Povezane vesti
Adem Ljajić oprostio dug: "Jer sam dete Partizana"
B92 31.03.2025
Partizan je teškom mukom, ali uspešno prošao UEFA monitoring, poslednji i najteži nakon kog je svima laknulo jer će evropska licenca biti obezbeđena. Da bi se to ostvarilo, bilo je potrebno uspostaviti finansijsku fluidnost, odnosno, da pojedini… »
Ja sam dete crno-belih kapiten Novog Pazara Adem Ljajić: Oprostio sam dug Partizanu
Dnevnik 31.03.2025
Partizan je teškom mukom, ali uspešno prošao UEFA monitoring, poslednji i najteži nakon kog je svima laknulo jer će evropska licenca biti obezbeđena. Da bi se to ostvarilo, bilo je potrebno uspostaviti finansijsku fluidnost, odnosno, da pojedini… »
Ljajić oprostio dug Partizanu pa zagolicao maštu "grobara" oko povratka
Sportske.net 31.03.2025
Ime Adema Ljajića (ne)očekivano se minulog vikenda ponovo dovelo u vezu sa Partizanom pošto je prvotimac Novog Pazara oprostio dugovanja kluba iz Humske, omogućivši mu da što spremnije dočeka predstojeći UEFA monitoring zarad sticanja licence za… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protesti studenata i građana u 32 grada u Srbiji, u Beogradu blokade dva mosta: Traže od Vučića hitno raspisivanje izbora
Nova pre 23 minutajoš 16 povezanih

„Iz poštovanja prema našem predsedniku“: Miloš Pavlović sutra kod Vučića, pa odluka o štrajku glađu
Danas pre 8 minutajoš 16 povezanih

U Nišu danas protest ispred zgrade Osnovnog suda za zahtevom za raspisivanje izbora
Beta pre 3 satajoš 28 povezanih

Šta će biti sa železničkom stanicom u Novom Sadu: Ministarka Sofronijević otkrila koja se rešenja razmatraju
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih