Povezane vesti
"Stigao sam u Moskvu" Posle Izraela Dodik doputovao u Rusiju, prvo je obišao istorijsko mesto sa kog je uputio moćnu poruku…
Kurir 31.03.2025
- Stigao sam u Moskvu. Svaki moj boravak ovde počinjem posetom spomeniku Neznanom junaku kako bih odao poštu 28 miliona stradalih Rusa u Drugom svetskom ratu - rekao je Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske. Ovde ću biti ponovo 9. maja na poziv… »
Dodik objavio da je stigao u Moskvu
Slobodna Evropa 31.03.2025
Proruski predsednik bosanskohercegovačkog entiteta Republike Srpske Milorad Dodik objavio je u ponedeljak da je stigao u Moskvu, nakon što je Sud BiH tražio raspisivanje međunarodne poternice za njim. Dodik je na mreži X naveo da svaki boravak u ruskoj… »
Dodik objavio da je stigao u Moskvu
Al Jazeera 31.03.2025
Milorad Dodik, čija lokacija nije bila poznata od povratka iz Izraela, objavio je video klip na kojem se uz njega u pozadini vide zidine Kremlja. Čelnik bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska Milorad Dodik, za kojim tragaju pravosudna tijela i… »
„Stigao sam u Moskvu“, Milorad Dodik se video porukom javio iz Rusije
N1 Info 31.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, za kojim je sud BiH raspisao centralnu potrernicu, doputovao je u Moskvu odakle se video porukom putem mreže X obratio javnosti. “Stigao sam u Moskvu. Svaki moj boravak ovde počinjem posetom spomeniku Neznanom… »
Dodik doputovao u Moskvu: Najavio dolazak 9. maja na obeležavanje 80. godina od pobede nad fašizmom
Euronews 31.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je večeras da je stigao u Moskvu. Dodik je naveo da svaki njegov boravak u Moskvi počinje posetom spomeniku Neznanom junaku da bi odao poštu 28 miliona stradalih Rusa u Drugom svetskom ratu. On je na… »
Dodik objavio video ispred spomenika Neznanom junaku: Stigao sam u Moskvu
Novi magazin 31.03.2025
"Stigao sam u Moskvu", izjavio je večeras predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, na početku videa snimljenog ispred spomenika Neznanom junaku u glavnom gradu Rusije. U video, koji je obajavio na društvenoj mreži Iks, Dodik je naveo da svaki svoj… »
Dodik se javio iz Moskve VIDEO
B92 31.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oglasio se porukom na Iksu u kojoj je naveo da je stigao u Moskvu. "Stigao sam u Moskvu", rekao je Dodik u kratkom video-snimku objavljenom na društvenoj mreži Iks. On je naveo da svaki njegov boravak u Moskvi… »
Dodik doputovao u Moskvu: Posetiće spomenik Neznanom junaku, odaće poštu stradalima u Drugom svetskom ratu
Večernje novosti 31.03.2025
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je večeras da je stigao u Moskvu. Foto: Tanjug/AP Dodik je naveo da svaki njegov boravak u Moskvi počinje posetom spomeniku Neznanom junaku da bi odao poštu 28 miliona stradalih Rusa u Drugom svetskom… »
Milorad Dodik stigao u Moskvu
Telegraf 31.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Rusiju, odnosno u Moskvu. "Stigao sam u Moskvu. Svaki moj boravak ovde počinjem posetom spomeniku Neznanom junaku kako bih odao poštu 28 miliona stradalih Rusa u Drugom svetskom ratu", naveo je Dodik… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 5 satijoš 26 povezanih

Blagojević: Želimo da produžimo maksimalan učinak, Napredak uvek neugodan protivnik
Sportski žurnal pre 1 satjoš 27 povezanih

"Sa velikom tugom opraštamo se od našeg lava": Potresna objava kluba čiji fudbaler je stradao od udara groma
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane

"Kad Tramp ovo čuje, biće gneva..." Zna se šta je Zelenski sad uradio, kakvu odluku je saopštio!
Alo pre 22 minutajoš 134 povezane

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 21 povezana