Povezane vesti
Đaci juče blokirali gimnaziju u Vršcu, direktorka je jutros zaključala: „U kancelariji je sa obezbeđenjem“
N1 Info 01.04.2025
Đaci i nastavno osoblje Gimnazije u Vršcu juče su se odlučili za blokadu ove škole, a jutros su naišli na zaključana vrata jer je direktorka zaključala školu. Ipak, uz pomoć snalažljivosti - uspeli su da uđu unutra. „Mi smo jutros došli i naišli na… »
Haotično u vršačkoj Gimnaziji: Đaci blokirali školu, direktorka se zaključala s obezbeđenjem – oni ušli kroz amfiteatar…
Nova 01.04.2025
Đaci i nastavno osoblje Gimnazije u Vršcu juče su se odlučili za blokadu ove škole, a jutros su naišli na zaključana vrata jer je direktorka zaključala školu. Ipak, uz pomoć snalažljivosti - uspeli su da uđu unutra. „Mi smo jutros došli i naišli na… »
Đaci juče blokirali gimnaziju u Vršcu, direktorka je jutros zaključala
Novi magazin 01.04.2025
Vesti dana »
Ministar spoljnih poslova Srbije u Savetu bezbednosti: Za očuvanje poretka zasnovanog na Povelji UN
Beta pre 6 satijoš 1 povezana
Vučić u kompaniji Mint u Đasingu, sastanak sa investitorima koji su zainteresovani za ulaganje u Srbiju
RTS pre 34 minutajoš 2 povezane
Mirovni sporazum Amerike i Irana ‘visi u vazduhu’, Izrael udara po Libanu
Danas pre 4 minutajoš 1 povezana
Na današnji dan: Rođeni Šantić i Kisindžer, umro Paganini, otvoren most Golden gejt
Radio 021 pre 19 minutajoš 2 povezane