Povezane vesti

Devojka je ubila kajinog druga: Pevačica otkrila šta se dešavalo kobne noći: "Zvali su me da dođem kod njih, videla sam da…

Devojka je ubila kajinog druga: Pevačica otkrila šta se dešavalo kobne noći: "Zvali su me da dođem kod njih, videla sam da…

Blic 31.03.2025
Zločin koji se dogodio 2012. godine prvi put je bio tema o kojoj je pevačica govorila za javnost. Kaja Ostojić pre više od deceniju je bila gošća potpredsednika Fudbalskog kluba "Rudar" Radmila Mitrovića (47) kojeg je samo nekoliko sati nakon njihovog… »
Kaja prvi put o devojci koja joj je ubila bliskog prijatelja: Pevačica otkrila šta se zaista desilo te kobne noći

Kaja prvi put o devojci koja joj je ubila bliskog prijatelja: Pevačica otkrila šta se zaista desilo te kobne noći

Mondo 31.03.2025
Ostojićeva se nakon mnogo godina prisetila šta se dešavalo u noći kada je ubijen Radmilo Mitrović. Pre više od deset godina, pevačica Kaja Ostojić bila je u društvu potpredsednika Fudbalskog kluba "Rudar", Radmila Mitrovića, kojije te noći tragično… »
Devojka ubila kajinog druga, pevačica otkrila šta se zaista desilo noć pre tragedije: Zvali su me da dođem kod njih, videla…

Devojka ubila kajinog druga, pevačica otkrila šta se zaista desilo noć pre tragedije: Zvali su me da dođem kod njih, videla…

Kurir 31.03.2025
Kaja Ostojić pre više od deceniju je bila gošća potpredsednika Fudbalskog kluba "Rudar" Radmila Mitrovića (47) kojeg je samo nekoliko sati nakon njihovog druženja ubila njegova devojka Marija Milić (19) koja je bila u njihovom društvu. Nakon ubistva… »

Vesti dana »