vlade Srbije
Sputnik 31.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će konsultacije o formiranju nove vlade formalno početi u sredu i biti završene do petka, a da se pet ili šest lista prijavilo da želi da na njima učestvuje. Vučić je za TV Pink, na pitanje da li… »
Vučić: U naredna dva meseca očekujem susret sa Donaldom Trampom
Vesti online 31.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se nada da će u narednih dva meseca imati susret sa američkim predsednikom Donaldom Trampom. – Očekujem da imam taj susret. On je suviše zauzet, uvek je moguće da se nešto promeni, nije još uvek… »
"Očekujem susret sa Trampom za 2 meseca": Vučić najavio istorijski sastanak sa Srbiju
Mondo 31.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je mogući susret sa američkim predsednikom Donaldom Trampom. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti prilikom gostovanja u "Nacionalnom dnevniku" na televiziji "Pink". Na početku je govorio o… »
"U sredu krećemo sa konsultacijama oko vlade": Vučić otkrio da li Srbija ide na vanredne izbore
Mondo 31.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti. Komentarisao je mogućnost formiranja vlade i vanrednih parlamentarnih izbora. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je u "Nacionalnom dnevniku" na "Pink" televiziji gde govori o svim važnim temama… »
"Susret sa Trampom u naredna dva meseca" Vučić: "Blokaderi su nas upropastili, smanjili su nam stopu rasta, utoliko će biti…
Kurir 31.03.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostuje u Nacionalnom dnevniku TV Pink. Kako je najavljeno, predsednik govori o aktuelnoj političkoj situaciji, izazovima s kojima se Srbija suočava, i o njenoj budućnosti. - Ja sam uputio pismo svih nosiocama… »
Vučić: Konsultacije za formiranje nove vlade počinju u sredu
RTS 31.03.2025
Pet ili šest lista se prijavilo da dođu na konsultacije, u sredu i formalno krećemo sa tim delom posla i završićemo do petka, dve ili tri grupe primaćemo dnevno, rekao je predsednik Aleksandar Vučić. Predsednik Vučić je izjavio za Pink da je uputio pismo… »
Predsednik Srbije večeras u 18.30 pred građanima: Vučić o aktuelnoj političkoj situaciji, izazovima s kojima se Srbija…
Kurir 31.03.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. On će u Nacionalnom dnevniku televizije Pink, večeras u 18.30 sati, govoriti o aktuelnoj političkoj situaciji, izazovima s kojima se Srbija suočava, i… »
Vesti dana »

Požari u Srbiji i na Kosovu: stanje, intervencije i posledice sa fokusom na Toplički okrug
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 36 povezanih

Hladno i vetrovito vreme sa pljuskovima i grmljavinom u Srbiji 9. jula 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane

Mogu li srpske kompanije koje izvoze na američko tržište da prežive Trampove carine
RTS pre 56 minutajoš 19 povezanih