Povezane vesti

"Mark Brnović je naš MVP"! Goran Karadžić: Dobili smo pravog Srbina na mestu američkog ambasadora. On je blizak Trampu. To je…

"Mark Brnović je naš MVP"! Goran Karadžić: Dobili smo pravog Srbina na mestu američkog ambasadora. On je blizak Trampu. To je…

Kurir 01.04.2025
Mark Brnović, novi ambasador SAD u Srbiji, izazvao je pažnju javnosti ne samo zbog svoje funkcije, već i zbog biografije i otvorenog nacionalnog identiteta. Kao Amerikanac srpskog porekla, pravnik, bivši tužilac Arizone, pravoslavni hrišćanin i istaknuti… »
"Tramp mi je rekao, ali nisam smeo nikome da kažem" Budući američki ambasador Mark Brnović ekskluzivno za Kurir o dolasku u…

"Tramp mi je rekao, ali nisam smeo nikome da kažem" Budući američki ambasador Mark Brnović ekskluzivno za Kurir o dolasku u…

Kurir 01.04.2025
Mark Brnović, Amerikanac srpskog porekla i bivši Državni tužilac Arizone, kojeg je američki predsednik Donald Tramp imenovao za ambasadora SAD u Srbiji, ekskluzivno za Kurir izneo je utiske nakon nominacije. - Osećam ponos i poniznost zbog toga što me je… »
Prvo oglašavanje novog ambasadora SAD u Srbiji, Brnoviča: Počastvovan sam što me je Tramp predložio za tako važnu funkciju…

Prvo oglašavanje novog ambasadora SAD u Srbiji, Brnoviča: Počastvovan sam što me je Tramp predložio za tako važnu funkciju…

Blic 31.03.2025
Mark Brnovič koga je američki predsednik nominovao za ambasadora SAD u Srbiji izjavio je da je veoma počastvovan što ga je američki predsednik Donald Tramp predložio na tu funkciju. "Veoma sam počastvovan što me je predsednik Tramp predložio za tako… »

Vesti dana »