Povezane vesti
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Novom Sadu pozvali su kolege na bojkot ankete
Moj Novi Sad 31.03.2025
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Novom Sadu pozvali su kolege na bojkot ankete o povratku na nastavu tokom aprila koji se pojavio na studentskom servisu. Poručili su da će blokada trajati do ispunjenja zahteva. – Mi, studentkinje i studenti… »
Studenti u blokadi Filozofskog: Ispunjenje legitimnih zahteva pa nastavak studiranja
Radio 021 31.03.2025
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, najoštrije su osudili anketu o nastavku nastave i poručili da žele da nastave studije nakon ispunjenja njihovih legitimnih zahteva. "Mi studenti Filozofskog fakulteta u blokadi… »
Studenti u blokadi pozivaju na bojkot ankete o nastavku nastave
In medija 31.03.2025
Studenti Filozofskog fakulteta koji su u blokadi oštro su osudili postavljanje ankete na studentski servis, kojom se ispituje stav o nastavku nastave u aprilu. Oni smatraju da je anketa manipulativna i nerelevantna, te su pozvali kolege da je bojkotuju… »
Vesti dana »

Ciklon koji je poharao Italiju juri ka Srbiji: Stižu pljuskovi, grmljavina i olujni vetar, 3 grada na udaru
Mondo pre 14 minutajoš 15 povezanih

Blaga Marija, prema narodnom verovanju treba da zapalite sveću za ispunjenje želja
RTS pre 39 minutajoš 6 povezanih

Burna noć u Beogradu: Dva mladića povređena u sudaru, oboren motociklista, a Hitna pomoć morala da interveniše i zbog osoba u alkoholisanom stanju
Kurir pre 19 minutajoš 5 povezanih

Uživo sve više mrtvih! Gori u Kijevu, više od 400 udara (foto/video)
Alo pre 19 minutajoš 6 povezanih