Povezane vesti
Bubamara preotela pesmu predstavnici Kipra na Evroviziji! Dara odlepila na prvu, autor otkrio sve detalje: "Došla je sa punom…
Kurir 01.04.2025
Dara Bubamara objavila je novi album sa 12 novih pesama i spotovima koji su snimani pomoću veštačke inteligencije (AI). Jedna od numera koje su privukle najviše pažnje je i "Šta sam ti ja", a uradio ju je Vojislav Zarić, poznatiji kao Voicelove, koji… »
Dara maznula pesmu predstavnici Kipra na Evroviziji: "Odlepila" na prvu, došla je sa kesom punom para
Mondo 01.04.2025
Autor numere "Šta sam ti ja" otkrio je da je ona bila namenjena Siliji Kapsis, i da je bila na engleskom ali da se onda pojavila naša pevačica i ponudila više novca. Dara Bubamara objavila je novi album sa 12 pesama, i spotovima koji su snimani pomoću… »
Vesti dana »
„Danas studenti i narod proglašavaju pobedu“: Moćna poruka bivšeg reprezentativca pred veliki protest
Pravda pre 16 minutajoš 22 povezane
Srpska trpl-dabl mašina je nezaustavljiva! Šta radi Nikola Jokić, pa to je nestvarno: Pogledajte najbolje poteze čudesnog Somborca u porazu od Orlanda! (video)
Kurir pre 12 minutajoš 46 povezanih
Uklonjena bomba iz Drugog svetskog rata sa gradilišta u Beogradu na vodi, biće prebačena na Pasuljanske livade
RTV pre 11 minutajoš 19 povezanih