Povezane vesti
AMSS: Kamioni na prelazu Šid čekaju oko pet sati
Novi magazin 01.04.2025
Teretna vozila na graničnom prelazu Šid na izlazu iz Srbije čekaju oko pet časova, a na Batrovcima i Kelebiji se zadržavaju oko dva sata, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). Na prelazu Gradina kamioni čekaju oko sat, a na drugim graničnim… »
Upozorenje vozačima iz AMSS Kolovozi su vlažni, vidljivost je smanjena višesatna čekanja na graničnim prelazima
Dnevnik 01.04.2025
Vozači na putevima mogu da očekuju povremenu kišu i mestimično vlažne kolovoze, upozorava AMSS. U zapadnim i jugozapadnim krajevima Srbije, a posebno u popodnevnim satima metereolozi najavljuju jače pljuskove, pa će zbog toga i vožnja u ovim krajevima… »
AMSS upozorava vozače na vlažne kolovoze i smanjenu vidljivost
Euronews 01.04.2025
Vozači na putevima mogu da očekuju povremenu kišu i mestimično vlažne kolovoze, upozorava AMSS. U zapadnim i jugozapadnim krajevima Srbije, a posebno u popodnevnim satima metereolozi najavljuju jače pljuskove, pa će zbog toga i vožnja u ovim krajevima… »
Amss upozorava vozače na vlažne kolovoze i smanjenu vidljivost
Telegraf 01.04.2025
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 3 satajoš 9 povezanih
Nišlije dočekale studente bicikliste, pristalice SNS-a postavljale svoje štandove na planirane lokacije dočeka (FOTO, VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Izmene u saobraćaju zbog Krstovdanskog vašara: Evo kako će funkcionisati gradski prevoz u Obrenovcu
Kurir pre 58 minutajoš 1 povezana