Povezane vesti

"Spasite moju devojčicu": Pijani vozač iz Srbije izazvao nesreću kod Kladova, porodica se vraćala sa takmičenja

"Spasite moju devojčicu": Pijani vozač iz Srbije izazvao nesreću kod Kladova, porodica se vraćala sa takmičenja

Mondo pre 14 dana
Detalji nesreće koja se dogodila na putu Tekija-Kladovo kada su poginuli rumunski državljani, otac i ćerka. U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći između nedelje i ponedeljka, oko 1.30 časova, dogodila na putu Tekija-Kladovo, u opštini… »
Otac poginuo sa ćerkom (8) dok su se vraćali sa plesnog takmičenja: Otkriveni potresni detalji stravične nesreće kod…

Otac poginuo sa ćerkom (8) dok su se vraćali sa plesnog takmičenja: Otkriveni potresni detalji stravične nesreće kod…

Nova pre 14 dana
U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći između nedelje i ponedeljka, oko 1.30, dogodila na putu Tekija-Kladovo, u opštini Donji Milanovac, poginuli su rumunski državljani, otac M. S. (36) i osmogodišnja ćerka, dok je majka poginule… »
Majka vrištala iz sveg glasa "spasite moje dete!" Užasni detalji teške nesreće u Srbiji: Ćerka (8) i otac poginuli…

Majka vrištala iz sveg glasa "spasite moje dete!" Užasni detalji teške nesreće u Srbiji: Ćerka (8) i otac poginuli…

Blic pre 14 dana
U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći između nedelje i ponedeljka, oko 1.30, dogodila na putu Tekija-Kladovo, u opštini Donji Milanovac, poginuli su rumunski državljani, otac M. S. (36) i osmogodišnja ćerka D.S, dok je majka poginule… »
Ovo su otac i ćerka (8) koji su poginuli u udesu kod donjeg milanovca: Devojčica osvojila 1. mesto na plesnom takmičenju, a…

Ovo su otac i ćerka (8) koji su poginuli u udesu kod donjeg milanovca: Devojčica osvojila 1. mesto na plesnom takmičenju, a…

Kurir pre 14 dana
U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći između nedelje i ponedeljka, oko 1.30, dogodila na putu Tekija-Kladovo, u opštini Donji Milanovac, poginuli su rumunski državljani, otac M. S. (36) i osmogodišnja ćerka D.S., dok je majka poginule… »
Ovo su otac i ćerka (8) koji su stradali kod donjeg milanovca: Poginuli na putu kući nakon pobede na takmičenju, četiri…

Ovo su otac i ćerka (8) koji su stradali kod donjeg milanovca: Poginuli na putu kući nakon pobede na takmičenju, četiri…

Blic pre 14 dana
U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći između nedelje i ponedeljka, oko 1.30, dogodila na putu Tekija-Kladovo, u opštini Donji Milanovac, poginuli su rumunski državljani, otac M. S. (36) i osmogodišnja ćerka Darija S, dok je majka… »
Otac i ćerka (8) poginuli u nesreći kod Donjeg Milanovca: Vraćali se sa takmičenja, pa nastradali na putu kući

Otac i ćerka (8) poginuli u nesreći kod Donjeg Milanovca: Vraćali se sa takmičenja, pa nastradali na putu kući

Mondo pre 14 dana
Do nesreće je došlo kada je vozač jednog automobila u punoj brzini prešao u suprotnu traku. Na putu Tekija-Kladovo, došlo je do stravične nesreće u noći između nedelje i ponedeljka, kada su u lančanom sudaru poginuli rumunski državljani, otac… »

Vesti dana »