Повезане вести

Каја се удавала четири пута, а о бившима шокирала: “Плаћала сам мушкарцима све и свашта”

Каја се удавала четири пута, а о бившима шокирала: “Плаћала сам мушкарцима све и свашта”

Вести онлине 01.04.2025
Каја Остојић удала се четврти пут прошле године, а сада тврди да је раније издржавала мушкарце и признала да је зато грешила. Сматра да се таква веза никада не заврши добро, па зато младим девојкама поручује да је то грешка. –… »
"Плаћала сам мушкарцима..." Певачица која се удавала 4 пута, отворила душу о партнерима: Све сам везе легализовала

"Плаћала сам мушкарцима..." Певачица која се удавала 4 пута, отворила душу о партнерима: Све сам везе легализовала

Курир 01.04.2025
Каја Остојић каже да је својевремено издржавала мушкарце, као и да младим девојкама саветује да то никада не раде, будући да се не заврши увек добро. Певачица тврди да је мушких спонзоруша било одувек, али да је у последње време… »
"Издржавала сам мушкарце,: плаћала сам им све и свашта": Каја Остојић никад искреније о партнерима и браку, а ево шта јој је…

"Издржавала сам мушкарце,: плаћала сам им све и свашта": Каја Остојић никад искреније о партнерима и браку, а ево шта јој је…

Блиц 01.04.2025
Певачица Каја Остојић каже да је својевремено издржавала мушкарце, као и да младим девојкама саветује да то никада не раде, будући да се не заврши увек добро. Наиме, Каја тврди да је мушких спонзоруша било одувек, али да је у… »

Вести дана »