Povezane vesti
"Partizan je moj klub, mi to ne radimo": Nikolić u Rusiji dobio zanimljivo pitanje, pa šmekerski odgovorio
Mondo 01.04.2025
Marko Nikolić otkrio je da nikada ne bi vodio ruski rivalski klub - Spartak. Bivši trener Partizana Marko Nikolić nedavno je bio u Beogradu gde je u Humskoj njegov CSKA iz Moskve odigrao meč sa Parnim valjkom. Bio je to sentimentalan trenutak za obe… »
Marko Nikolić na klupi ‘crveno-belih’: Bivši trener Partizana imao je jasan odgovor!
Hot sport 01.04.2025
To je ipak stvar principa! Crvena zvezda i Partizan ili CSKA i Spartak, potpuno je isto – rivalstvo je ogromno i to svi znaju. Aktuelnog trenera ‘Armejaca’, Marka Nikolića novinari su upitali da li bi mogao da vodi Spartak, uzimajući u obzir veliki… »
Marko Nikolić u crveno-belom klubu? "Mi to ne radimo"
B92 01.04.2025
Trener CSKA iz Moskve dobio je zanimljivo pitanje u Rusiji, na koje je imao spreman odgovor. Bivši trener Partizana svuda i na svakom mestu ističe svoju navijačku pripadnost, a još jednom se izjasnio i prilikom pitanja novinara da li bi ikada vodio… »
„Mi to ne radimo“: Nikolića pitali o Spartaku, a on o večitima
Sport klub 01.04.2025
Trener moskovskog CSKA Marko Nikolić u drugom mandatu u ruskom fudbalu beleži dobre rezultate u nikad izjednačenijoj tamošnjoj Premijer ligi. Armeji su peti na tabeli sa osam bodova manje od vodećeg Krasnodara, a ako se gledaju samo klubovi iz Moskve… »
Vesti dana »
Iran gađao američke baze na Bliskom istoku nakon obnovljenih napada SAD
N1 Info pre 53 minutajoš 26 povezanih
Smena sunca i oblaka: Temperatura do 35 stepeni! Meteorolozi najavili nagli preokret vremena, evo kada stiže ozbiljno zahlađenje
Dnevnik pre 44 minutajoš 17 povezanih
Požar na Stolovima pod kontrolom, uspostavljena poslednja linija odbrane
Serbian News Media pre 33 minutajoš 12 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini Masovni napad na Odesu: Povređeno osam ljudi, među njima i dete
Euronews pre 29 minutajoš 8 povezanih