Povezane vesti
Na ovakav način niko nikad ženi nije čestitao rođendan: Ostavljaš me svakog januara i maja, a ja sam tad... Pevač šokirao…
Kurir 31.03.2025
Peđa Vujić važi za jednog od najboljih klupskih pevača, a pored toga što se bavi muzikom radi i kao aviomehaničar. Sada je otkrio da je jedan od najduhovitijih ljudi na estradi. Naime, pevač koji je nedavno objavio duetsku pesmu sa svojim kumom Darkom… »
Ovako je naš pevač čestitao supruzi rođendan: Objava izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama (foto)
Večernje novosti 31.03.2025
PEĐA Vujić važi za jednog od najboljih klupskih pevača, a pored toga što se bavi muzikom radi i kao aviomehaničar, a sada je otkrio da je jedan od najduhovitijih ljudi na estradi. Foto: Privatna arhiva Naime, Peđa koji je nedavno objavio duetsku pesmu sa… »
Vesti dana »

Borba sa vatrom na crnogorskom primorju, odbranjene kuće u Čanju (VIDEO)
Moj Novi Sad pre 6 minutajoš 46 povezanih

Tri najtoplija grada u Srbiji, na snazi upozorenje na opasnost od izbijanja požara
Danas pre 1 satjoš 60 povezanih

Institut "Simo Milošević" iz minusa u plus: Neto dobit 4 miliona evra u prvom polugodištu
Blic pre 1 satjoš 24 povezane

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih