Повезане вести
"Стигао сам у Москву" После Израела Додик допутовао у Русију, прво је обишао историјско место са ког је упутио моћну поруку…
Курир 31.03.2025
- Стигао сам у Москву. Сваки мој боравак овде почињем посетом споменику Незнаном јунаку како бих одао пошту 28 милиона страдалих Руса у Другом светском рату - рекао је Милорад Додик, председник Републике Српске. Овде ћу бити… »
Додик објавио да је стигао у Москву
Слободна Европа 31.03.2025
Проруски председник босанскохерцеговачког ентитета Републике Српске Милорад Додик објавио је у понедељак да је стигао у Москву, након што је Суд БиХ тражио расписивање међународне потернице за њим. Додик је на мрежи КС навео да… »
Додик објавио да је стигао у Москву
Ал Јазеера 31.03.2025
Милорад Додик, чија локација није била позната од повратка из Израела, објавио је видео клип на којем се уз њега у позадини виде зидине Кремља. Челник босанскохерцеговачког ентитета Република Српска Милорад Додик, за којим… »
„Стигао сам у Москву“, Милорад Додик се видео поруком јавио из Русије
Н1 Инфо 31.03.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик, за којим је суд БиХ расписао централну потрерницу, допутовао је у Москву одакле се видео поруком путем мреже КС обратио јавности. “Стигао сам у Москву. Сваки мој боравак овде почињем… »
Додик допутовао у Москву: Најавио долазак 9. маја на обележавање 80. година од победе над фашизмом
Еуроневс 31.03.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик саопштио је вечерас да је стигао у Москву. Додик је навео да сваки његов боравак у Москви почиње посетом споменику Незнаном јунаку да би одао пошту 28 милиона страдалих Руса у Другом… »
Додик објавио видео испред споменика Незнаном јунаку: Стигао сам у Москву
Нови магазин 31.03.2025
"Стигао сам у Москву", изјавио је вечерас председник Републике Српске Милорад Додик, на почетку видеа снимљеног испред споменика Незнаном јунаку у главном граду Русије. У видео, који је обајавио на друштвеној мрежи Икс, Додик је… »
Додик се јавио из Москве ВИДЕО
Б92 31.03.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик огласио се поруком на Иксу у којој је навео да је стигао у Москву. "Стигао сам у Москву", рекао је Додик у кратком видео-снимку објављеном на друштвеној мрежи Икс. Он је навео да сваки… »
Додик допутовао у Москву: Посетиће споменик Незнаном јунаку, одаће пошту страдалима у Другом светском рату
Вечерње новости 31.03.2025
ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик саопштио је вечерас да је стигао у Москву. Фото: Тањуг/АП Додик је навео да сваки његов боравак у Москви почиње посетом споменику Незнаном јунаку да би одао пошту 28 милиона страдалих… »
Милорад Додик стигао у Москву
Телеграф 31.03.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик стигао је у Русију, односно у Москву. "Стигао сам у Москву. Сваки мој боравак овде почињем посетом споменику Незнаном јунаку како бих одао пошту 28 милиона страдалих Руса у Другом… »
Вести дана »
(Мапа) снег у Београд стиже много раније него што смо мислили! Забелеће се центар престонице и то пре овог свеца, температура пада за више од 10 степени
Блиц пре 1 сатјош 18 повезаних
Дијана Хрка 14. дан штрајкује глађу: Ветерани објаснили у каквом је стању
Нова пре 2 сатајош 9 повезаних