Povezane vesti
Đaci juče blokirali gimnaziju u Vršcu, direktorka je jutros zaključala: „U kancelariji je sa obezbeđenjem“
N1 Info 01.04.2025
Đaci i nastavno osoblje Gimnazije u Vršcu juče su se odlučili za blokadu ove škole, a jutros su naišli na zaključana vrata jer je direktorka zaključala školu. Ipak, uz pomoć snalažljivosti - uspeli su da uđu unutra. „Mi smo jutros došli i naišli na… »
Haotično u vršačkoj Gimnaziji: Đaci blokirali školu, direktorka se zaključala s obezbeđenjem – oni ušli kroz amfiteatar…
Nova 01.04.2025
Đaci i nastavno osoblje Gimnazije u Vršcu juče su se odlučili za blokadu ove škole, a jutros su naišli na zaključana vrata jer je direktorka zaključala školu. Ipak, uz pomoć snalažljivosti - uspeli su da uđu unutra. „Mi smo jutros došli i naišli na… »
Đaci juče blokirali gimnaziju u Vršcu, direktorka je jutros zaključala
Novi magazin 01.04.2025
Vesti dana »
Trener IMT-a ovim kupio grobare: „Ko pobedi veliki Partizan, ne može da bude nezadovoljan!“
Hot sport pre 20 minutajoš 29 povezanih
Jeziv snimak! Sudar dva helikoptera tokom gašenja požara u Grčkoj! Ima poginulih, na terenu zastrašujuće scene, krenula potraga za nestalima (video)
Blic pre 50 minutajoš 25 povezanih
Dan na izmaku, a temperatura ne pada - u Kikindi i na Paliću u 17 časova 38 stepeni
Insajder pre 5 satijoš 53 povezane
Tramp odložio napade na Iran, Teheran negira dogovor, nove žrtve u Gaze
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 54 povezane
Vranjanac Jug Radivojević novi predsednik SDPS-a, nasledio Rasima Ljajića
Rešetka pre 8 satijoš 27 povezanih