Повезане вести

"Животе мој, ти ниси отишао и ово није збогом!" Огласила се жена Жељка Рутовића, речи сламају срце

"Животе мој, ти ниси отишао и ово није збогом!" Огласила се жена Жељка Рутовића, речи сламају срце

Телеграф 01.04.2025
Супруга Жељка Рутовића, Мирјана, огласила се након смрти мужа. У објави на Инстаграм налогу поделила је његову фотографију и опростила се емотивном поруком. - Животе мој ти НИСИ отишао и ово НИЈЕ збогом! Ту си у нама и око нас… »
Ћерка Жељка рутовића не може да дође себи након смрти оца Мис Србије објавила њихову заједничку фотографију, а њене речи…

Ћерка Жељка рутовића не може да дође себи након смрти оца Мис Србије објавила њихову заједничку фотографију, а њене речи…

Курир 01.04.2025
Мис Србије Александра Рутовић доживела је велики породуични губитак, а сада се тим поводом огласила. Њен отац Жељко Рутовић преминуо је, а његова мезимица сломљена је због очеве смрти. Александра је објавила њихову… »
Ћерка Жељка Рутовића сломљена након смрти оца: Објавила њихову заједничку фотографију, а њене речи кидају душу: "Учинићу…

Ћерка Жељка Рутовића сломљена након смрти оца: Објавила њихову заједничку фотографију, а њене речи кидају душу: "Учинићу…

Блиц 01.04.2025
Ћерка контроверзног бизнисмена Жељка Рутовића, Мис Србије, Александра Рутовић сломљена је због очеве смрти. Жељко Рутовић је, како сазнаје "Блиц" умро у болници у иностранству након борбе са опаком блешћу, а његова ћерка… »
Удовица Жељка Рутовића се огласила након смрти мужа Неутешна Мирјана не може да преболи његов одлазак, покојном супругу…

Удовица Жељка Рутовића се огласила након смрти мужа Неутешна Мирјана не може да преболи његов одлазак, покојном супругу…

Курир 01.04.2025
Супруга Жељка Рутовића, Мирјана, огласила се путем друштвених мрежа након смрти мужа, а објавом је испољила велику тугу. Удовица је објавила њихову заједничку фотографију са једног од путовања и уз њу написала: - Чекај ме… »
Ново оглашавање жене Жељка Рутовића: Болна објава након смрти супруга: "Чекај ме, да опет путујемо овако заједно"

Ново оглашавање жене Жељка Рутовића: Болна објава након смрти супруга: "Чекај ме, да опет путујемо овако заједно"

Блиц 01.04.2025
Супруга Жељка Рутовића, Мирјана Рутовић, поделила је још једну заједничку фотографију са покојним супругом и обратила се емотивним речима. Наиме, Мирјана Рутовић је објавила заједничку фотографију са Жељком Рутовићем са једног… »
Ново болно оглашавање жене Жељка Рутовића! Објавила никад виђену слику: "Чекај ме, да опет..."

Ново болно оглашавање жене Жељка Рутовића! Објавила никад виђену слику: "Чекај ме, да опет..."

Телеграф 01.04.2025
Супруга Жељка Рутовића, Мирјана, огласила се још једном тужном објавом након смрти мужа. Утучена Мирјана је објавила заједничку слику са покојним супругом, са једног од путовања и написала: - Чекај ме, да опет путујемо овако… »
Најдража слика мисице Александре са покојним оцем слама срца: Жељко Рутовић био изузетно везан за ћерку, а у овим тренуцима…

Најдража слика мисице Александре са покојним оцем слама срца: Жељко Рутовић био изузетно везан за ћерку, а у овим тренуцима…

Курир 01.04.2025
После борбе са тешком болешћу, у болници у Италији преминуо је контроверзни бизнисмен Жељко Рутовић, ког се сећамо из култног документарног филма “Видимо се у читуљи”. За собом је оставио супругу и децу, међу којима је и ћерка… »

Вести дана »