Povezane vesti
Žena koja je tvrdila da je princ silovao sa 17 godina, sada je objavila novu uzmemirijuću fotografiju: Sva u modricama je…
Kurir 01.04.2025
Žrtva Džefrija Epstajna Virdžinija Đufre rekla je da je greškom objavila tvrdnju da joj je ostalo samo četiri dana života na svom javnom Instagramu. Gospođa Virdžinija (41) izdala je saopštenje nakon što je njena objava na Instagramu izazvala izliv… »
Čudna izjava žene koja je optužila princa Endrjua: „U bolnici sam, dali su mi još četiri dana života“
Danas 01.04.2025
Virdžinija Điufre, poznata po optužbama protiv Džefrija Epstina, a koja je tvrdila da je princ Endrju seksualno zlostavljao, objavila je na Instagramu da je doživela saobraćajnu nesreću svog vozila sa školskim autobusom i da se sada nalazi u bolnici. U… »
„Ostalo mi je još četiri dana života“: Epstajnova žrtva šokirala svet objavom iz bolnice
Nova 01.04.2025
Virdžinija Roberts Đufre, 41-godišnja Amerikanka koja je bila žrtva trgovine ljudima u mreži pokojnog milijardera i osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna, a koja takođe tvrdi da ju je britanski princ Endru seksualno zlostavljao dok je imala… »
Zbunjujuće nove informacije nakon dramatične poruke žrtve Epstajna i princa Endrua: Oglasila se policija
Telegraf 01.04.2025
Virdžinija Đufre, koja je svojevremeno optužila britanskog princa Endrua za seksualni napad, objavila je da joj je ostalo samo nekoliko dana života nakon što je autobus "udario u njen automobil". Ali, sada se o najnovijem razvoju događaja oglasila i… »
Čudna izjava žene koja je optužila princa Endrjua: „U bolnici sam, dali su mi još četiri dana života“
N1 Info 01.04.2025
Virdžinija Điufre, poznata po optužbama protiv Džefrija Epstina, a koja je tvrdila da je princ Endrju seksualno zlostavljao, objavila je na Instagramu da je doživela saobraćajnu nesreću svog vozila sa školskim autobusom i da se sada nalazi u bolnici. U… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 5 satijoš 31 povezana

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima i raketama, uz koncentraciju ruskih snaga na istoku
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 31 povezana

Šapić: Saobraćaj na Trgu republike, Terazijama i Vasinoj ulici biće pušten do 1. septembra
Nova ekonomija pre 6 satijoš 27 povezanih

Milojević nije pao na provokacije poljaka: Nema straha! Ovo je Zvezdinih startnih 11, uz sve dileme!
Kurir pre 6 minutajoš 29 povezanih