Povezane vesti

"Partizan je moj klub, mi to ne radimo": Nikolić u Rusiji dobio zanimljivo pitanje, pa šmekerski odgovorio

"Partizan je moj klub, mi to ne radimo": Nikolić u Rusiji dobio zanimljivo pitanje, pa šmekerski odgovorio

Mondo 01.04.2025
Marko Nikolić otkrio je da nikada ne bi vodio ruski rivalski klub - Spartak. Bivši trener Partizana Marko Nikolić nedavno je bio u Beogradu gde je u Humskoj njegov CSKA iz Moskve odigrao meč sa Parnim valjkom. Bio je to sentimentalan trenutak za obe… »
Marko Nikolić na klupi ‘crveno-belih’: Bivši trener Partizana imao je jasan odgovor!

Marko Nikolić na klupi ‘crveno-belih’: Bivši trener Partizana imao je jasan odgovor!

Hot sport 01.04.2025
To je ipak stvar principa! Crvena zvezda i Partizan ili CSKA i Spartak, potpuno je isto – rivalstvo je ogromno i to svi znaju. Aktuelnog trenera ‘Armejaca’, Marka Nikolića novinari su upitali da li bi mogao da vodi Spartak, uzimajući u obzir… »
Marko Nikolić u crveno-belom klubu? "Mi to ne radimo"

Marko Nikolić u crveno-belom klubu? "Mi to ne radimo"

B92 01.04.2025
Trener CSKA iz Moskve dobio je zanimljivo pitanje u Rusiji, na koje je imao spreman odgovor. Bivši trener Partizana svuda i na svakom mestu ističe svoju navijačku pripadnost, a još jednom se izjasnio i prilikom pitanja novinara da li bi ikada vodio… »
„Mi to ne radimo“: Nikolića pitali o Spartaku, a on o večitima

„Mi to ne radimo“: Nikolića pitali o Spartaku, a on o večitima

Sport klub 01.04.2025
Trener moskovskog CSKA Marko Nikolić u drugom mandatu u ruskom fudbalu beleži dobre rezultate u nikad izjednačenijoj tamošnjoj Premijer ligi. Armeji su peti na tabeli sa osam bodova manje od vodećeg Krasnodara, a ako se gledaju samo klubovi iz Moskve… »

Vesti dana »