Povezane vesti

"Upropastili su mi život": Našoj folkerki su opustošili porodični dom i tu nije bio kraj: Uzeli nakit i satove u vrednosti od…

"Upropastili su mi život": Našoj folkerki su opustošili porodični dom i tu nije bio kraj: Uzeli nakit i satove u vrednosti od…

Blic 31.03.2025
Pevačica Dragana Radosavljević Cakana iza sebe ima bogatu karijeru, ali pre nego što je okusila ukus slave čistila je tuđe toalete. Cakana je svojevremeno ispričala kako je zarađivala novac i u šta ga je ulagala. - Preko Omladinske zadruge sam prvi put… »
"Upropastili su mi život!" Pevačici lopovi opustošili porodični dom, a zatim je pokrali u banci: Odneli im nakit i satove u…

"Upropastili su mi život!" Pevačici lopovi opustošili porodični dom, a zatim je pokrali u banci: Odneli im nakit i satove u…

Kurir 31.03.2025
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana iza sebe ima bogatu karijeru, ali pre nego što je 'okusila ukus slave' čistila je tuđe toalete. Poznata dama svojevremeno je ispričala kako je zarađivala novac i u šta ga je ulagala. - Preko Omladinske zadruge sam… »

Vesti dana »