Povezane vesti
"Kada sam mu rekla da sam trudna sa drugim čovekom pao je sa stolice" Naša pevačica se godinama borila za potomstvo: Ginekolog…
Kurir 31.03.2025
Pevačica Biljana Sečivanović jednom prilikom je govorila o borbi za potomstvo i trenutku kada je saznala da će postati majka. Biljana je pre braka bila u dugogodišnjoju vezi sa Bojanom, članom njenog benda, sa kojim je pokušavala da dobije dete. Hteli… »
"Kada sam mu rekla da sam trudna sa drugim čovekom pao je sa stolice": Naša pevačica se godinama borila za potomstvo: "Plakala…
Blic 31.03.2025
Pevačica Biljana Sečivanović jednom prilikom je govorila o borbi za potomstvo i trenutku kada je saznala da će postati majka. Biljana je pre braka bila u dugogodišnjoju vezi sa Bojanom, članom njenog benda, sa kojim je pokušavala da dobije dete. - Hteli… »
Vesti dana »
Ko je glavni pretendent za sticanje vlasništva u NIS-u: Emiratska firma ADNOC sve bliža kupovini, preneo FT
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane
Hoće li se evro i danas prodavati po 120 dinara: Koliki kurs smeju da zaračunavaju menjačnice
Glas Zaječara pre 3 satajoš 9 povezanih
Cena peleta skočila na 44.000 dinara - potražnja i dalje rekordna
Kamatica pre 3 satajoš 7 povezanih
Čak 14 žarišta u Beogradu, od januara zaraženo više od 400 dece: Kako da prepoznate dečje gliste, koji su simptomi i kako se leče
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Stefanović (SSP) kritikuje Vučićev predlog EU: „Crna Gora i Albanija ne treba da čekaju Srbiju“
Serbian News Media pre 55 minutajoš 25 povezanih