Povezane vesti

Trinkijeri navija za Partizan, ne krije to: Pobedio sam Zvezdu dva puta, ja sam Grobarima pomogao!

Trinkijeri navija za Partizan, ne krije to: Pobedio sam Zvezdu dva puta, ja sam Grobarima pomogao!

Hot sport 01.04.2025
Neće biti sklanjanja u četvrtak! Susret između Žalgirisa i Partizana biće odigran u Kaunasu u četvrtak, a početak je zakazan za 19 časova. U susret tom meču reč je imao Andrea Trinkijeri. – Mene je vrlo lako čitati. Profesionalac sam, svakog… »
Trinkijeri navija za Partizan a moraće protiv njega "Posao za Grobare sam obavio, pobedio sam Zvezdu dva puta"

Trinkijeri navija za Partizan a moraće protiv njega "Posao za Grobare sam obavio, pobedio sam Zvezdu dva puta"

Dnevnik 01.04.2025
Košarkaši Partizana gostuju ekipu Žalgirisa u Kaunasu ovog četvrtka od 19 sati, a tim povodom oglasio se i trener litvanskog tima Andrea Trinkijeri. Trinkijeri je u intervjuu za Meridijan Sport govorio o predstojećem meču sa crno-belima i istakao da… »
Dejvis pred meč u Kaunasu: „Istorija je istorija, moramo da idemo dalje“

Dejvis pred meč u Kaunasu: „Istorija je istorija, moramo da idemo dalje“

Danas 01.04.2025
Košarkaš Partizana Brendon Dejvis istakao je da je cilj crno-belih da pobedama protiv Žalgirisa i Real Madrida održi klub u životu po pitanju nastavka sezone u Evroligi. -Imamo put sutra, imali smo dobar trening danas. Moramo da držimo naše nade… »
Dejvis pred Žalgiris: "Istorija je istorija, a nama su potrebne dve pobede"

Dejvis pred Žalgiris: "Istorija je istorija, a nama su potrebne dve pobede"

Sportske.net 01.04.2025
Košarkaš Partizana Brendon Dejvis istakao je da je cilj crno-belih da pobedama protiv Žalgirisa i Real Madrida održi klub u životu po pitanju nastavka sezone u Evroligi. Iskusni košarkaš se danas pojavio pred okupljenim novinarima uoči puta u… »
"Moramo da učimo na greškama": Brendon Dejvis oprezan pred meč sa Žalgirisom

"Moramo da učimo na greškama": Brendon Dejvis oprezan pred meč sa Žalgirisom

Večernje novosti 01.04.2025
Košarkaši Partizana gostovaće u četvrtak od 19 časova ekipi Žalgirisa u 33. kolu Evrolige. FOTO: M. Vukadinović "Crno-beli" se trenutno nalaze na 11. mestu na tabeli sa po 16 pobeda i poraza, dok je Žalgiris na 13. poziciji sa skorom 14/18… »
Braun se vraća u formu

Braun se vraća u formu

Sportski žurnal 01.04.2025
Crno-beli slavili u Splitu pred odlučujuće mečeve u Evroligi sa žalgirIsom i Realom. Partizan je pobedom u Splitu malo „prodisao” pred odlučujuća dva kola Evrolige, gostovanje Žalgirisu u četvrtak (19), potom i 10. aprila u Areni (20.30) kad… »
Ko u Partizanu najbolje poznaje ambijent Žalgirisa?

Ko u Partizanu najbolje poznaje ambijent Žalgirisa?

Sport klub 01.04.2025
Brendon Dejvis nastupao je za ovaj klub dve sezone, a pred gostovanje sa Partizanom u Litvaniji podsetio se atmosfere u Kaunasu. Košarkaši Partizana gostovaće u četvrtak od 19 časova ekipi Žalgirisa u 33. kolu Evrolige. Crno-beli se trenutno nalaze… »
Dejvis: Samo dve pobede naše nade drže živim

Dejvis: Samo dve pobede naše nade drže živim

Zamenik kapitena Partizana ne krije ambiciju i emociju uoči meča s Žalgirisom. Centar Partizana Brendon Dejvis očekuje pobedu nad Žalgirisom, u četvrtak od 19 časova u 33. kolu Evrolige. - Imamo put sutra, imali smo dobar trening danas. Moramo da… »
"Ne bih bio ovde da ne verujem": Koprivica pred duel sa ekipom Žalgirisa

"Ne bih bio ovde da ne verujem": Koprivica pred duel sa ekipom Žalgirisa

Večernje novosti 01.04.2025
Košarkaši Partizana gostovaće u četvrtak od 19 časova ekipi Žalgirisa u 33. kolu Evrolige. Foto: Profimedia Košarkaš Partizana Balša Koprivica rekaoda "crno-bele" moraju da pobede Žalgiris ako žele da se nadaju plasmanu u plej-in Evrolige… »
Dejvis pred žalgiris: „Moramo da se držimo naše nade!“

Dejvis pred žalgiris: „Moramo da se držimo naše nade!“

Hot sport 01.04.2025
Svestan je važnosti ovog duela! Susret između Žalgirisa i Partizana biće odigran u Kaunasu u četvrtak, a početak je zakazan za 19 časova. Uoči tog meča, zamenik kapitena – Brendon Dejvis je rekao: „Imamo put sutra, imali smo dobar trening… »
Balša najavio "varnice" sa Smailagićem: "Ne bih bio tu da ne verujem u plej-in"

Balša najavio "varnice" sa Smailagićem: "Ne bih bio tu da ne verujem u plej-in"

Sportske.net 01.04.2025
Košarkaš Partizana Balša Koprivica čvrsto veruje da će njegov tim prebroditi teško gostovanje Žalgirisu u Evroligi koje će za njega biti naročito interesantno jer će voditi bitku pod košem sa doskorašnjim saigračem Alenom Smailagićem… »
Partizan mora da pobedi Žalgiris i real – Koprivica: Ne bih bio ovde da ne verujem u plasman u plej-in Evrolige

Partizan mora da pobedi Žalgiris i real – Koprivica: Ne bih bio ovde da ne verujem u plasman u plej-in Evrolige

Dnevnik 01.04.2025
Košarkaši Partizana gostovaće u četvrtak od 19 časova ekipi Žalgirisa u 33. kolu Evrolige. Crno-beli se trenutno nalaze na 11. mestu na tabeli sa po 16 pobeda i poraza, dok je Žalgiris na 13. poziciji sa skorom 14/18. Partizan mora da pobedi u… »
Koprivica: Žalgiris moramo da pobedimo

Koprivica: Žalgiris moramo da pobedimo

„Suvišno je pričati o značaju za utakmice, ako želimo da idemo dalje”. Balša Koprivica izjavio je moraju da pobede Žalgiris, ako žele plasman u plej-in Evrolige. Košarkaši Partizana gostovaće u četvrtak od 19 časova ekipi Žalgirisa u 33… »
Jak šuterski trening i vera u plej-in: Partizan kompletan VIDEO

Jak šuterski trening i vera u plej-in: Partizan kompletan VIDEO

B92 01.04.2025
Košarkaši Partizana odradili su poslednji trening pred put u Kaunas, gde će u četvrtak igrati protiv Žalgirisa u 33. kolu Evrolige. Crno-beli, dva kola pre ligaškog dela, imaju skor 16-16, šanse za plej-in i dalje postoje, ali se ne pitaju samo… »
Dejvis: "Istorija je istorija, moramo da idemo dalje"

Dejvis: "Istorija je istorija, moramo da idemo dalje"

B92 01.04.2025
Košarkaš Partizana Brendon Dejvis je izneo utiske pred duel sa Žalgirisom. Partizan gostuje Žalgirisu u Kaunasu, u okviru 33. kola Evrolige. Crno-beli moraju da ostvare pobedu i još neki rezultati da se poklope kako bi ostali u trci za plej-in… »
Koprivica: "Ne bih bio ovde da ne verujem" VIDEO

Koprivica: "Ne bih bio ovde da ne verujem" VIDEO

B92 01.04.2025
Košarkaš Partizana Balša Koprivica je izneo utiske pred duel sa Žalgirisom. Partizan gostuje Žalgirisu u Kaunasu, u okviru 33. kola Evrolige. Samo pobeda crno-bele može ostaviti u trci za plej-in, pod uslovom da se poklope još neki od rezultata… »

Vesti dana »