Povezane vesti
U Leskovcu i Predejanu pozorišno-poetsko-muzička priča o najvećim pesnicima za decu
Stav.life 01.04.2025
U sredu 2. aprila 2025. godine, povodom Međunarodnog dana knjige za decu, održaće se pozorišno-poetsko-muzička priča o najvećim pesnicima za decu „Zagrl`te ih, pesme moje“ Vlaste N. Cenića. Ovaj program biće održan u 10.00 sati u Čitaonici Narodne… »
Pozorišno-poetsko-muzička priča o najvećim pesnicima za decu „Zagrl`te ih, pesme moje“ Vlaste N. Cenića u leskovačkoj Narodnoj…
Jugmedia 01.04.2025
U sredu 2. aprila, povodom Međunarodnog dana knjige za decu, održaće se pozorišno-poetsko-muzička priča o najvećim pesnicima za decu „Zagrl`te ih, pesme moje“ Vlaste N. Cenića. Ovaj program biće održan u 10 sati u Čitaonici Narodne biblioteke „Radoje… »
Vesti dana »
Jedna struna je bila dovoljna: Obala Slonovače u 90. minutu šokirala Ekvadorce - nokaut faza je sada tako blizu
Euronews pre 2 satajoš 10 povezanih
Srbija danas podeljena na dva dela! U ovim krajevima prete pljuskovi, grmljavina i nepogode, a evo gde će se građani "pržiti" na skoro 30 stepeni
Blic pre 13 minutajoš 5 povezanih
Ogroman potres! Cene nafte naglo pale nakon što je Tramp objavio da je postignut dogovor s Iranom: Ovo nije viđeno 3 meseca
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Više od 2.500 niških osmaka polaže malu maturu: Mesta u srednjim školama ima više nego kandidata
Gradski portal 018 pre 8 minutajoš 1 povezana