Povezane vesti
Bubamara preotela pesmu predstavnici Kipra na Evroviziji! Dara odlepila na prvu, autor otkrio sve detalje: "Došla je sa punom…
Kurir 01.04.2025
Dara Bubamara objavila je novi album sa 12 novih pesama i spotovima koji su snimani pomoću veštačke inteligencije (AI). Jedna od numera koje su privukle najviše pažnje je i "Šta sam ti ja", a uradio ju je Vojislav Zarić, poznatiji kao Voicelove, koji… »
Dara maznula pesmu predstavnici Kipra na Evroviziji: "Odlepila" na prvu, došla je sa kesom punom para
Mondo 01.04.2025
Autor numere "Šta sam ti ja" otkrio je da je ona bila namenjena Siliji Kapsis, i da je bila na engleskom ali da se onda pojavila naša pevačica i ponudila više novca. Dara Bubamara objavila je novi album sa 12 pesama, i spotovima koji su snimani pomoću… »
Vesti dana »

Sedmi dan protesta akademske zajednice: Ispunjen jedan zahtev, ostala dva i dalje bez odgovora
Novi magazin pre 2 satajoš 24 povezane

Prvak Evrope se ne šali - krenuo i po svetsku titulu: Psž pokerom demolirao Atletiko Madrid
Kurir pre 2 minutajoš 21 povezana

BLOG UŽIVO UZNEMIRUJUĆI SNIMCI Pet žrtava najnovijeg napada na centar Teherana: U Izraelu „zaglavilo“ 40.000 turista
Nova pre 22 minutajoš 144 povezane