Povezane vesti
"Roditelji su me se odrekli jer sam biseksualac" Pevač otkrio istinu o problemima u porodici: Ja dvostruki život neću da živim…
Kurir 01.04.2025
Bojan Tomović stekao je veliku popularnost dvehiljaditih godina, a onda se povukao iz javnosti. Bojan je javno govorio o bipolarnom poremećaju, a kako je rekao, u svojoj borbi je sam pošto ga se porodica odrekla kada je priznao da je biseksualac. - Ni… »
"Majka i brat su me se odrekli jer sam biseksualac": Pevač se zbog bolesti povukao iz javnosti: Evo od čega živi
Blic 01.04.2025
Bojan Tomović stekao je veliku popularnost dvehiljaditih godina, a onda se povukao iz javnosti. Bojan je javno govorio o bipolarnom poremećaju, a kako je rekao, u svojoj borbi je sam pošto ga se porodica odrekla kada je priznao da je biseksualac. - Ni… »
Vesti dana »

Novi talas iranskog raketnog napada na Izrael, sirene u Tel Avivu i Jerusalimu
RTS pre 21 minutajoš 92 povezane

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan, okupljeni čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Beta pre 4 satijoš 21 povezana

Tramp: Ako pretite američkom narodu, naši vojnici dolaze po vas i vaš poraz biće siguran
NIN pre 56 minutajoš 36 povezanih

(Video) Helikopter se srušio u more kod Atine! Letelica krenula ka Mikonosu, pa se survala nekoliko sekundi nakon poletanja
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih