Povezane vesti
"Stigao sam u Moskvu" Posle Izraela Dodik doputovao u Rusiju, prvo je obišao istorijsko mesto sa kog je uputio moćnu poruku…
Kurir 31.03.2025
- Stigao sam u Moskvu. Svaki moj boravak ovde počinjem posetom spomeniku Neznanom junaku kako bih odao poštu 28 miliona stradalih Rusa u Drugom svetskom ratu - rekao je Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske. Ovde ću biti ponovo 9. maja na poziv… »
Dodik objavio da je stigao u Moskvu
Slobodna Evropa 31.03.2025
Proruski predsednik bosanskohercegovačkog entiteta Republike Srpske Milorad Dodik objavio je u ponedeljak da je stigao u Moskvu, nakon što je Sud BiH tražio raspisivanje međunarodne poternice za njim. Dodik je na mreži X naveo da svaki boravak u ruskoj… »
Dodik objavio da je stigao u Moskvu
Al Jazeera 31.03.2025
Milorad Dodik, čija lokacija nije bila poznata od povratka iz Izraela, objavio je video klip na kojem se uz njega u pozadini vide zidine Kremlja. Čelnik bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska Milorad Dodik, za kojim tragaju pravosudna tijela i… »
„Stigao sam u Moskvu“, Milorad Dodik se video porukom javio iz Rusije
N1 Info 31.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, za kojim je sud BiH raspisao centralnu potrernicu, doputovao je u Moskvu odakle se video porukom putem mreže X obratio javnosti. “Stigao sam u Moskvu. Svaki moj boravak ovde počinjem posetom spomeniku Neznanom… »
Dodik doputovao u Moskvu: Najavio dolazak 9. maja na obeležavanje 80. godina od pobede nad fašizmom
Euronews 31.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je večeras da je stigao u Moskvu. Dodik je naveo da svaki njegov boravak u Moskvi počinje posetom spomeniku Neznanom junaku da bi odao poštu 28 miliona stradalih Rusa u Drugom svetskom ratu. On je na… »
Dodik objavio video ispred spomenika Neznanom junaku: Stigao sam u Moskvu
Novi magazin 31.03.2025
"Stigao sam u Moskvu", izjavio je večeras predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, na početku videa snimljenog ispred spomenika Neznanom junaku u glavnom gradu Rusije. U video, koji je obajavio na društvenoj mreži Iks, Dodik je naveo da svaki svoj… »
Dodik se javio iz Moskve VIDEO
B92 31.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oglasio se porukom na Iksu u kojoj je naveo da je stigao u Moskvu. "Stigao sam u Moskvu", rekao je Dodik u kratkom video-snimku objavljenom na društvenoj mreži Iks. On je naveo da svaki njegov boravak u Moskvi… »
Dodik doputovao u Moskvu: Posetiće spomenik Neznanom junaku, odaće poštu stradalima u Drugom svetskom ratu
Večernje novosti 31.03.2025
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je večeras da je stigao u Moskvu. Foto: Tanjug/AP Dodik je naveo da svaki njegov boravak u Moskvi počinje posetom spomeniku Neznanom junaku da bi odao poštu 28 miliona stradalih Rusa u Drugom svetskom… »
Milorad Dodik stigao u Moskvu
Telegraf 31.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Rusiju, odnosno u Moskvu. "Stigao sam u Moskvu. Svaki moj boravak ovde počinjem posetom spomeniku Neznanom junaku kako bih odao poštu 28 miliona stradalih Rusa u Drugom svetskom ratu", naveo je Dodik… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za sredu, 9. jul: Danas oblačno, vetrovito i osetno hladnije vreme
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Jovanovićeva reagovala na istup Bećirovića: Srbija ostaje posvećena miru i odbacuje kolektivnu krivicu!
Blic pre 11 minutajoš 1 povezana

Vučić sutra sa pomoćnikom generalnog sekretara UN za Evropu Miroslavom Jenčom
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

(Video) Ovako je vetar kidao krovove u surčinu: Počupao ih kao da su od kartona: Pukom srećom niko nije nastradao
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Mup: demantuje navode da su pripadnici Sektora za vanredne situacije selektivno gasili požare u selu Dubovo
Blic pre 5 satijoš 2 povezane