Повезане вести

Пореска управа затворила салон Снежане Борјан: Ево због чега су ставили катанац на њен локал у Београду

Пореска управа затворила салон Снежане Борјан: Ево због чега су ставили катанац на њен локал у Београду

Блиц 01.04.2025
Пореска управа привремено је затворила салон Снежане Борјан у престижном насељу у Београду, преносе домаћи медији. Како се наводи, на саопштењу које је залепљено за улазна врата, локал је "привремено затворен због… »
Пореска управа затворила салон Снежане Борјан

Пореска управа затворила салон Снежане Борјан

Б92 01.04.2025
Салон Снежане Борјан, супруге голмана Милана Борјана, у престижном насељу у Београду затворила је Пореска управа. Како се наводи на саопштењу које је залепљено за улазна врата, локал је "привремено затворен због… »
"Данас ми је изузетно тежак дан": Прво оглашавање Снежане Борјан након што јој је пореска управа затворила салон

"Данас ми је изузетно тежак дан": Прво оглашавање Снежане Борјан након што јој је пореска управа затворила салон

Блиц 01.04.2025
Пореска управа затворила је привремено локал Снежане Борјан који се налази у престижном насељу у Београду, пренели су домаћи медији. Како се наводи, на саопштењу које је залепљено за улазна врата, локал је "привремено затворен… »
Прво оглашавање снежане Борјан након што јој је Пореска затворила салон: Жао ми је, данас ми је изузетно тежак дан... Ово је…

Прво оглашавање снежане Борјан након што јој је Пореска затворила салон: Жао ми је, данас ми је изузетно тежак дан... Ово је…

Курир 01.04.2025
Након што јој је Пореска инспекција затворила салон лепоте у елитном београдском насељу, о чему је писао Курир, огласила се и Снежана Борјан. Ипак, многи нису знали да је за Снежану данас ово најтужнији дан, што је и навела у… »
Катанац на локал! Пореска управа затворила салон Снежани Борјан: Жена голмана радила једну ствар коју није смела!

Катанац на локал! Пореска управа затворила салон Снежани Борјан: Жена голмана радила једну ствар коју није смела!

Курир 01.04.2025
Пореска управа покуцала је на врата салона Снежани Борјан у насељу Београд на води који је званично затворен. Како је наведено на саопштењу које је залепљено за улазна врата локал је "привремено затворен због неевидентирања… »
Пореска управа затворила локал Снежане Борјан: Ево који прекршај је направила

Пореска управа затворила локал Снежане Борјан: Ево који прекршај је направила

Нова 01.04.2025
Пореска управа покуцала је на врата салона Снежани Борјан у насељу Београд на води који је званично затворен. Како је наведено на саопштењу које је залепљено за улазна врата локал је „привремено затворен због неевидентирања… »
Пореска управа затворила локал Снежане Борјан: Жена фудбалера није издавала фискалне рачуне

Пореска управа затворила локал Снежане Борјан: Жена фудбалера није издавала фискалне рачуне

Мондо 01.04.2025
На вратима локала који је у власништву Снежане Борјан, стоји обавештење Пореске управе. Супруга Милана Борјана Снежана, пре две године је отворила локал у Београду, који је сада затворила Пореска управа. На улазним вратима је… »

Вести дана »