Повезане вести

"Партизан је мој клуб, ми то не радимо": Николић у Русији добио занимљиво питање, па шмекерски одговорио

"Партизан је мој клуб, ми то не радимо": Николић у Русији добио занимљиво питање, па шмекерски одговорио

Мондо 01.04.2025
Марко Николић открио је да никада не би водио руски ривалски клуб - Спартак. Бивши тренер Партизана Марко Николић недавно је био у Београду где је у Хумској његов ЦСКА из Москве одиграо меч са Парним ваљком. Био је то… »
Марко Николић на клупи ‘црвено-белих’: Бивши тренер Партизана имао је јасан одговор!

Марко Николић на клупи ‘црвено-белих’: Бивши тренер Партизана имао је јасан одговор!

Хот спорт 01.04.2025
То је ипак ствар принципа! Црвена звезда и Партизан или ЦСКА и Спартак, потпуно је исто – ривалство је огромно и то сви знају. Актуелног тренера ‘Армејаца’, Марка Николића новинари су упитали да ли би могао да води Спартак… »
Марко Николић у црвено-белом клубу? "Ми то не радимо"

Марко Николић у црвено-белом клубу? "Ми то не радимо"

Б92 01.04.2025
Тренер ЦСКА из Москве добио је занимљиво питање у Русији, на које је имао спреман одговор. Бивши тренер Партизана свуда и на сваком месту истиче своју навијачку припадност, а још једном се изјаснио и приликом питања новинара… »
„Ми то не радимо“: Николића питали о Спартаку, а он о вечитима

„Ми то не радимо“: Николића питали о Спартаку, а он о вечитима

Спорт клуб 01.04.2025
Тренер московског ЦСКА Марко Николић у другом мандату у руском фудбалу бележи добре резултате у никад изједначенијој тамошњој Премијер лиги. Армеји су пети на табели са осам бодова мање од водећег Краснодара, а ако се гледају… »

Вести дана »