Povezane vesti
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Novom Sadu pozvali su kolege na bojkot ankete
Moj Novi Sad 31.03.2025
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Novom Sadu pozvali su kolege na bojkot ankete o povratku na nastavu tokom aprila koji se pojavio na studentskom servisu. Poručili su da će blokada trajati do ispunjenja zahteva. – Mi, studentkinje i studenti… »
Studenti u blokadi Filozofskog: Ispunjenje legitimnih zahteva pa nastavak studiranja
Radio 021 31.03.2025
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, najoštrije su osudili anketu o nastavku nastave i poručili da žele da nastave studije nakon ispunjenja njihovih legitimnih zahteva. "Mi studenti Filozofskog fakulteta u blokadi… »
Studenti u blokadi pozivaju na bojkot ankete o nastavku nastave
In medija 31.03.2025
Studenti Filozofskog fakulteta koji su u blokadi oštro su osudili postavljanje ankete na studentski servis, kojom se ispituje stav o nastavku nastave u aprilu. Oni smatraju da je anketa manipulativna i nerelevantna, te su pozvali kolege da je bojkotuju… »
Vesti dana »

I BBC piše o Srbiji: Kako je došlo do eskalacije protesta i šta je Rusija obećala Vučiću
N1 Info pre 9 minutajoš 50 povezanih

Pomeraju se oblaci, ovde će pljuštati u naredna 2 sata! Nižu se upozorenja RHMZ: Upaljen i meteoalarm zbog ovih opasnih pojava
Blic pre 19 minutajoš 31 povezana

U poslednja 24 časa ruska PVO uništila 300 dronova; oboreno 40 od 60 ruskih bespilotnih letelica
RTS pre 19 minutajoš 94 povezane