Povezane vesti
Dekan FDU: Nasilje nije naš način, strašno je kako vlast odgovara akademskoj zajednici
N1 Info 31.03.2025
"Nasilje izaziva nasilje. Ono što akademska zajednica i studenti sve vreme tvrde je da mi ne želimo nasilje - to nije naš način. Mi ne želimo nikakav oblik nasilja, ni prema kome, već da institucije rade posao. Nažalost ova vlast ne želi da pusti… »
Dekan FDU: Nasilje nije naš način, strašno je kako vlast odgovara akademskoj zajednici
Novi magazin 31.03.2025
"Nasilje izaziva nasilje. Ono što akademska zajednica i studenti sve vreme tvrde je da mi ne želimo nasilje - to nije naš način. Mi ne želimo nikakav oblik nasilja, ni prema kome, već da institucije rade posao. Nažalost ova vlast ne želi da pusti… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 78 povezanih

Cela estrada na 18.: Rođendanu ćerke Saše matića Sin supruge Saše Popovića drži ženu za ruku, a Breskvica sa šlicem do kuka (Video)
Blic pre 1 minutjoš 26 povezanih

Vlada Srbije usvojila odluku o povećanju minimalne zarade sa 404 na 551 evro
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 41 povezana

SAOPŠTENJE - Zvezda: ''Grub pokušaj da se diskredituje lik i delo našeg igrača''
Sportske.net pre 2 satajoš 15 povezanih

Vlasti SAD našle oružje kojim je ubijen Trampov saradnik, za ubicom i dalje potraga
Nedeljnik pre 31 minutajoš 18 povezanih