Povezane vesti
Đaci juče blokirali gimnaziju u Vršcu, direktorka je jutros zaključala: „U kancelariji je sa obezbeđenjem“
N1 Info pre 28 dana
Đaci i nastavno osoblje Gimnazije u Vršcu juče su se odlučili za blokadu ove škole, a jutros su naišli na zaključana vrata jer je direktorka zaključala školu. Ipak, uz pomoć snalažljivosti - uspeli su da uđu unutra. „Mi smo jutros došli i… »
Đaci juče blokirali gimnaziju u Vršcu, direktorka je jutros zaključala
Novi magazin pre 28 dana
Đaci i nastavno osoblje Gimnazije u Vršcu juče su se odlučili za blokadu ove škole, a jutros su naišli na zaključana vrata jer je direktorka zaključala školu. Ipak, uz pomoć snalažljivosti - uspeli su da uđu unutra. „Mi smo jutros došli i… »
Haotično u vršačkoj Gimnaziji: Đaci blokirali školu, direktorka se zaključala s obezbeđenjem – oni ušli kroz…
Nova pre 28 dana
Vesti dana »

Prekinuta blokada RTS, normalizovan saobraćaj u ulicama oko RTS-a
IndeksOnline pre 1 satjoš 24 povezane

„Treba vas zauvek blokirati“: Građani besni zbog izveštavanja RTS posle završetka studentskog protesta VIDEO
Nova pre 40 minutajoš 13 povezanih

„Saslušaćemo različite glasove“: Marta Kos stiže u Srbiju, a EU je poslala saopštenje drugačije od svih do sada
Nova pre 59 minutajoš 12 povezanih