Povezane vesti
Kaja se udavala četiri puta, a o bivšima šokirala: “Plaćala sam muškarcima sve i svašta”
Vesti online 01.04.2025
Kaja Ostojić udala se četvrti put prošle godine, a sada tvrdi da je ranije izdržavala muškarce i priznala da je zato grešila. Smatra da se takva veza nikada ne završi dobro, pa zato mladim devojkama poručuje da je to greška. – Muških sponzoruša je uvek… »
"Plaćala sam muškarcima..." Pevačica koja se udavala 4 puta, otvorila dušu o partnerima: Sve sam veze legalizovala
Kurir 01.04.2025
Kaja Ostojić kaže da je svojevremeno izdržavala muškarce, kao i da mladim devojkama savetuje da to nikada ne rade, budući da se ne završi uvek dobro. Pevačica tvrdi da je muških sponzoruša bilo oduvek, ali da je u poslednje vreme to vrčo česta pojava. -… »
"Izdržavala sam muškarce,: plaćala sam im sve i svašta": Kaja Ostojić nikad iskrenije o partnerima i braku, a evo šta joj je…
Blic 01.04.2025
Pevačica Kaja Ostojić kaže da je svojevremeno izdržavala muškarce, kao i da mladim devojkama savetuje da to nikada ne rade, budući da se ne završi uvek dobro. Naime, Kaja tvrdi da je muških sponzoruša bilo oduvek, ali da je u poslednje vreme to vrčo… »
Vesti dana »

Sunce prži Srbiju! Temperatura skače do 35 stepeni, a za vikend još gore!
Alo pre 1 satjoš 13 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izraelski bezbednosni kabinet odobrio plan za preuzimanje kontrole nad gradom Gazom
Euronews pre 36 minutajoš 12 povezanih