Povezane vesti
Dodik u Moskvi: Stigao sam! (video)
Pravda 31.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Moskvu, a svoj boravak započeo je posetom spomeniku Neznanom junaku. "Svaki moj boravak ovde počinjem posetom spomeniku Neznanom junaku kako bih odao poštu 28 miliona stradalih Rusa u Drugom svetskom… »
Predsednik RS Milorad Dodik doputovao u posetu Moskvi
RTV 31.03.2025
MOSKVA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je večeras da je stigao u Moskvu. Dodik je naveo da svaki njegov boravak u Moskvi počinje posetom spomeniku Neznanom junaku da bi odao poštu 28 miliona stradalih Rusa u Drugom svetskom ratu. On… »
Kraj misterije gde je Dodik: Javio se iz Moskve
Nova 31.03.2025
Predsednik Republike Srpske objavio je da je stigao u glavni grad Rusije, Moskvu. „Stigao sam u Moskvu. Svaki moj boravak ovdje počinjem posjetom spomeniku Neznanom junaku kako bih odao poštu 28 miliona stradalih Rusa u Drugom svjetskom ratu“, naveo je… »
Vesti dana »

Vučić o izborima: Biće kada nadležan državni organ odluči, svakako pre zakonskog roka
N1 Info pre 54 minutajoš 27 povezanih

Pogođena zgrada u Harkovu, povređene dve osobe; Orban: Potreban hitan samit Rusije i Evrope
RTS pre 1 satjoš 40 povezanih

Netanyahu obezbedio odobrenje - Izrael spreman da upadne u Gazu
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 40 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 44 povezane

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 39 minutajoš 21 povezana