Повезане вести

Позната тенисерка открила зашто више неће играти под бојама Русије: Нисам имала избора, морала сам да променим држављанство…

Позната тенисерка открила зашто више неће играти под бојама Русије: Нисам имала избора, морала сам да променим држављанство…

Данас 01.04.2025
Руска тенисерка Дарија Касаткина рекла је да је емотивна и да није имала избора када је узела аустралијско држављанство, након што је јавно критиковала ЛГБТQ+ законе своје земље и рат у Украјини. Касаткина живи у Дубаију и није… »
Касаткина о промени држављанства: "Нисам имала избора"

Касаткина о промени држављанства: "Нисам имала избора"

Б92 01.04.2025
Руска тенисерка Дарија Касаткина рекла је да је емотивна и да није имала избора када је узела аустралијско држављанство, након што је јавно критиковала ЛГБТQ+ законе своје земље и рат у Украјини. .Касаткина живи у Дубаију и… »
Касаткина: Нисам имала избора, морала сам да променим држављанство

Касаткина: Нисам имала избора, морала сам да променим држављанство

Спортски журнал 01.04.2025
Руска тенисерка критиковала владу. Руска тенисерка Дарија Касаткина рекла је да је емотивна и да није имала избора када је узела аустралијско држављанство, након што је јавно критиковала законе своје земље против хомосексуалаца… »
Шок! Због сексуалног опредељења напустила државу: Рускиња издала своју земљу, ево за кога ће сад наступати! (фото)

Шок! Због сексуалног опредељења напустила државу: Рускиња издала своју земљу, ево за кога ће сад наступати! (фото)

Хот спорт 01.04.2025
Руска тенисерка сада наступа за Аустралију због прогона ЛГБТ особа! Бивша руска тенисерка Дарија Касаткина званично је постала део тениске асоцијације Аустралије, чиме је окончала каријеру под заставом Русије. Ова одлука изазвала… »
Позната тенисерка напустила Русију: „Морала сам то да урадим…“

Позната тенисерка напустила Русију: „Морала сам то да урадим…“

Нова 01.04.2025
Дарија Касаткина, тренутно 12. тенисерка на ВТА листи, сада и званично више не наступа под заставом Русије, већ Аустралије и објаснила је због чега на конференцији. „Шта се дешава, другари?“, кренула је Касаткина своје обраћање… »

Вести дана »