Povezane vesti
U Leskovcu i Predejanu pozorišno-poetsko-muzička priča o najvećim pesnicima za decu
Stav.life 01.04.2025
U sredu 2. aprila 2025. godine, povodom Međunarodnog dana knjige za decu, održaće se pozorišno-poetsko-muzička priča o najvećim pesnicima za decu „Zagrl`te ih, pesme moje“ Vlaste N. Cenića. Ovaj program biće održan u 10.00 sati u Čitaonici Narodne… »
Pozorišno-poetsko-muzička priča o najvećim pesnicima za decu „Zagrl`te ih, pesme moje“ Vlaste N. Cenića u leskovačkoj Narodnoj…
Jugmedia 01.04.2025
U sredu 2. aprila, povodom Međunarodnog dana knjige za decu, održaće se pozorišno-poetsko-muzička priča o najvećim pesnicima za decu „Zagrl`te ih, pesme moje“ Vlaste N. Cenića. Ovaj program biće održan u 10 sati u Čitaonici Narodne biblioteke „Radoje… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Iran i SAD dogovorili dvonedeljni prekid vatre: I Tramp i Teheran proglasili pobedu, cene nafte pale nakon objave primirja
Nova pre 46 minutajoš 101 povezana
RHMZ izdao hitno upozorenje! Može biti posledica: Tiču se svih nas!
Telegraf pre 21 minutajoš 25 povezanih
Prve slike sa mesta nezgode: Jeziv prizor u Petrovčiću, automobil potpuno uništen nakon udara u betonski krst
Telegraf pre 16 minutajoš 17 povezanih
Detalji stravičnog udes kod surčina: Izleteo sa puta i udario u krst, poginuo na licu mesta!
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih