Povezane vesti
Novosađani u protestnoj šetnji protiv nasilja i ponižavanja akademske zajednice (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad 31.03.2025
U Novom Sadu u toku je protestni skup u organizaciji akademske mreže “Slobodan univerzitet” zbog napada na dekanku Nataliju Jovanović u Nišu. Organizatori su naznačili da je ovo protest “protiv nasilja i ponižavanja akademske zajednice” i dodali da napad… »
Protest u Novom Sadu: Dekanka Jovanović napadnuta zbog borbe za odbranu države i društva
Radio sto plus 31.03.2025
Protest ispred zgrade Rektorata Univerziteta u Novom Sadu organizuje Akademska mreža Slobodan Univerzitet. Pre protestne šetnje, okupljenima se obratila profesorka Prirodno-matematičkog fakulteta Milica Rac koja je ocenila da su stradali u nesreći 1… »
Nastavnici OŠ "Jovan Popović" pridružuju se protestu Slobodnog univerziteta, pozivaju roditelje, bivše đake, komšije... da se…
Moj Novi Sad 31.03.2025
Nastavnici u Osnovnoj školi Jovan Popović u Novom Sadu saopštili su, povodom napada na Nataliju Jovanović, dekanku Filozofskog fakulteta u Nišu, a kao odgovorni članovi društva koji se bave obrazovanjem i vaspitanjem dece, da "najstrože osuđuju nasilje… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Karambol na: Auto-putu, stvaraju se zastoji Dva teška udesa na samo nekoliko kilometara: Automobili uništeni, policija na terenu (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija osudilo napad na kuću Dragana J. Vučićevića
Danas pre 3 satajoš 1 povezana