Povezane vesti
U Leskovcu i Predejanu pozorišno-poetsko-muzička priča o najvećim pesnicima za decu
Stav.life 01.04.2025
U sredu 2. aprila 2025. godine, povodom Međunarodnog dana knjige za decu, održaće se pozorišno-poetsko-muzička priča o najvećim pesnicima za decu „Zagrl`te ih, pesme moje“ Vlaste N. Cenića. Ovaj program biće održan u 10.00 sati u Čitaonici Narodne… »
Pozorišno-poetsko-muzička priča o najvećim pesnicima za decu „Zagrl`te ih, pesme moje“ Vlaste N. Cenića u leskovačkoj Narodnoj…
Jugmedia 01.04.2025
U sredu 2. aprila, povodom Međunarodnog dana knjige za decu, održaće se pozorišno-poetsko-muzička priča o najvećim pesnicima za decu „Zagrl`te ih, pesme moje“ Vlaste N. Cenića. Ovaj program biće održan u 10 sati u Čitaonici Narodne biblioteke „Radoje… »
Vesti dana »
Hladna jutra i povremeni sneg, a zatim naglo otopljenje krajem nedelje
Glas juga pre 39 minutajoš 25 povezanih
Građani popunjavali studentske listiće gde su stigli, penzioneri oduševili: Poznato kada će biti saopšteno koliko je prikupljeno potpisa za izbore
Nova pre 29 minutajoš 44 povezane
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 18 povezanih
Vučić: Čestitam Srbima na KiM na hrabrosti i jedinstvu, znaju da smo uvek sa njima
Telegraf pre 34 minutajoš 52 povezane
Šta se zapravo dogodilo juče na Floridi? Zelenski ima razlog za slavlje
Vesti online pre 1 satjoš 62 povezane