Повезане вести

Додик из Москве поручио да се враћа у Бању Луку

Додик из Москве поручио да се враћа у Бању Луку

Ал Јазеера 01.04.2025
Челник РС-а, ентитета у БиХ, у Москви се састао са Владимиром Путином и поручио да га нико неће спријечити да се врати у Бању Луку. Предсједник босанскохерцеговачког ентитета Република Српска Милорад Додик рекао је данас, након… »
Додик: Путин упознат са ситуацијом у БиХ, Русија је веома важна за Републику Српску

Додик: Путин упознат са ситуацијом у БиХ, Русија је веома важна за Републику Српску

Правда 01.04.2025
Управо сам имао састанак са председником Руске Федерације Владимиром Путином, ово је наш 26. сусрет, рекао је председник Републике Српске након састанка са председником Русије Владимиром Путином. "Путин познаје детаље, укупну… »
ВИДЕО Додик се састао с Путином у Москви

ВИДЕО Додик се састао с Путином у Москви

Нова 01.04.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик састао се у Москви са председником Русије Владимиром Путином. "Управо сам имао састанак са председником Руске Федерације Владимиром Путином. Ово је наш 26. сусрет", написао је Додик на… »
Додик се састао са Путином

Додик се састао са Путином

Радио 021 01.04.2025
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик састао се данас у Москви са председником Русије Владимиром Путином. "Управо сам имао састанак са председником Руске Федерације Владимиром Путином. Ово је наш 26 сусрет", написао је… »
Путин се састао са Додиком у Москви

Инсајдер 01.04.2025
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик састао се у Москви са председником Русије Владимиром Путином. 'Управо сам имао састанак са председником Руске Федерације Владимиром Путином. Ово је наш 26 сусрет', написао је Додик… »

Бета 01.04.2025
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик састао се данас у Москви са председником Русије Владимиром Путином. "Управо сам имао састанак са председником Руске Федерације Владимиром Путином. Ово је наш 26 сусрет", написао је… »
Руски председник Владимир Путин примио у Кремљу председника Републике Српске; Додик: Русија је веома важна земља за РС

Руски председник Владимир Путин примио у Кремљу председника Републике Српске; Додик: Русија је веома важна земља за РС

РТВ 01.04.2025
МОСКВА - Председник Русије Владимир Путин примио је данас у Кремљу председника Републике Српске Милорада Додика, саопштио је прес-секретар руског шефа државе Дмитриј Песков. Додик је претходне вечери стигао у Москву и обишао… »
Додик се састао са Путином у Москви: Објављен и видео снимак, ево шта руски лидер каже о стању у БиХ

Додик се састао са Путином у Москви: Објављен и видео снимак, ево шта руски лидер каже о стању у БиХ

Мондо 01.04.2025
Милорад Додик и Владимир Путин састали су се данас у Москви. Председник Републике Српске Милорад Додик састао се у Москви с председником Русије Владимиром Путином. Ову информацију је потврдио портпарол Кремља Дмитриј Песков… »
Путин се састао са Милорадом Додиком у Москви

Путин се састао са Милорадом Додиком у Москви

Нови магазин 01.04.2025
"Си Ђинпинг иде код Путина": Откривено о чему ће разговарати

"Си Ђинпинг иде код Путина": Откривено о чему ће разговарати

Курир 01.04.2025
Кинески председник Си Ђинпинг боравиће у званичној посети Русији и учествовати на прославама 9. маја у Москви поводом обележавања годишњице Дана победе у Другом светском рату, изјавио је данас председник Русије Владимир Путин… »
Си Ђинпинг долази у Русију: Путин: "Учествоваће на прослави поводом Дана победе у Москви"

Си Ђинпинг долази у Русију: Путин: "Учествоваће на прослави поводом Дана победе у Москви"

Блиц 01.04.2025
Кинески председник Си Ђинпинг боравиће у званичној посети Русији и учествовати на прославама 9. маја у Москви поводом обележавања годишњице Дана победе у Другом светском рату, изјавио је данас председник Русије Владимир Путин… »
Путин: Си Ђинпинг учествоваће на прославама поводом Дана победе у Москви

Путин: Си Ђинпинг учествоваће на прославама поводом Дана победе у Москви

РТВ 01.04.2025
МОСКВА - Кинески председник Си Ђинпинг боравиће у званичној посети Русији и учествовати на прославама 9. маја у Москви поводом обележавања годишњице Дана победе у Другом светском рату, изјавио је данас председник Русије… »
Кад је најтеже Додик „трчи“ Путину: Председник РС опет у Москви и поред потернице

Кад је најтеже Додик „трчи“ Путину: Председник РС опет у Москви и поред потернице

Данас 01.04.2025
Председник Републике Српске Милорад налази се у Москви. И то ништа не би било необично пошто и „врапци на грани“ знају колико је задивљен руским лидером Владимиром Путином и то апсолутно не крије. „Стигао сам у Москву. Сваки мој… »
Додик објавио видео испред споменика Незнаном јунаку у Москви: Стигао сам

Додик објавио видео испред споменика Незнаном јунаку у Москви: Стигао сам

НИН 01.04.2025
"Стигао сам у Москву", изјавио је председник Републике Српске Милорад Додик, на почетку видеа снимљеног испред споменика Незнаном јунаку у главном граду Русије. У видео, који је обајавио на друштвеној мрежи Икс, Додик је навео… »
Лице са потернице: Додик допутовао у Москву

Лице са потернице: Додик допутовао у Москву

Време 01.04.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик саопштио је 31. марта увече да је допутовао у Москву. За њим је Суд Босне и Херцеговине издао потерницу и налог за хапшење. Док је суд Босне и Херцеговине издао наредбу за расписивање… »
ВИДЕО Додик испред споменика Незнаном јунаку: "Стигао сам у Москву"

ВИДЕО Додик испред споменика Незнаном јунаку: "Стигао сам у Москву"

Радио 021 01.04.2025
"Стигао сам у Москву", изјавио је синоћ председник Републике Српске Милорад Додик на почетку видеа снимљеног испред споменика Незнаном јунаку у главном граду Русије. У видеу, који је обајавио на мрежи Икс, Додик је навео да… »
Милорад Додик стигао у Москву

Милорад Додик стигао у Москву

Данас 31.03.2025
Председник Републике Српске објавио је да је стигао у главни град Русије, Москву. „Стигао сам у Москву. Сваки мој боравак овдје почињем посјетом споменику Незнаном јунаку како бих одао пошту 28 милиона страдалих Руса у Другом… »

Вести дана »