Povezane vesti

"Ostalo mi je samo četiri dana života" Dramatična objava žrtve princa Endrjua i Džefrija Epstajna: Hoću samo da vidim svoju…

"Ostalo mi je samo četiri dana života" Dramatična objava žrtve princa Endrjua i Džefrija Epstajna: Hoću samo da vidim svoju…

Kurir 31.03.2025
Virdžinija Đufre, jedna od žrtava koja je optužila Džefrija Epstajna i princa Endrjua za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje, podelila je na društvenim mrežama uznemirijuću fotografiju uz izjavu da joj je ostalo samo četiri dana života nakon teške… »
„Ostalo mi je još nekoliko dana života“ Najistaknutija Epstinova žrtva objavila šokantnu vest Evo šta joj se desilo (foto)…

„Ostalo mi je još nekoliko dana života“ Najistaknutija Epstinova žrtva objavila šokantnu vest Evo šta joj se desilo (foto)…

Dnevnik 31.03.2025
NjUJORK: Virdžinija Đufre, koja je optužila nekadašnjeg finansijera Džefrija Epstina da ju je u tinejdžerskom dobu seksualno iskorišćavao, saopštila je u objavi na društvenim mrežama da joj je ostalo samo nekoliko dana života nakon što ju je udario… »
"Ostalo mi je 4 dana života, želim da vidim decu pre nego što umrem": Dramatična objava žrtve princa Endrjua

"Ostalo mi je 4 dana života, želim da vidim decu pre nego što umrem": Dramatična objava žrtve princa Endrjua

Telegraf 31.03.2025
Virdžinija Đufre, žena koja je Džefrija Epštajna i princa Endrjua optuživala za seksualno uznemiravanje, objavila je na društvenim mrežama da su joj navodno ostala samo četiri dana života nakon teške saobraćajne nesreće. Ona je na društvenoj mreži… »

Vesti dana »