Povezane vesti
Đaci juče blokirali gimnaziju u Vršcu, direktorka je jutros zaključala: „U kancelariji je sa obezbeđenjem“
N1 Info 01.04.2025
Đaci i nastavno osoblje Gimnazije u Vršcu juče su se odlučili za blokadu ove škole, a jutros su naišli na zaključana vrata jer je direktorka zaključala školu. Ipak, uz pomoć snalažljivosti - uspeli su da uđu unutra. „Mi smo jutros došli i naišli na… »
Haotično u vršačkoj Gimnaziji: Đaci blokirali školu, direktorka se zaključala s obezbeđenjem – oni ušli kroz amfiteatar…
Nova 01.04.2025
Đaci i nastavno osoblje Gimnazije u Vršcu juče su se odlučili za blokadu ove škole, a jutros su naišli na zaključana vrata jer je direktorka zaključala školu. Ipak, uz pomoć snalažljivosti - uspeli su da uđu unutra. „Mi smo jutros došli i naišli na… »
Đaci juče blokirali gimnaziju u Vršcu, direktorka je jutros zaključala
Novi magazin 01.04.2025
Vesti dana »
Hladna jutra i povremeni sneg, a zatim naglo otopljenje krajem nedelje
Glas juga pre 2 satajoš 25 povezanih
Jučerašnja studentska akcija prikupljanja potpisa je uspela! – Tim Kreni-Promeni Prikupljanje potpisa
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 46 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, radnici postavljaju montažne objekte za Novu godinu (FOTO)
Danas pre 4 satijoš 20 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Serbian News Media pre 39 minutajoš 27 povezanih
Nenezić: Rezultat Samoopredeljenja nije iznenađenje, Kurti školski pokazao kako se izbori dobijaju
N1 Info pre 1 satjoš 54 povezane