Povezane vesti
„Stigao sam u Moskvu“: Dodik objavio video ispred spomenika Neznanom junaku
Nedeljnik 01.04.2025
„Stigao sam u Moskvu“, izjavio je večeras predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, na početku videa snimljenog ispred spomenika Neznanom junaku u glavnom gradu Rusije. U videu, koji je obajavio na društvenoj mreži Iks, Dodik je naveo da svaki svoj… »
Dodik otkrio kada se i kako vraća iz Moskve
Telegraf 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će se iz Moskve vratiti onako kako je i otišao. "Mislite da ćete moći da zaustavite moj povratak. Imam ovde još nekih obaveza, a u subotu ću biti u Banjaluci" rekao je Dodik u Moskvi novinarima ATV-a… »
Putin i Dodik se sastali u Kremlju: Oglasio se Peskov
Večernje novosti 01.04.2025
PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin primio je u Kremlju predsednika Republike Srpske BiH Milorada Dodika, koji boravi u Moskvi, rekao je novinarima pres-sekretar ruskog lidera Dmitrij Peskov, prenose RIA novosti. Foto: EPA Predsednik Republike Srpske BiH… »
Kremlj o sastanku Dodika i Putina: „Obavestićemo vas“
Sputnik 01.04.2025
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov prokomentarisao je mogući susret ruskog lidera Vladimira Putina i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika rekavši da će Kremlj obavestiti javnost ukoliko do sastanka dođe. „Ukoliko se sastanak održi, javnost će… »
Predsednik RS Milorad Dodik doputovao u posetu Moskvi
Vesti online 01.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je da je stigao u Moskvu. Dodik je naveo da svaki njegov boravak u Moskvi počinje posetom spomeniku Neznanom junaku da bi odao poštu 28 miliona stradalih Rusa u Drugom svetskom ratu. On je na platformi X… »
Dodik se oglasio iz Moskve: "Biću ovde i 9. maja, Rusija ima našu podršku" (video)
Blic 31.03.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oglasio se na društvenoj mreži "X" i otkrio da je stigao u Moskvu. - Svaki moj boravak ovde počinjem posetom spomeniku Neznanom junaku kako bih odao poštu 28 miliona stradalih Rusa u Drugom svetskom ratu - rekao… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane

"Fudbal je pokazao surovu stranu" Blagojević o propuštenim prilikama, Đurđeviću, pa poslao jasnu poruku
Kurir pre 1 satjoš 4 povezane