Повезане вести
"Марк Брновић је наш МВП"! Горан Караџић: Добили смо правог Србина на месту америчког амбасадора. Он је близак Трампу. То је…
Курир 01.04.2025
Марк Брновић, нови амбасадор САД у Србији, изазвао је пажњу јавности не само због своје функције, већ и због биографије и отвореног националног идентитета. Као Американац српског порекла, правник, бивши тужилац Аризоне… »
"Трамп ми је рекао, али нисам смео никоме да кажем" Будући амерички амбасадор Марк Брновић ексклузивно за Курир о доласку у…
Курир 01.04.2025
Марк Брновић, Американац српског порекла и бивши Државни тужилац Аризоне, којег је амерички председник Доналд Трамп именовао за амбасадора САД у Србији, ексклузивно за Курир изнео је утиске након номинације. - Осећам понос и… »
Прво оглашавање новог амбасадора САД у Србији, Брновича: Почаствован сам што ме је Трамп предложио за тако важну функцију…
Блиц 31.03.2025
Марк Брнович кога је амерички председник номиновао за амбасадора САД у Србији изјавио је да је веома почаствован што га је амерички председник Доналд Трамп предложио на ту функцију. "Веома сам почаствован што ме је председник… »
Вести дана »

Гимназија Свети Сава ступила у блокаду у знак подршке Петој гимназији
Бета пре 40 минутајош 38 повезаних

Вон дер Леиен са Луштице: Вријеме је за инвестиције, идуће године укидамо роминг између Црне Горе и ЕУ
Слободна Европа пре 4 сатијош 28 повезаних

Настављена седница Скупштине Србије: Посланици расправљају о амандманима на предложене законе (блог)
Нови магазин пре 35 минутајош 35 повезаних

Пре годину дана дао интервју који леди крв у жилама: Преминуо Панчо из групе ДНК, сви причали да се опоравља
Мондо пре 49 минутајош 24 повезане

"Морали су да признају": Председник ФС Албаније открио шта му је рекао Пикси после меча
Мондо пре 24 минутајош 40 повезаних