Povezane vesti
Dodik u Moskvi: Stigao sam! (video)
Pravda 31.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu, a svoj boravak započeo je posetom spomeniku Neznanom junaku. "Svaki moj boravak ovde počinjem posetom spomeniku Neznanom junaku kako bih odao poštu 28 miliona stradalih Rusa u Drugom svetskom… »
Predsednik RS Milorad Dodik doputovao u posetu Moskvi
RTV 31.03.2025
MOSKVA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je večeras da je stigao u Moskvu. Dodik je naveo da svaki njegov boravak u Moskvi počinje posetom spomeniku Neznanom junaku da bi odao poštu 28 miliona stradalih Rusa u Drugom svetskom ratu. On… »
Kraj misterije gde je Dodik: Javio se iz Moskve
Nova 31.03.2025
Predsednik Republike Srpske objavio je da je stigao u glavni grad Rusije, Moskvu. „Stigao sam u Moskvu. Svaki moj boravak ovdje počinjem posjetom spomeniku Neznanom junaku kako bih odao poštu 28 miliona stradalih Rusa u Drugom svjetskom ratu“, naveo je… »
Vesti dana »
Počinje novi toplotni talas: Do 40 stepeni u Srbiji, RHMZ izdao narandžasto upozorenje
NIN pre 50 minutajoš 27 povezanih
Zemljotres jačine 3,1 stepen pogodio područje istočno od Sarajeva
N1 Info pre 15 minutajoš 16 povezanih
(Video) Kruzer sa više od 200 putnika se nasukao na Dunavu Male šanse da se uskoro pomeri, zarobljeno još 15 brodova
Blic pre 25 minutajoš 12 povezanih
Trka s vremenom nakon zemljotresa u Japanu - traga se za preživelima, 13 osoba stradalo
RTS pre 15 minutajoš 12 povezanih