Povezane vesti
Adem Ljajić oprostio dug: "Jer sam dete Partizana"
B92 31.03.2025
Partizan je teškom mukom, ali uspešno prošao UEFA monitoring, poslednji i najteži nakon kog je svima laknulo jer će evropska licenca biti obezbeđena. Da bi se to ostvarilo, bilo je potrebno uspostaviti finansijsku fluidnost, odnosno, da pojedini bivši… »
Ja sam dete crno-belih kapiten Novog Pazara Adem Ljajić: Oprostio sam dug Partizanu
Dnevnik 31.03.2025
Partizan je teškom mukom, ali uspešno prošao UEFA monitoring, poslednji i najteži nakon kog je svima laknulo jer će evropska licenca biti obezbeđena. Da bi se to ostvarilo, bilo je potrebno uspostaviti finansijsku fluidnost, odnosno, da pojedini bivši… »
Ljajić oprostio dug Partizanu pa zagolicao maštu "grobara" oko povratka
Sportske.net 31.03.2025
Ime Adema Ljajića (ne)očekivano se minulog vikenda ponovo dovelo u vezu sa Partizanom pošto je prvotimac Novog Pazara oprostio dugovanja kluba iz Humske, omogućivši mu da što spremnije dočeka predstojeći UEFA monitoring zarad sticanja licence za izlazak… »
Vesti dana »

Građani protiv blokada: Više desetina skupova širom Srbije, Vučić i Brnabić prisustvovali
Serbian News Media pre 14 minutajoš 34 povezane

(BLOG) Novi skupovi za i protiv blokada: Pirotehnika u Šapcu, koškanje u Čačku - policija razdvajala suprotstavljene grupe
N1 Info pre 38 minutajoš 26 povezanih

Tramp na finalu US Open-a, meč kasnio skoro sat vremena zbog bezbednosnih provera
RTV pre 19 minutajoš 36 povezanih

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike selektora i šok u košarkaškoj javnosti
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 95 povezanih