Povezane vesti

Poznata teniserka otkrila zašto više neće igrati pod bojama Rusije: Nisam imala izbora, morala sam da promenim državljanstvo…

Poznata teniserka otkrila zašto više neće igrati pod bojama Rusije: Nisam imala izbora, morala sam da promenim državljanstvo…

Danas 01.04.2025
Ruska teniserka Darija Kasatkina rekla je da je emotivna i da nije imala izbora kada je uzela australijsko državljanstvo, nakon što je javno kritikovala LGBTQ+ zakone svoje zemlje i rat u Ukrajini. Kasatkina živi u Dubaiju i nije bila u Rusiji dve i po… »
Kasatkina o promeni državljanstva: "Nisam imala izbora"

Kasatkina o promeni državljanstva: "Nisam imala izbora"

B92 01.04.2025
Ruska teniserka Darija Kasatkina rekla je da je emotivna i da nije imala izbora kada je uzela australijsko državljanstvo, nakon što je javno kritikovala LGBTQ+ zakone svoje zemlje i rat u Ukrajini. .Kasatkina živi u Dubaiju i nije bila u Rusiji dve i po… »
Kasatkina: Nisam imala izbora, morala sam da promenim državljanstvo

Kasatkina: Nisam imala izbora, morala sam da promenim državljanstvo

Sportski žurnal 01.04.2025
Ruska teniserka kritikovala vladu. Ruska teniserka Darija Kasatkina rekla je da je emotivna i da nije imala izbora kada je uzela australijsko državljanstvo, nakon što je javno kritikovala zakone svoje zemlje protiv homoseksualaca i rat u Ukrajini… »
Šok! Zbog seksualnog opredeljenja napustila državu: Ruskinja izdala svoju zemlju, evo za koga će sad nastupati! (foto)

Šok! Zbog seksualnog opredeljenja napustila državu: Ruskinja izdala svoju zemlju, evo za koga će sad nastupati! (foto)

Hot sport 01.04.2025
Ruska teniserka sada nastupa za Australiju zbog progona LGBT osoba! Bivša ruska teniserka Darija Kasatkina zvanično je postala deo teniske asocijacije Australije, čime je okončala karijeru pod zastavom Rusije. Ova odluka izazvala je mnogo reakcija, a… »
Poznata teniserka napustila Rusiju: „Morala sam to da uradim…“

Poznata teniserka napustila Rusiju: „Morala sam to da uradim…“

Nova 01.04.2025
Darija Kasatkina, trenutno 12. teniserka na WTA listi, sada i zvanično više ne nastupa pod zastavom Rusije, već Australije i objasnila je zbog čega na konferenciji. „Šta se dešava, drugari?“, krenula je Kasatkina svoje obraćanje na konferenciji pred WTA… »

Vesti dana »