Povezane vesti

Dodik iz Moskve poručio da se vraća u Banju Luku

Dodik iz Moskve poručio da se vraća u Banju Luku

Al Jazeera 01.04.2025
Čelnik RS-a, entiteta u BiH, u Moskvi se sastao sa Vladimirom Putinom i poručio da ga niko neće spriječiti da se vrati u Banju Luku. Predsjednik bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska Milorad Dodik rekao je danas, nakon sastanka sa ruskim… »
Dodik: Putin upoznat sa situacijom u BiH, Rusija je veoma važna za Republiku Srpsku

Dodik: Putin upoznat sa situacijom u BiH, Rusija je veoma važna za Republiku Srpsku

Pravda 01.04.2025
Upravo sam imao sastanak sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, ovo je naš 26. susret, rekao je predsednik Republike Srpske nakon sastanka sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. "Putin poznaje detalje, ukupnu situaciju koja se kod nas… »
VIDEO Dodik se sastao s Putinom u Moskvi

VIDEO Dodik se sastao s Putinom u Moskvi

Nova 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se u Moskvi sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. "Upravo sam imao sastanak sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom. Ovo je naš 26. susret", napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks, na… »
Dodik se sastao sa Putinom

Dodik se sastao sa Putinom

Radio 021 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik sastao se danas u Moskvi sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. "Upravo sam imao sastanak sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom. Ovo je naš 26 susret", napisao je Dodik na društvenoj mreži… »
Putin se sastao sa Dodikom u Moskvi

Insajder 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik sastao se u Moskvi sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. 'Upravo sam imao sastanak sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom. Ovo je naš 26 susret', napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks… »

Beta 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik sastao se danas u Moskvi sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. "Upravo sam imao sastanak sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom. Ovo je naš 26 susret", napisao je Dodik na društvenoj mreži… »
Ruski predsednik Vladimir Putin primio u Kremlju predsednika Republike Srpske; Dodik: Rusija je veoma važna zemlja za RS

Ruski predsednik Vladimir Putin primio u Kremlju predsednika Republike Srpske; Dodik: Rusija je veoma važna zemlja za RS

RTV 01.04.2025
MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin primio je danas u Kremlju predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, saopštio je pres-sekretar ruskog šefa države Dmitrij Peskov. Dodik je prethodne večeri stigao u Moskvu i obišao Grob Neznanog junaka… »
Dodik se sastao sa Putinom u Moskvi: Objavljen i video snimak, evo šta ruski lider kaže o stanju u BiH

Dodik se sastao sa Putinom u Moskvi: Objavljen i video snimak, evo šta ruski lider kaže o stanju u BiH

Mondo 01.04.2025
Milorad Dodik i Vladimir Putin sastali su se danas u Moskvi. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se u Moskvi s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Ovu informaciju je potvrdio portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Dodik je nakon sastanka… »
Putin se sastao sa Miloradom Dodikom u Moskvi

Putin se sastao sa Miloradom Dodikom u Moskvi

Novi magazin 01.04.2025
"Si Đinping ide kod Putina": Otkriveno o čemu će razgovarati

"Si Đinping ide kod Putina": Otkriveno o čemu će razgovarati

Kurir 01.04.2025
Kineski predsednik Si Đinping boraviće u zvaničnoj poseti Rusiji i učestvovati na proslavama 9. maja u Moskvi povodom obeležavanja godišnjice Dana pobede u Drugom svetskom ratu, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin. On je kineskom ministru… »
Si Đinping dolazi u Rusiju: Putin: "Učestvovaće na proslavi povodom Dana pobede u Moskvi"

Si Đinping dolazi u Rusiju: Putin: "Učestvovaće na proslavi povodom Dana pobede u Moskvi"

Blic 01.04.2025
Kineski predsednik Si Đinping boraviće u zvaničnoj poseti Rusiji i učestvovati na proslavama 9. maja u Moskvi povodom obeležavanja godišnjice Dana pobede u Drugom svetskom ratu, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin. On je kineskim ministru… »
Putin: Si Đinping učestvovaće na proslavama povodom Dana pobede u Moskvi

Putin: Si Đinping učestvovaće na proslavama povodom Dana pobede u Moskvi

RTV 01.04.2025
MOSKVA - Kineski predsednik Si Đinping boraviće u zvaničnoj poseti Rusiji i učestvovati na proslavama 9. maja u Moskvi povodom obeležavanja godišnjice Dana pobede u Drugom svetskom ratu, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin. On je kineskim… »
Kad je najteže Dodik „trči“ Putinu: Predsednik RS opet u Moskvi i pored poternice

Kad je najteže Dodik „trči“ Putinu: Predsednik RS opet u Moskvi i pored poternice

Danas 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad nalazi se u Moskvi. I to ništa ne bi bilo neobično pošto i „vrapci na grani“ znaju koliko je zadivljen ruskim liderom Vladimirom Putinom i to apsolutno ne krije. „Stigao sam u Moskvu. Svaki moj boravak ovdje počinjem… »
Dodik objavio video ispred spomenika Neznanom junaku u Moskvi: Stigao sam

Dodik objavio video ispred spomenika Neznanom junaku u Moskvi: Stigao sam

NIN 01.04.2025
"Stigao sam u Moskvu", izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, na početku videa snimljenog ispred spomenika Neznanom junaku u glavnom gradu Rusije. U video, koji je obajavio na društvenoj mreži Iks, Dodik je naveo da svaki svoj boravak u… »
Lice sa poternice: Dodik doputovao u Moskvu

Lice sa poternice: Dodik doputovao u Moskvu

Vreme 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je 31. marta uveče da je doputovao u Moskvu. Za njim je Sud Bosne i Hercegovine izdao poternicu i nalog za hapšenje. Dok je sud Bosne i Hercegovine izdao naredbu za raspisivanje međunarodne poternice za… »
VIDEO Dodik ispred spomenika Neznanom junaku: "Stigao sam u Moskvu"

VIDEO Dodik ispred spomenika Neznanom junaku: "Stigao sam u Moskvu"

Radio 021 01.04.2025
"Stigao sam u Moskvu", izjavio je sinoć predsednik Republike Srpske Milorad Dodik na početku videa snimljenog ispred spomenika Neznanom junaku u glavnom gradu Rusije. U videu, koji je obajavio na mreži Iks, Dodik je naveo da svaki svoj boravak u Moskvi… »
Milorad Dodik stigao u Moskvu

Milorad Dodik stigao u Moskvu

Danas 31.03.2025
Predsednik Republike Srpske objavio je da je stigao u glavni grad Rusije, Moskvu. „Stigao sam u Moskvu. Svaki moj boravak ovdje počinjem posjetom spomeniku Neznanom junaku kako bih odao poštu 28 miliona stradalih Rusa u Drugom svjetskom ratu“, naveo je… »

Vesti dana »