Povezane vesti

Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Novom Sadu pozvali su kolege na bojkot ankete

Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Novom Sadu pozvali su kolege na bojkot ankete

Moj Novi Sad 31.03.2025
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Novom Sadu pozvali su kolege na bojkot ankete o povratku na nastavu tokom aprila koji se pojavio na studentskom servisu. Poručili su da će blokada trajati do ispunjenja zahteva. – Mi, studentkinje i studenti… »
Studenti u blokadi Filozofskog: Ispunjenje legitimnih zahteva pa nastavak studiranja

Studenti u blokadi Filozofskog: Ispunjenje legitimnih zahteva pa nastavak studiranja

Radio 021 31.03.2025
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, najoštrije su osudili anketu o nastavku nastave i poručili da žele da nastave studije nakon ispunjenja njihovih legitimnih zahteva. "Mi studenti Filozofskog fakulteta u blokadi… »
Studenti u blokadi pozivaju na bojkot ankete o nastavku nastave

Studenti u blokadi pozivaju na bojkot ankete o nastavku nastave

In medija 31.03.2025
Studenti Filozofskog fakulteta koji su u blokadi oštro su osudili postavljanje ankete na studentski servis, kojom se ispituje stav o nastavku nastave u aprilu. Oni smatraju da je anketa manipulativna i nerelevantna, te su pozvali kolege da je bojkotuju… »

Vesti dana »