Povezane vesti
Dekan FDU: Nasilje nije naš način, strašno je kako vlast odgovara akademskoj zajednici
N1 Info 31.03.2025
"Nasilje izaziva nasilje. Ono što akademska zajednica i studenti sve vreme tvrde je da mi ne želimo nasilje - to nije naš način. Mi ne želimo nikakav oblik nasilja, ni prema kome, već da institucije rade posao. Nažalost ova vlast ne želi da pusti… »
Dekan FDU: Nasilje nije naš način, strašno je kako vlast odgovara akademskoj zajednici
Novi magazin 31.03.2025
"Nasilje izaziva nasilje. Ono što akademska zajednica i studenti sve vreme tvrde je da mi ne želimo nasilje - to nije naš način. Mi ne želimo nikakav oblik nasilja, ni prema kome, već da institucije rade posao. Nažalost ova vlast ne želi da pusti… »
Vesti dana »
Policija pretresala stan vojnog analitičara Aleksandra Radića zbog slučaja 'zvučni top', saopštilo tužilaštvo
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 52 povezane
Odložen početak drugog poluvremena utakmice Francuske i Iraka na SP zbog nevermena
Radio sto plus pre 1 danjoš 62 povezane
Prašinu u Surčinu dižu dobro poznata lica: Iza nekih firmi koje grade EXPO stoje saradnici i srodnici ljudi iz kriminalnih krugova - i oni bliski vlasti
N1 Info pre 4 satijoš 11 povezanih
Vlada Srbije povećala akcize na gorivo za 12,5 odsto za ovu nedelju
Radio sto plus pre 1 danjoš 25 povezanih