Повезане вести
„Стигао сам у Москву“: Додик објавио видео испред споменика Незнаном јунаку
Недељник 01.04.2025
„Стигао сам у Москву“, изјавио је вечерас председник Републике Српске Милорад Додик, на почетку видеа снимљеног испред споменика Незнаном јунаку у главном граду Русије. У видеу, који је обајавио на друштвеној мрежи Икс, Додик је… »
Додик открио када се и како враћа из Москве
Телеграф 01.04.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да ће се из Москве вратити онако како је и отишао. "Мислите да ћете моћи да зауставите мој повратак. Имам овде још неких обавеза, а у суботу ћу бити у Бањалуци" рекао је Додик у… »
Путин и Додик се састали у Кремљу: Огласио се Песков
Вечерње новости 01.04.2025
ПРЕДСЕДНИК Русије Владимир Путин примио је у Кремљу председника Републике Српске БиХ Милорада Додика, који борави у Москви, рекао је новинарима прес-секретар руског лидера Дмитриј Песков, преносе РИА новости. Фото: ЕПА… »
Кремљ о састанку Додика и Путина: „Обавестиц́емо вас“
Спутник 01.04.2025
Портпарол Кремља Дмитриј Песков прокоментарисао је могуц́и сусрет руског лидера Владимира Путина и председника Републике Српске Милорада Додика рекавши да ц́е Кремљ обавестити јавност уколико до састанка дође. „Уколико се… »
Председник РС Милорад Додик допутовао у посету Москви
Вести онлине 01.04.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик саопштио је да је стигао у Москву. Додик је навео да сваки његов боравак у Москви почиње посетом споменику Незнаном јунаку да би одао пошту 28 милиона страдалих Руса у Другом светском… »
Додик се огласио из Москве: "Бићу овде и 9. маја, Русија има нашу подршку" (видео)
Блиц 31.03.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик огласио се на друштвеној мрежи "КС" и открио да је стигао у Москву. - Сваки мој боравак овде почињем посетом споменику Незнаном јунаку како бих одао пошту 28 милиона страдалих Руса у… »
Вести дана »
Сутра почиње пријављивање нелегалних објеката по новом Закону: Рок за подношење пријава 60 дана
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 31 повезана
Русија поздравила нову стратегију САД: У документи се ЕУ оптужује да блокира америчке напоре да заврши рат у Украјини
Еуроневс пре 1 сатјош 46 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних
"Хвала мами и тати што су ме пустили да јурим!" Ландо Норис после титуле шампиона Формуле 1: Нисам дуго плакао...
Вечерње новости пре 45 минутајош 38 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 10 минутајош 29 повезаних