Povezane vesti
"Ostalo mi je samo četiri dana života" Dramatična objava žrtve princa Endrjua i Džefrija Epstajna: Hoću samo da vidim svoju…
Kurir 31.03.2025
Virdžinija Đufre, jedna od žrtava koja je optužila Džefrija Epstajna i princa Endrjua za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje, podelila je na društvenim mrežama uznemirijuću fotografiju uz izjavu da joj je ostalo samo četiri dana života nakon teške… »
„Ostalo mi je još nekoliko dana života“ Najistaknutija Epstinova žrtva objavila šokantnu vest Evo šta joj se desilo (foto)…
Dnevnik 31.03.2025
NjUJORK: Virdžinija Đufre, koja je optužila nekadašnjeg finansijera Džefrija Epstina da ju je u tinejdžerskom dobu seksualno iskorišćavao, saopštila je u objavi na društvenim mrežama da joj je ostalo samo nekoliko dana života nakon što ju je udario… »
"Ostalo mi je 4 dana života, želim da vidim decu pre nego što umrem": Dramatična objava žrtve princa Endrjua
Telegraf 31.03.2025
Virdžinija Đufre, žena koja je Džefrija Epštajna i princa Endrjua optuživala za seksualno uznemiravanje, objavila je na društvenim mrežama da su joj navodno ostala samo četiri dana života nakon teške saobraćajne nesreće. Ona je na društvenoj mreži… »
Vesti dana »

Vasiljević (MUP): 100.000 ljudi na današnjim skupovima protiv blokada
Beta pre 25 minutajoš 53 povezane

Sutra stupa na snagu Uredba o ograničenju marži: Na koje proizvode se odnosi
Danas pre 7 satijoš 33 povezane